saadet sinirini de bozma allah korusun birden rahatsizlanirsin ama
bence cok sert davranmissin ,sekerim,,benim de kizim var :=) esime diyorum 16,sevgilisi ask sms leri yazar diyor oldururum sevgilisini ahhahaha dedim annesi olduktan sonra zor,
selam millet anam gene topik derin duygulara dalmış:)
selam millet anam gene topik derin duygulara dalmış:)
melekcim nasılsın şeker geçmişte okudum yalnızlık hislerin ağır basmış canım biz burdayız 2 günde alışırsın ..Mopsy hoşgeldin canım, nasılsın
mospy sekerim hosgeldin ,,,grup tamam landi komutanim komutanligi biraktin ahh nerde o eski mospy hahaha:=)) bakindim goremedim deidm kesin guzellik uykusundadir:=))
kismet gozum korktu halamin kizi gecen sene sevgilisi var halam aman kirilmasind edi halamla eside ayri aman psikolojisi bozulur dedi yumusak davrandi kiz bir gun geliyo iki gun eve gelmiyo halam yinede kirmiyim falan en son tumden gitti halam buldu cocuk liseyi yeni bitirmis magazada calisiyo baba yok anne var annede kizi istemiyo kizda hamile ciktimi halam kimseye soylemeden kurtaj yaptirmis bize bile soylemedi babanneme soylemis o soyledi bize kizida aldi yanina evlenmesine izin vermedi tabi evlense ne olucak cocuk oyuncagimi bu kizi uzakta okula gonderdi herkesin basina gelir hic buyuk konusmuyorum ama kiziminda baisna gelse bende aynisini yapardim yani yeni nesil cidden bazen asiyo kendini hem kendine etti hem anneyi uzdu hem karnindaki bebege yazik oldu..
hoş geldin canım.derin ve önemli duygular.Az kaldı hepimizin bebeği olacak yetiştirmek çok önemli.İlk 5 yılda çocuğu yetiştirmk sağlam temeller atmak lazım
melekcim nasılsın şeker geçmişte okudum yalnızlık hislerin ağır basmış canım biz burdayız 2 günde alışırsın ..
bebiş nasıl buarada büyüdümü annesi?
hoşbulduk kızlar adliyedeydim her zamanki gibi duruştum,borçlu para yatırmış,onu çektim geldim...
ya kızlar geçen aklıam geldi ben hiç ninni bilmiyorum ya:)
Evet canım ya dün oturdum bi ağladım, 3 haftayı yoğun geçirdim, Temmuzun ilk haftası eşim izindeydi ve tatilde beraberdik. Sonraki 2 haftayı da ablamlar gelmişti onlarla birlikteydik. Dün yalnız kaldım ilk olarak. Bugün daha iyiyim. 37. haftadayız canım. 3 hafta bişey kaldı. Gün sayıyoruz.
ipekyol naisl atilicak o temeller ciddeen bilemiyorum esimin ailesinde 15 cocuk var yegenlerinin toplami bakiyorum allahim hepsi nasil saygili kocaman olmus masadan kalkabilirmiyim diye izin istiyo yemegi bitince hepsinin bir sosyal yani var birisi balede birisi muzikte 16 yaisnda cocuk annesine yemegi bitince teskkur edip masadfan kalkabilirmiyim diye soruyo izliyorum alisik olmadigim icin tuhaf geliyo ben naisl yetistiricem ne yapicam bilemiyorum cidden aklim karisiyo bazen :):)
ay benimde canım kahve çekti kısmetcim..ohh valla mis gibi olur..bende yapacağımalkisalkisalkiscanim bir kahve cektiki anlatamam ya gideyimde yapayim hmm
mopshy hosgedin :)
melek sen 37.haftadamisin canim hic farketmedim sen bitirmissin masallah :):) darisi benim basima ..
hoşbulduk kızlar adliyedeydim her zamanki gibi duruştum,borçlu para yatırmış,onu çektim geldim...
ya kızlar geçen aklıam geldi ben hiç ninni bilmiyorum ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?