2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geçen gün lavobonun önüne kadar gittim dayanamadım orada kaçırdım saniyeyle kaçırdım ohaoldumsmile

gebelik şekeri var kısmetcim mihrimde 10 lt valla bugün içmeyi deneyim bakıyım :)) Bende de gebelik şekeri çıktı kismet'm bu arada Mihrim Şwkersiz çikolata buldum valla yedim pazar günü çok isterse aklında bulunsun

kizlar benim kizim okuldan geldi cuma okul kapaniyor yza tailine ay okuldaki tum defter kitap boyama ne varsa yollamsi ogretmen:=(( onlari cope atmasi var bride temizlemesi var:=)) neyse bu yilda bitti cok sukur,:=)
cuma 9,40 karnesini almaya gicem bizim bolge en son kapanan bolge,okul konusunda misal baska yerler kapandi bir tek bu bolge kapanmadi,neyse attlatik cok sulkur,

seker seker dediniz aklima bebek sekerlerim geldi hala esimin hesabindan turkiye garantiye cikan para karsi hespata gorunmuyor burdkai banka oara gittid iyor turkiyedeki cevap bile vermiyor oara yok dmeekten baska dlei olucam bir aydir ugrasiyorum bu bankadakileri yakicam en sonunda yemin ederim hala bebek sekerimden ses seda yok bebek gelicek sekeri yok iste kocamda gidiy mini mini konusuya bankayla kiz bagir diyorum adamin huyunda yok yapmiyo ben gidiyim bankayi karistiriyim en iyisi yetti canima turkiyede olsam allah basmistim simdiye bankayi zaten turkiyedeki bankam korkuyodu benden hakaret etmeyin lutfen diyolardi at gozlu b kafalilar.

mihri ozaman cok normal canim ,
hamilelik sekeri cok cok normal gecmis olsun,dogru aklima geldi soylemistin:=)) yaslaniyorum artik :=))

sağol canım burada da bir pastanede var diyet ürünler varmış bu gün biraz normal dondurma yedim dayanamadım :gitme:

canım hayırlı olsun buyılı da bitirdiniz hadi gözünüz aydın darısı denizcanın başına

evet bana dr dedi erken doğum olabailir dedi iltihap normal doğumda bebeğe geçebilir dedi sen bunları dr konuş

ya sinir oluyorum şu işe..kaç dr. a gittim biri bile doğru düzgün bi açıklama yapmazmı ya..siz olmasanız hiç bilemicem valla...

iltihabın çok fazla dedi..bir hapla fitil verdi...insan bi söyler dimi iltihap erken doğuma yol açabilir,bebeğe geçebilir,ilişki yasak yada değil..hiç bişey demedi..
kontrole ne zaman geliyim dedim 1 ay sonra diyor..iyide 1 ay sonraya zaten doğum var..ne sorumsuzlar ya..sinir oluyorum.

gözün aydın canım bizim burada bitireli baya oldu evde sıkılır artık kızın bizimkisi şu anda giymediği kıyafetlerini kesiyor boyuyor seslenmiyorum ama her tarafı boya oldu model veriyormuş kıyafetlerine sitilismi olacak ne bayanssulusmile

Allah razi olsun canim hic yillar ne cabuk geciyor anlamiyorsun bile,eskiden zaman gecmek bilmezdi derlerdi kizin okula baslasin gecer inanmazdim ama gercekten oyle imis:=) zaten deniz can 2,5yasinda ana okuluna verecem surda denizimle dogdumu 3yil akdar brilikteyim:=)) gerice okula bende okula malum ahhahah,,
darisi senin basina allahim urasi min okula gittigi gunelri gormeyi nasip eylesin amin,

arkaadslar ya kedim yine bebek arabama giormis oturuyo yani naisl uzaklastirsam onu bayiliyo tum bebek urunlerime posetli olanalrida acmaya falan calisiyo giricek uyucak icinde sprey falanmi siksam gitmese yani odaya koysamda kapiyi tirmaliyo oynamak icin onalrla :)

senin dr başından salmış resmen
beni bile artık 2 haftada 1 çağırıyor ilitihabı mutlaka geçirmeliyiz diyor hep takip ediyor iltihabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…