Bizde geldik.Biraz karnımızı doyurduk.Teyzemiz geldi ama yine çıktı,düğüne gitti.Babamızda kandırdı bizi geliyorum diye ama yok nerdeeeeeealsanaalsanasmile Yine kaldık mı başbaşa...
Şekercim sen yastığı nereye koyup uyuyorsun.Bende geceleri uyuyamıyorum.Sürekli uyanıyorum.Hiç dinlenemiyorum o yüzden.Yazlıkta bile uyanınca boyun kısmım su gibi oluyor.Burda siz düşünün artık.Hergün duş tabiki kaçınılmaz.Kısmetin dediği gibi ılık suylada yapamıyorum.Sıcak olacak illaakannehir...
hosgeldin canım, ben ılık ayaklarımıda soguk suyla yıkıyorum. ellerim ve ayaklarım alev alev
ipekçim karnımın altına koyuyom bi kısmıda bacaaamın altında kalıo çook rahat oluyo
Yüz üstümü yatıyosun sen kız delikafadulden Ezeceksiniz siz bebişleri kaydirigubbakcemile
bugün benim sancılarım fazlaydı. markete gitmiştim fazla agır biseyde tasımadım ama ara ara kramplar girdi. seker pembem Allah sana kolaylık versin sen baya yogun yasıyorsun
valla zor ama kızım ii olsun yeterki katlanırım ben
gögüslerinizden süt geliyor mu? benim sızlama var ama süt yok
gögüslerinizden süt geliyor mu? benim sızlama var ama süt yok
okuyorumda herkes aynı sıcaktan yanıp uyuyamıo bende öyle bide bugun bebeğin kolu bacağı poposu heryeri batıo hiç i değilim öyle oluncada korkup panik yapıom sanki doğurcam sizdede batışmalar oluyormu
Benimkilerden gelmiyor.Dikkat ediyorum.Ama sızlıyor ve uçları çok kötü çatlıyor.Annem vazelin sür diyor.Bir defa sürdüm.Unutuyorum aslında.Şimdiden böyleyse Bebişim emdiğinde ne olur bilmiyorum :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?