2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuse canim bende aynen nutella cok yiyodum gecen hafta sonundan bu yana almadim alirsam yiyorum almiyorum pekmez tahin yiyorum sabahalri esim diyoki nutellada vitaminli ne fark var sen anlamzsin dedim :) dur bende bakiyim sag tarafim yemekten sonrami batiyo cidden dikkat ediyim sagol canim..

yuse alis verise gidersen aman dikkat li ol canim,
hemde bahanen olur hafif yurumus olursun,afiyet olsun karpuz yemissiniz sekerim ohh yarasin oglusuna:=)))bende genelde yurudumde agrim oluyor oda sirti surekli kaburgamda,ama dneiz cok sukur tam sagima inmis dun gece kafasi rahime oturmus artik cok sukur,sanirsam artik olmaz,,

slm kızlar sol tarafıma basamıyorum 2 gündür bel ve sol kalça ağrısından sonra sol kalçam çok acıyor tutulmuş olabilirmi yoksa başka nedendenmi bilmiyorum topalıyorum mafoldumben

ya kizlar size bir soru soracam AFFINIZA SIGINARAKsizdede bu siralar migdede gaz oluyormu yada bagirsakta ama boyle sancili ya dr,normal dedi ama aklima takiliyor iste korkuyorum acaba anormal mi yasiyorum ben diye..

slm kızlar sol tarafıma basamıyorum 2 gündür bel ve sol kalça ağrısından sonra sol kalçam çok acıyor tutulmuş olabilirmi yoksa başka nedendenmi bilmiyorum topalıyorum mafoldumben

canim kalca agrisi oluyor cogu hamile kadinda benim esimin ablasi hamileyken ayalrca o agridan hastanede kalmis bebek hareket etmemis kadinin sol bacagi felcli yatmis ayalrca bebek baski yapmis kadin bile hemsire gerci hastane onun is eyri cokta zor olmamistir
tutulmalarda bu aylarda gayet normlamis benim bacagima krampo giriyor markette falan aniden internette okudum normal diyor gecmis olsun hepimiz bir yerimizden sikayetciyiz valla

evet benim içinde fark etmez. arada baya fark var cünkü

canim gecmis olsun,,
inanki dun de benim sirtimsa kalcamda bir agri ay zor uyudum,
karnimiz buyudukce bel de agirlik olusuyor bel ve kalcamiz tasiyamiyor
bugun dr,bana normal bu agrilar bebek ana rahime iniyor artik agrilarin olusmasi normal dedi ama iste yuregimiz korkuyor,,bence korkma derim,gecmisler olsun,

sağol canım inş hayırlısıyla atlatırız son aylarıda bende daha kötü olmam inş. kendimde bir aırlık hissetmiyordum gayet rahat hareket ediyordum 3 -4 saaat yürüyebiliyorum ama neden oldu anlamadım

sağol canım sanada çok geçmiş olsun

saadet canim tsklr cok sukru olmuyor aman olmasin ay bir sanci oluyorum vallahi,
oysa yememe cok dikkat ediyorum,
ya simdikte yemek yedim agirlik coktu en iyisi uzanayim yoksa catliyacam bu sancidan,

kızlar afiyet olsun yarasın bebişlerinize çukulatalar tatlılar nutellalar çok özledim bende yemeği ama şekerden dolayı yiyemiyorum 7-8 hafta dahada yiyemem inş. meleğim gelince

bu günlerde herkes kocişiyle takıntılı galiba bende küstüm konuşmuyorum marketten alıncaklar var çıkamıyorum topalıyorum nasıl söylicam al diye onu düşünüyorum

bu günlerde herkes kocişiyle takıntılı galiba bende küstüm konuşmuyorum marketten alıncaklar var çıkamıyorum topalıyorum nasıl söylicam al diye onu düşünüyorum

haha benim gibi dun ufak saka maka derken agzindan seni birakirim lafi cikti aslinda facebook acicam dedi bende ac senin pjamali fotolarini koyarim her gun dedim oida seni birakirim bende dedi salak allah ozur diledi ama hala konusmuyorum bebek gelsin ben seni birakicam dedim saka yaptim agzimdan oyle anlik cikti dedi yok diyorum halen pek orali degilim kusum aslinda bebegi ister sen al ister bana ver birakcam seni kim kimi birakirmis bakta gor dedim neler yapiyo ben cok inatciyim bide deliyim biliyo alttan fala aliyo hafta sonuna kadar gider bu is taktim ama cok uzuldum saka bile osla insan agzini cenesini tutar dimi gelsin bende alisverise gidicem ben tersiyim ne gorursem alicamda alicam :)

canım bizdede genelde ben derim seni bırakıcam boşicam ama şakasına üzme kendini oda laf gelişi şaka yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…