sağol canım burada da bir pastanede var diyet ürünler varmış bu gün biraz normal dondurma yedim dayanamadım :gitme:
sağlık ocağında tahlil yaptırdım benim yerime eşimi gönderdim dr çok sıcaktı tahlillerimi eşim göstermiş dr demiş iltihap varmış diye ama erken doğuma yol açar diye birşey dememişidrar yolları iltihapı erken doğumamı yol açıyor ????
gözün aydın canım bizim burada bitireli baya oldu evde sıkılır artık kızın bizimkisi şu anda giymediği kıyafetlerini kesiyor boyuyor seslenmiyorum ama her tarafı boya oldu model veriyormuş kıyafetlerine sitilismi olacak ne bayanssulusmile
dimi yemeyincede sinir oluyorum dondurmaya dayanamıyorum sinrlenincede çıkıyormuş şeker ne yapalım şimdi biz mafoldumbenbende yedim canım Kendimi suçlu hissediyorum ama bir taraftanda canınız çekeni yiyin diyorlar bu perş.toklu kan şekerime bakılacak tok gel dedi sabah acaba reçel yesemmi çok merak ediyorum tatlı yiyince ne kadar tavan yapıyor..
senin dr başından salmış resmen
beni bile artık 2 haftada 1 çağırıyor ilitihabı mutlaka geçirmeliyiz diyor hep takip ediyor iltihabı
evde çok sıkılıyor havuza gitmek istiyor benim ilgilenmem lağzım bende bu halde götüremem babamla konuşacam o götürürm derse annemlerde kalsın doğuma kadar bari onlar ilgilensin ne yapim yoksa kız evde giyilecek birşey bırak mayacal geçen gün konsolu boyuyacam diye tutturdu her yerimiz sim oldu bayanssulusmilemasallah canim ne guzel el becerisini gelistiriyor,
masallah sendede sbair var dicle oyle kesip bicsin kafayi yerim kaydirigubbakcemile3ama insan ellemek istemiyor ne yapsinlar evin icinde haklisin en dogruusnu yapiyorsun,ama kizinada bravo el becerisi geliyor ohh neguzel,
Mopsy hoşgeldin canım, nasılsın
evet bana dr dedi erken doğum olabailir dedi iltihap normal doğumda bebeğe geçebilir dedi sen bunları dr konuş
melek nasılsın canım...Facete fotolarını gördüm çok güzel çıkmışsınkaydirigubbakcemile5 maşallah.Ne kadar kaldı senin doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?