2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosgeldin canım, ben ılık ayaklarımıda soguk suyla yıkıyorum. ellerim ve ayaklarım alev alev

bizde dışardaydık yürüdüm belim ağırdı
babası kızına bişeyler aldı
kızlar cuma günü bim markete johnsons baby seti gelicekmiş 15 tl ye
unutmaz erken kalkarsam alıcam cuma günü:))

önceden uyku sersemi göbegimin üstüne yatacam diye korkuyordum simdi istesemde dönemiyorum :)

gögüslerinizden süt geliyor mu? benim sızlama var ama süt yok

Benimkilerden gelmiyor.Dikkat ediyorum.Ama sızlıyor ve uçları çok kötü çatlıyor.Annem vazelin sür diyor.Bir defa sürdüm.Unutuyorum aslında.Şimdiden böyleyse Bebişim emdiğinde ne olur bilmiyorum :1shok:

okuyorumda herkes aynı sıcaktan yanıp uyuyamıo bende öyle bide bugun bebeğin kolu bacağı poposu heryeri batıo hiç i değilim öyle oluncada korkup panik yapıom sanki doğurcam sizdede batışmalar oluyormu

okuyorumda herkes aynı sıcaktan yanıp uyuyamıo bende öyle bide bugun bebeğin kolu bacağı poposu heryeri batıo hiç i değilim öyle oluncada korkup panik yapıom sanki doğurcam sizdede batışmalar oluyormu

Korkma canım benim kızımda öyle maşallah.Bir geriliyor fırlayacak zannediyorum.Başta banada çok garip geliyordu ama alıştım.Hele kasıklarımda olunca daha kötü oluyor sanki ordan çıkacakmış gibi

bende ondan korkuyorum. arkadasım hem aglayıp hem emziriyordu.
annelik zor gercekten. birde 2 saatte 1 emzirmek gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…