2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
made canim gunaydin
nasilsiniz uamrim bu sicakalrda fazla kosturmazzsin ay artik dinlenmene bak,
mubarek beraat kandilin kutlu olsun guzelim,
Allahim saglik sihat evrsin amin,

hoşgeldin kısmetcim,günaydın sanada...
seninde kandilini kutlarım canım allah hepimize sağlık sıhhat versin en başta...

made sikma canini arkadasim yaparsin ,
bend ehic brisey yapmamistim 1gunde alis veris birgundede mobilyasini duzduk:=))
gerci camalri acik birakiyorum kac gundur mobilya kokusu iceride ii guzel deil,
tek elbiselri yikayip utulemek lazim:=)) onuda bakiciya atarim diyorum aa yavrumun elbiseleirni kendim yapayim kimseiy odaya koymuyorum:=))
benim kiz gizlice giriyor eh kardeslik iste:=))
cani sikma yani hepsi bir anda bitiyor inanki,eger erekn dogum olmasa hazirlamazdim daha erken:=))

kizlar bende kaciyorum ,bir dus alayim cok soguk ya yagmur yagmur goz gozu gormuyor:=((( usudum resmen kislik pjama giydim 3gun once atlettle geziyor soguk suyla banyo ediyordum:=))
simdikte donuyoruz,,yorganlarlauyuyorum,,
gorusuruzzz

ceylan canim gunaydin,seni ve keremimi goremedim nerdesini:=))
kendnize iyi bakin sevgilerle,,,

Bende yemek bölümüne daldım değişik pratik tarifler bakıyorum, yeni lezzetler öğrenmek güzel oluyor,

bendece bişi olmaz daha kısmetcim ama dr tedbiren bi bakıcak, baksın bakalım bende paşamı görmüş olurum :))

Offff ben de daha hiçbişeyi hazırlamadım...
HAtta doğru düzgün bişey almadım bile... Bi tek oda geldi kuruldu, kokusu gitti silindi süprüldü...
DAha halı var perde var tül var... Daha da önemlisi bu çocuk ne giycek :))
Bir tek hastane çıkışı, 0-3 ay arası 8 tane body, 2 tane tulum bir de 3-6 aylık bir eşofman takımı....
Off daha altaçmalar havlular ıvırlar zıvırlar kovalar küvetler bisürü şey ekssik...
HAstane çantası da hazır değil daha....
Annemle haletçez annamla halletçez diye saldım çayıra mevlam kayıra yaptım....
Tek başına da yapmak istemiyorum gerekli gereksiz doldurmıyım herşeyi diye....
Ne yaman çelişki....

ben varım şeker pembem....
Kızlar yemeğe çıktı sanırsam.. Yada şekerleme yapmaya...
Ben de çarşamba işbaşı yapıcam yıllık iznim devam ediyor... Temizlik yapmam lazım evi b.k götürüyoer aslında ama sıcakta hiç yapasım yok....
Tatil dönüşü bi sürü çamaşır yıkandı.. Onlar dağ gibi olmuş ütülememi bekliyor... Ama sıcakta onu da hiç yapasım yok....
Tembellik hallımımı kullanmak istiyorum... Ama o işleri de birinn yapması lazım off (

gunaydin arkadaslar naislsiniz ?
cikolata cok gecmis olsun canim kendine dikkat et lutfen ..
melek hosgeldin yendien :) tum gece sag bacagimda romatizma agrisi vardi agri kesici aldim yeni kesildi allahtan :)

evi toplıycam hastane çantamı hazırlıycam offf elim hiç gitmiyo yaaa....
ya kızlar ben bi tane gecelik aldım kendime millet diyo 2-3 takım koyun alsammı ki diyorum.
daha emzirme sütyeni-göğüs pedi alıncak of yaaa bitmiyo bitmiyo bitmiyooooooooooooooooooooooooo (((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…