Bozom benim idrar yolları iltahabım var ama dr bebeğe geçer demedi.İnş öle bişey olmaz.Senin sırf bu yüzden mi sezaryen olacak
kizlar yine cok ama cok sinirlendim atesim cikti yani kizkardesime en ufak kizkardeism 16 yasinda su an facebook sayfasina bir goz attim 1.600 kisi araidm ac msn dedim ben 6 senelik is hayatim oldu burda okula geldim yuzlerce farkli milletten insan tanidim eklesem 50yi gecmez yemin ederim insan 1.600 kisiyi naisl bulurda ekler ayrica hanimin erkek arkadasi varmis okul buitsin bakicakmis bu kelimeye taktim allahtan turkiyede degilim ah olsaydim o sacalrini naisl yolardim en son yoldum geldim buraya gidiyim yine yolucam hak ediyo sil o insanalri o facebooktan beni getirme oraya dedim annemede bir cok saydim yuz veriyo ben nerden biliyim kizim diyo deli edioy beni iyice..
Ben de ablamın kızını öldürecektim. Aynıyız Sadoş, ablama dedim nasıl böyle davranırsın. Napıyım diyo. Allahım benim de kızım olucak, sen koru yarabbim
Ben de ablamın kızını öldürecektim. Aynıyız Sadoş, ablama dedim nasıl böyle davranırsın. Napıyım diyo. Allahım benim de kızım olucak, sen koru yarabbim
ayy ne kadar tembel oldum bir sürü ütü beni bekliyor ben de tık yok
Ayyy ütü deme kaç tane gömlek ve iki pantolon var. Yapamicam sanırım uffff.....
Ayyy ütü deme kaç tane gömlek ve iki pantolon var. Yapamicam sanırım uffff.....
aminnn sen benide koru 16 yasinda ya cocuk daha erkek arkadas ne 20 ol universiteye basla tamam anlicam ben acimam doverim birde komik benden para istiyo ne yapicaksin tamam dedim kasimi deldiricem demezmi yoks ana para mara dedim kasini deldiricekmis sacini boyaticakmis afedersin kucuk os.benzicek dalga geciyo resmen benimle ufacik zekasiyla yani ne sevgilisi hoslanirsin baska sevgili ne lise bitmemis sevgili bulucak oda parasiz buda parasiz issiz gucsuz dolasicaklar o zamnda abla dicek bir tekmede benden yicek :)
melek sen şimdi kaçıncı haftadasın
saadet canim bence kardesine yaklasimin baya sert ve kirici olmus,
sahsen paylastin icin yaziyorum yoksa saygisizlik yapmak istemem ama o daha genc kiz ustelik ne kadar yasak koyarsan koy ona cazip geleceni sende biliyorsun,benim kendi felsefeme gore 16-17yas generatsyonunda bir sevgilisi olmasi bence cok normal,benimde kizim var dicleyle arkadas gibi konusuyorum 16-dan sonra hayatindaki ozel anlamda konulara kontrolum dogrusunda saygi duyarim,bence daha yumusak daha anlayisli davranmaliydin,
sen o yaslarda hic ask olmadin mi? facede 1,600 kisi eklemis ama hepsiylemiy azisiyor sanki oyle demekle onun kendine guvenini kirmisin bence,
bence abla olarak korkmakta haklisin ama bende tecrubeli bir anne olarak ve bir egitmen olarak sana konustuklarini dusun derim,cunki hakliyken kendini kardesien haksiz yapmisin,aa 16yasindaki kizin saci cekilir yolunur mu? ask olsun:=)) saadet sekerim sakin kizma bana ben belkide baska dusunyuorum bilemem ama icimdne geldi yazdim,
Bizimkinin ne hızda mesaj attığını aklım almıyor, kimseyle konuşma yok, yemek yeme yok. Saç şekli çok tuhaf, kahkülleri at yelesi gibi gözünün içinde. 24 saat nette, ve beni facebookta engelledi. Tabi biliyor. Ama beni faceden silmeden hanfendi ilşkide diye değiştirdi durumunu. Bilmiyorum sanıyor. Aşifte dicem ayıp olucak. Tırnaklar falan hiç yakışmamış
kismet oyle deme 1.600 kisi yani yazissin yazismasin ne gerek var o sayfa sadece arkadaslarla yazismak icin kurulmus milletle tanisip bulusmak icin degil gecen gazetede okudum bir ogretmen yazismis adam adresini bulmus bakmis kadin biriyle konusuyo daha ilk gun tutmus bacagindan vurmus kadini ortalik manyak kayniyo :)
kendine guven duygusu okulunu bitirir isi gucu olur o zaman guven duygusu duysun ben 16 yasinda hoslandim ama asik olup beylik laflarla okul bitsin bakicam demedim hoslandim 20 yaslarinda vardi erkek arkadasim adamin isi vardi gucu vardi ben universitedeydim adam doktordu yani lisede tanisip okuldan sonra bakicam dmeedim ne yani bakicam evlenicekmi? bir kere uyardim bir yerden girdi bir yerden cikti bazen terbiye icin sart kotek cidden burda okulda boyle bir konu vardi psikopatliktan bahsetmiyorum tabi ama cocuk disiplini icin gereklimi diye yani her milletten arkadas vardi okuldan % 90 evet dedi bir cocuk ispanyoldu katilmiyorum dedi sorna ogrendik babasi psikopatmis surekli dovermis tani bunu kasdetmiyorum ama bazen gerekiyo cidden benim fikrim tabi :):)
hg mopsy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?