2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım burada da bir pastanede var diyet ürünler varmış bu gün biraz normal dondurma yedim dayanamadım :gitme:

bende yedim canım Kendimi suçlu hissediyorum ama bir taraftanda canınız çekeni yiyin diyorlar bu perş.toklu kan şekerime bakılacak tok gel dedi sabah acaba reçel yesemmi çok merak ediyorum tatlı yiyince ne kadar tavan yapıyor..

idrar yolları iltihapı erken doğumamı yol açıyor ????
sağlık ocağında tahlil yaptırdım benim yerime eşimi gönderdim dr çok sıcaktı tahlillerimi eşim göstermiş dr demiş iltihap varmış diye ama erken doğuma yol açar diye birşey dememiş

masallah canim ne guzel el becerisini gelistiriyor,
masallah sendede sbair var dicle oyle kesip bicsin kafayi yerim kaydirigubbakcemile3ama insan ellemek istemiyor ne yapsinlar evin icinde haklisin en dogruusnu yapiyorsun,ama kizinada bravo el becerisi geliyor ohh neguzel,

dimi yemeyincede sinir oluyorum dondurmaya dayanamıyorum sinrlenincede çıkıyormuş şeker ne yapalım şimdi biz mafoldumben

senin dr başından salmış resmen
beni bile artık 2 haftada 1 çağırıyor ilitihabı mutlaka geçirmeliyiz diyor hep takip ediyor iltihabı

evet..tüm devlet hastaneleri böyle mi acaba..giitğim hastanede11 tane kadın doğumcu var.her ay birine gittim.hemen hemen hepsine gittim sayılır.ama içinden biri bile henüz iyi çıkmadı..doğumda ne yapıcaksam

mospy sekerim hosgeldin ,,,grup tamam landi komutanim komutanligi biraktin ahh nerde o eski mospy hahaha:=)) bakindim goremedim deidm kesin guzellik uykusundadir:=))

ceylan canim sendedemi seker var? sasirdim ayy gecmis olsun aman neyse az kaldi sekerim:=) dondurmaya bende dayanamiyorum ya ceylan vallahi bu deniz dogdu dogacak hahha simdik suyum geliyormus birde kafasi derken dogurmusum cocuk elimde hastaneye giderim ahahahaha ay ne guzel olurdu:=)))

kizlar nevin ne denk gelen var mi? goremiyorum yada denk gelmyioruz ins iyidir,
nevin canim nerelerdesin insallah iyisindir,sevgilerle,,

evde çok sıkılıyor havuza gitmek istiyor benim ilgilenmem lağzım bende bu halde götüremem babamla konuşacam o götürürm derse annemlerde kalsın doğuma kadar bari onlar ilgilensin ne yapim yoksa kız evde giyilecek birşey bırak mayacal geçen gün konsolu boyuyacam diye tutturdu her yerimiz sim oldu bayanssulusmile

evet bana dr dedi erken doğum olabailir dedi iltihap normal doğumda bebeğe geçebilir dedi sen bunları dr konuş

Bozom benim idrar yolları iltahabım var ama dr bebeğe geçer demedi.İnş öle bişey olmaz.Senin sırf bu yüzden mi sezaryen olacak

mihri sende haklisin
ahh ahh cimcimelerimizde hakli ne yapsin birde adana cok sicak ,,of foff

kizlar yine cok ama cok sinirlendim atesim cikti yani kizkardesime en ufak kizkardeism 16 yasinda su an facebook sayfasina bir goz attim 1.600 kisi araidm ac msn dedim ben 6 senelik is hayatim oldu burda okula geldim yuzlerce farkli milletten insan tanidim eklesem 50yi gecmez yemin ederim insan 1.600 kisiyi naisl bulurda ekler ayrica hanimin erkek arkadasi varmis okul buitsin bakicakmis bu kelimeye taktim allahtan turkiyede degilim ah olsaydim o sacalrini naisl yolardim en son yoldum geldim buraya gidiyim yine yolucam hak ediyo sil o insanalri o facebooktan beni getirme oraya dedim annemede bir cok saydim yuz veriyo ben nerden biliyim kizim diyo deli edioy beni iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…