halı perde işini ben de halledemedim ya.
perdeyi nerden sip. ettin ?
ahahahah:roflol:
aynı şeyi geçende ben de yaptım. rüyamda eşimin bir fotosunu buluyorum. bir tavernadalar arkadaşlarıyla gitmişler falan, sonraki fotoda da kucağında bir kadın var. amanın..!! böyle eğleniyolar falan..
sinirlenmiş bağırmışım. bu da uyanmnış sesime. hayatı iyi misin falan diye uyandırdı beni. defol git başımdan pislik diye tekmelemişim adamı. tabi uyku sersemi neye uğradığını şaşırmış zavallım.
tersi cikarmis esin bebekten sorna sana dahada asik olucak demekki sikma canini canim senden guzelini bulabilirmi imkansiz ayrica annel oluyorsun onun bebeginin tasiyorsun bitmistir:):)
rüyada komik gelmiyordu
ne bileyim iyice kafayı yedim galiba. birde bunun logusalık kısmı var o zaman ne yapacaksak
yaa bu aralar normalmiş biliyomusunn bi yerde okumuştumm hamileliğin son ayında rüya görmeyen kadın yok gibidir yazıyodu...hep karmaşık rüyalar görülürmşşş ...bende dün oğlumu gördüm normal doğuyoduu tertemizzdi bembeyaz teni vardıı üstelik kocamanndıı...sanırımm 5 kilo falan doğmuştuuu :)) bu gecede karnımda ayağının izini görüyorum dışardan parmağımla ölçüyodum :)) minicikttii :)) boş gece yok yanii :) ama bi kaç ay önce kötü rüyalar görüpp ağlayarak uyandığım zamanlar da olmuştuu :çok üzgünüm:
butterflyim hormonlarrr bende dün kociş beni öptü eskisi gibi çok öpmüyosun die kavga ettim onla
yaa bu aralar normalmiş biliyomusunn bi yerde okumuştumm hamileliğin son ayında rüya görmeyen kadın yok gibidir yazıyodu...hep karmaşık rüyalar görülürmşşş ...bende dün oğlumu gördüm normal doğuyoduu tertemizzdi bembeyaz teni vardıı üstelik kocamanndıı...sanırımm 5 kilo falan doğmuştuuu :)) bu gecede karnımda ayağının izini görüyorum dışardan parmağımla ölçüyodum :)) minicikttii :)) boş gece yok yanii :) ama bi kaç ay önce kötü rüyalar görüpp ağlayarak uyandığım zamanlar da olmuştuu :çok üzgünüm:
15 ağustos bizim de yıldönümümüz. ilk o zaman başlamıştı ilişkimiz.
ben de doğum iznine 13ünde çıkıcam. yani evdeyim güzel bir sürpriz yapmak istiyorum. ne yapsam ki :uhm:
yildonumlerimiz ayni ne guzel ben ufak bir sey alicam esimede sen alma istemiyorum dedim belki ufak bir sey alir hepsi ust uste aciyorum yazik sureklide olmazki hediye hediye :):) christmasta alma desemde almak zorunda cunku tum aile birlesiyor hediyeler aciliyor klasik ama seviyorum ben esim aliyo karta adimi yaziyorum birlikte gibi oluyo ama herkes bana ayri ayri hediye aliyo ailede kalabalik favori gunum benim :)
yildonumlerimiz ayni ne guzel ben ufak bir sey alicam esimede sen alma istemiyorum dedim belki ufak bir sey alir hepsi ust uste aciyorum yazik sureklide olmazki hediye hediye :):) christmasta alma desemde almak zorunda cunku tum aile birlesiyor hediyeler aciliyor klasik ama seviyorum ben esim aliyo karta adimi yaziyorum birlikte gibi oluyo ama herkes bana ayri ayri hediye aliyo ailede kalabalik favori gunum benim :)
Elektrikler gitti geldi.Programıda izleyemedimlmaz:
Dün akşamda benim ağlama krizim tuttu.Evde eşimle yalnızdık.Annemlerin hepsi yazlıkta.Ne yapacağını şaşırdı.Ama canım çok sıkılıyor.Bir aydır ayrıyız.Gelincede beklediğim ilgiyi göremeyince beni hafakanlar bastı.Kendimi tuttum üzülmesin diye ama kendisi zorladı neyin var diye..Benimde musluklar açıldı:gitme: :gitme:
Elektrikler gitti geldi.Programıda izleyemedimlmaz:
Dün akşamda benim ağlama krizim tuttu.Evde eşimle yalnızdık.Annemlerin hepsi yazlıkta.Ne yapacağını şaşırdı.Ama canım çok sıkılıyor.Bir aydır ayrıyız.Gelincede beklediğim ilgiyi göremeyince beni hafakanlar bastı.Kendimi tuttum üzülmesin diye ama kendisi zorladı neyin var diye..Benimde musluklar açıldı:gitme: :gitme:
ahh canımm yaaa...az kaldııı biraz daha sabır şu lohusalığıda atlattıkmıı eskii hallerimize döneriz umarımm...hep ilgi bekliyoruz onlardannn...ben ilgilenmezse eğer " sen oğlunu sevmiyosunn küstü sana " diyorumm hemen başlıyoo benii şımartmaya anlıyoo tabiii:roflol:
benim annemlerde tatilde. aradı bugün konustuk agustosta gelecekler. hersene bende giderdim bu sene bir yere gidememekte insanı bunaltıyor.
kardesimi aradım nöbetten cıkmıs sabah. arkadasıyla gölbasına gitmiş. esimde yok( offf cok sıkıldım.
off yaa saat 5 olsun bitsin artık şu mesaiiiiklava: yarın sabah ablam geliyoo ufak kızıyla birlikte 2 yaşında prensesimm :)) gelsinler şölee doğum hikayesini tekrar en baştan anlattırıcammm :) o genel oldu sezeryanıı..doğum yaptığı gün gitmiştim sadece 1 hafta iznim vardı yavruyla ilgilenmekten doğum ayrıntılarını hiç sormadım tabii.insanın başına gelince anlıyoo ... ertesi gün gayet iyi,ydi ayaktaydıı bi sıkıntısını görmedim yaniii..bakalım bi ayrıntılar nasıll ?? 15 gün kalacakkk yaa iyi olcak bana vallaaa..
Kimsenin bizi anlamadığını düşünüyorum artık.Bazen korkuyorum depresyona mı giriyorum diye.Ufacık şeylere ağlıyorum artık.Normal zamanda umursamayacağım sözler o kadar ağırıma gitmeye başladıki.Bir de tutamıyorum kendimi gözyaşlarım yanağımdan süzülmeye başlıyor:gitme:
haftasonu da mı çalışıyorsunuz canım ya
çok fenaymış
allah kolaylık versin
maaleseff çalışıyoruzz...:umursamaz:
aslında pek çalışmak denemez oturuyorumm pc başında ne gelen oluyoo ne arayan ne sorannn...laf olsun işteee..bizimki sanayii sektörü üretim yapıldığı için elemanlar aşığıda full çalışıyorlar ama benim pek işim olmuyoo boş oluyorumm ama gelmek zorundayımmm yinedee( kzım karnın burnunda sen c.tesi gelme diyecek bi babayiğit patronumda yok maaleseff :sinifsinif: yalnız olduğum için ofiste mecbur çalışıyoss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?