bende geçen gün lavobonun önüne kadar gittim dayanamadım orada kaçırdım saniyeyle kaçırdım ohaoldumsmileay mihri vallahi sart bize,birde dikkat ediyorum genelde ikinci cocuk dogum yapanlarda bu mevcut burda almanyada misal dr,dediki ikinci dogum hemen olur yada 3 vs,4 ilk dogumalr masallah ben benim kizda oyle brisey yasamadim ama bu bebekte hahahaha altima yaptim hahahahahahha ayy cok gulesim geliyor ama normal ne yapim ruya sandim hahahahhaha
Canım suyun geliyordur azar azar, doktoruna söyle bunu, dört tüpmüş suyumuz. Bu şekilde akan bayanlarda azalıyormuş.
canım çok teşekkür ederim..aldım adreslerini kayıt ettim..haftasonu gidip bakıcam nasipse..
evet canım ağzımın içi kuruyor acımsı bir tat oluyor dr sordum zeten idrar yollarımda iltihap çıktı bol bol su iç dedi benim içtiğim suyla millet banyo yapıyor :roflol:mihri sen şekerden dolayı çok su içebiliyorsun galiba
idrar yolları iltihapı erken doğumamı yol açıyor ????
sağol canım burada da bir pastanede var diyet ürünler varmış bu gün biraz normal dondurma yedim dayanamadım :gitme:gebelik şekeri var kısmetcim mihrimde 10 lt valla bugün içmeyi deneyim bakıyım :)) Bende de gebelik şekeri çıktı kismet'm bu arada Mihrim Şwkersiz çikolata buldum valla yedim pazar günü çok isterse aklında bulunsun
kizlar benim kizim okuldan geldi cuma okul kapaniyor yza tailine ay okuldaki tum defter kitap boyama ne varsa yollamsi ogretmen:=(( onlari cope atmasi var bride temizlemesi var:=)) neyse bu yilda bitti cok sukur,:=)
cuma 9,40 karnesini almaya gicem bizim bolge en son kapanan bolge,okul konusunda misal baska yerler kapandi bir tek bu bolge kapanmadi,neyse attlatik cok sulkur,
evet bana dr dedi erken doğum olabailir dedi iltihap normal doğumda bebeğe geçebilir dedi sen bunları dr konuş
gözün aydın canım bizim burada bitireli baya oldu evde sıkılır artık kızın bizimkisi şu anda giymediği kıyafetlerini kesiyor boyuyor seslenmiyorum ama her tarafı boya oldu model veriyormuş kıyafetlerine sitilismi olacak ne bayanssulusmilekizlar benim kizim okuldan geldi cuma okul kapaniyor yza tailine ay okuldaki tum defter kitap boyama ne varsa yollamsi ogretmen:=(( onlari cope atmasi var bride temizlemesi var:=)) neyse bu yilda bitti cok sukur,:=)
cuma 9,40 karnesini almaya gicem bizim bolge en son kapanan bolge,okul konusunda misal baska yerler kapandi bir tek bu bolge kapanmadi,neyse attlatik cok sulkur,
Melek.boz'cum hoşgeldin sefalar getirdin 3 haftanmı aboowwww bişeycik kalmamış ilk annemiz sen olacaksın sanırım..
ya sinir oluyorum şu işe..kaç dr. a gittim biri bile doğru düzgün bi açıklama yapmazmı ya..siz olmasanız hiç bilemicem valla...
iltihabın çok fazla dedi..bir hapla fitil verdi...insan bi söyler dimi iltihap erken doğuma yol açabilir,bebeğe geçebilir,ilişki yasak yada değil..hiç bişey demedi..
kontrole ne zaman geliyim dedim 1 ay sonra diyor..iyide 1 ay sonraya zaten doğum var..ne sorumsuzlar ya..sinir oluyorum.
ne olucak peki boyle ara ara olursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?