evin şuandaki resmini çekip göndersem daha çok anlarsın misafiri çok severim ama böyle zararlı misafiri değil koltuğun üzerine çocuk kısır döktü annesi birşey olmaz oğlum dökülebilir normal diyor yaa çıldırdım bukadar serbestlik olamaz benim kızımın küçük bir sofrası var bisküvi bile yese alıştırdım onun üzerinde yer geri toplar bir yere gittiğimde yanımdan ayrılmaz hiç bri yere zarar vermez sokakta bile asla yere çöp atmaz ban böyle yetiştirdim bana gelenler salıyor çocuklarını birdaha bahane uyduracam ne yapimCanım benim yaa,üzülme sinirlenme maalesef çevremizde böyle sorumsuz insanlar çookk.
Şu anda benim çevremde böyle kişiler yok ama eskiden bekarken yani eve böyle misafir gelip gittikten sonra annemle sinir krizi geçiriyorduk resmen o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Sen yinede sıkma canını,bak şekerinde yükselmiş dikkatet kendine.
ben geldim eve hastane çok kalabalıktı nst ye giren girene, zor geldim valla az kalsın yatırıyodu, sancım nst de çok yoğun çıkmadı ama içim rahat değil çok kalabalık olduğu için 20 dk falan tuttular.bi sancı tam bağlarlarken vardı o çıktı, bi de kalkmaya yakın geldi kasılma ama o çıkmadı kağıtta,neyse hastanede yatmak istemiyordum zaten.doktorum dedi ki günde 4-5 kasılma normalmiş(sizin de aklınızda olsun), say dedi eğer artmaya fazla olursa hemen gel erken doğumu tetiklemiş olabilir dedi.Bu arada akıntının rengi falan da önemliymiş bi değişiklik olursa haber ver deyip cebini bile verdi.
şimdi dinleniyorum eşim çok kızdı zaten yataktan bile yanlız kalkmama müsade etmiyor, 1-2 kere sağlam ağrılı kasılmam oldu kontrol edicem artık, umarım erken davranmaz.siz de çok dikkat edin, çok tehlikeliymiş, ben de düşerken fazla sarsılmadığım için çok önemsememiştim ama öyle olmuyormuş, doktorum anlattı, 4 aylık bi hastasının oğlundan kumandayı istemiş o da karnına vurarak vermiş, bebeği kaybetmişler, gerçi 8 ay oldu ama bu kadar korktuğuna göre vardır bişey.ben yine yazarım,yatıyım şimdi herkesten fırça yedim
merhaba bende eylül annesiyim 31+4 hamileyim :CüvCüv:daha önce bir düşük yaptığım için çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum hala bebeğime hiç bişey alamadım bişey olucak diye iyice psikolojim bozuldu valla:1shok: burda okuyorum bi çok kişi doğum çantasını bile hazırlamış:gitme:ne yapcam bilmiyorum doğumu epidural sezeryan düşünüyorum ama onda bile hep bir terslik çıkıcak gibi geliyor birde doğumum bayrama denk geliyor ya tatildeyken suyum falan gelirse yok yok benim iyice psikolojim bozulmuş böyle tedirginli yaşayan var mı paylaşırmısınız yoksa yalnızmıyım:1no2:
merhaba bende eylül annesiyim 31+4 hamileyim :CüvCüv:daha önce bir düşük yaptığım için çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum hala bebeğime hiç bişey alamadım bişey olucak diye iyice psikolojim bozuldu valla:1shok: burda okuyorum bi çok kişi doğum çantasını bile hazırlamış:gitme:ne yapcam bilmiyorum doğumu epidural sezeryan düşünüyorum ama onda bile hep bir terslik çıkıcak gibi geliyor birde doğumum bayrama denk geliyor ya tatildeyken suyum falan gelirse yok yok benim iyice psikolojim bozulmuş böyle tedirginli yaşayan var mı paylaşırmısınız yoksa yalnızmıyım:1no2:
ben geldim alsiveristen bebek icin ufak seyelr aldim yine fotograf albumu aldim falan filan yemek yedim allahim sag tarafim deliyo yine beni ya cok ama cok canim aciyo
kizilcik melos canim ordamisiniz ?
Burdayım canım,geçmiş olsun bebiş baskımı yapıyor sağ tarafına neden ağrıyor ?
Aldıklarında hayırlı olsun iyi günlerde kullan foto albümünü iyi düşünmüşsün.
canim cok yaniyo oturamiyorum derdime care diyorum doktor normal diyo sirtima bicak yarasi almis gibiyim bebek 2 kg olmus bu arada kizilcik bende 65 oldum hayirlisi ile ama internette okudum anne adaylari 8.aydan sonra vucut doguma hazirlandigi icin kilo alimi duruyormus insallah daha fazla almam
Canım çok geçmiş olsun,miden dolunca bebeğe baskı yapıyor yada bebek midene baskı yapıyor olabilir.Dr normal dediyse yapacak bir şey yok inşallah en kısa zamanda geçer canım.
Bebişinede maşallah kocaman olmuşŞu kilo meselesinide takma kafana doğumdan sonra halledersin sen ben sana güveniyorum.Tutuğunu koparan birine benziyorsun üzülme o yüzden ben olasam vermek şöyle dursun birde üstüne alırdım heralde.
buda fotograf albumumuz :):)
kaburgam batiyo sanki kaburgami deliyolar arkamda cikiyo doktor normal olucak boyle seyelr dedi bebek buyuyo dedi canim sagol insallah 7 haftamiz kaldi cabucak sorunsuz gecer hamilelik iyi hosta iste surekli bir eyrimiz agriyo
kilolarida gelsin vericem valla kendime elbiseler aliorium morla olsun hemen baktikca veriyim diye insallah canim ya veririm hemencik
sagol canim bana sorun olmazsa ozelden adresini atmayida unutma gordunmu mesaj yazdim arkaadslarin adreslerini aliyorumki dogumdan sorna akrt atabiliyim sence sorun olmazsa tabi ben uzaniyim canim cok yaniyo birde tum bebek esyalarim tek odada toplandi hepsi pakette acsam yerlestirsem diyorum tembellik cokuyo tembel anne adayiyim ben yaparim daha zaman var diuyporum kaliyo kedilerim hele bebek arabasinda inmiyo sagolsunlar kaldiicam saklicam pakettekileri sirf bu yuzden kurmuyorum :)Ay çok şirinmiş güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?