2mizinde aynı ..sağ kaburga altında ağrımız var ya ondan sordum
Ben yemek yediğimde oluyor o ağrı dikkat ettim
Bende karpuz yedim az önce...şimdi ağrı yaptı..neyse wc rahatlattı biraz...
Bende markete ve pazara gidecem birazdan....tobleron alim en iyisi....nutella var listede pekmez yemek için evde nutella bulundurmamaya dikkat ediyordum 15 gündür:gitme:
slm kızlar sol tarafıma basamıyorum 2 gündür bel ve sol kalça ağrısından sonra sol kalçam çok acıyor tutulmuş olabilirmi yoksa başka nedendenmi bilmiyorum topalıyorum mafoldumben
ya kizlar size bir soru soracam AFFINIZA SIGINARAKsizdede bu siralar migdede gaz oluyormu yada bagirsakta ama boyle sancili ya dr,normal dedi ama aklima takiliyor iste korkuyorum acaba anormal mi yasiyorum ben diye..
this website : Amazon.com: Bébésounds Angelcare Deluxe Movement Sensor with Sound Monitor: Baby
or this one i think Angelcare Baby Monitor with movement detection***Pics now added*** in Kildare - adverts.ie
web siteleri bunalr amazonda bulmus esim birde sadece 6 ay kullanilmis baska bir sitede bulmus bakicaz ikisinede amazonda 134 usd kullanilmis 40 euro calissinda farketmez benim icin ikinci el ucuncu el bile olur onemli olan bebegimi korumasi :)
slm kızlar sol tarafıma basamıyorum 2 gündür bel ve sol kalça ağrısından sonra sol kalçam çok acıyor tutulmuş olabilirmi yoksa başka nedendenmi bilmiyorum topalıyorum mafoldumben
canim kalca agrisi oluyor cogu hamile kadinda benim esimin ablasi hamileyken ayalrca o agridan hastanede kalmis bebek hareket etmemis kadinin sol bacagi felcli yatmis ayalrca bebek baski yapmis kadin bile hemsire gerci hastane onun is eyri cokta zor olmamistir
tutulmalarda bu aylarda gayet normlamis benim bacagima krampo giriyor markette falan aniden internette okudum normal diyor gecmis olsun hepimiz bir yerimizden sikayetciyiz valla
canim gecmis olsun,,
inanki dun de benim sirtimsa kalcamda bir agri ay zor uyudum,
karnimiz buyudukce bel de agirlik olusuyor bel ve kalcamiz tasiyamiyor
bugun dr,bana normal bu agrilar bebek ana rahime iniyor artik agrilarin olusmasi normal dedi ama iste yuregimiz korkuyor,,bence korkma derim,gecmisler olsun,
sahibinden. comda var 2. eli 150tl
kızlar afiyet olsun yarasın bebişlerinize çukulatalar tatlılar nutellalar çok özledim bende yemeği ama şekerden dolayı yiyemiyorum 7-8 hafta dahada yiyemem inş. meleğim gelince
uygunsa senin icin bak calisiyosa al ikinci el olsa ne olur ben bunu kulansam ne yapicam sonucta her gun elimizde gezmiyoki pislensin kirlensin ucuz olsun calissin yeter canim..
bu günlerde herkes kocişiyle takıntılı galiba bende küstüm konuşmuyorum marketten alıncaklar var çıkamıyorum topalıyorum nasıl söylicam al diye onu düşünüyorum
haha benim gibi dun ufak saka maka derken agzindan seni birakirim lafi cikti aslinda facebook acicam dedi bende ac senin pjamali fotolarini koyarim her gun dedim oida seni birakirim bende dedi salak allah ozur diledi ama hala konusmuyorum bebek gelsin ben seni birakicam dedim saka yaptim agzimdan oyle anlik cikti dedi yok diyorum halen pek orali degilim kusum aslinda bebegi ister sen al ister bana ver birakcam seni kim kimi birakirmis bakta gor dedim neler yapiyo ben cok inatciyim bide deliyim biliyo alttan fala aliyo hafta sonuna kadar gider bu is taktim ama cok uzuldum saka bile osla insan agzini cenesini tutar dimi gelsin bende alisverise gidicem ben tersiyim ne gorursem alicamda alicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?