cnm bir doktorunu ara söyle bakalım ne diyecek, için rahatlasın bizede yaz mutlaka
mihrim doğrumu okuyorum 10 lt maşallah dr.banada çok fazla iç diyorda 2 lt geçemiyor .lilacım sabbredelim az kaldı bende günde 10 litre kesin içiyorum gece 2 litreyi geçiyor yemeklerde 2 litre içiyorum gün içerisinde 10 litreyi buluyor herhalde tabi birde onu çıkarmak için bir o kadarda lavoya taşınıyorum
saadet canim cok normal yani insan altinada kacirir arasira hafif ten suyuda gelir,zaten kokusuz olur bu bendede mevcut sanirsam tum bayanalrdada olmasi gerekiyor korkma dr,aynisini der,
gecen gece ben altima kacirmisim esim yatakta ya ruyamda wc bulamadim bir koseye yaptim megersem hahahahha yataga yapmisim ahhahaha ayy esim hic ses etmedi saygili birsekilde banyoya gitti tabiki cekindim ama normal hamileyim,ilk kez basima geldi 30da altima kacirdim ahhaahah ay halen guluyorum,ama cok normal ,,,
bende altıma yapmak istiyorum gece her yarım saata bir lavaboya gidiyorum uykum bölünüyor hastanede kullanmak için hasta bezi aldım onumu kullansam acaba :kedi:saadet canim cok normal yani insan altinada kacirir arasira hafif ten suyuda gelir,zaten kokusuz olur bu bendede mevcut sanirsam tum bayanalrdada olmasi gerekiyor korkma dr,aynisini der,
gecen gece ben altima kacirmisim esim yatakta ya ruyamda wc bulamadim bir koseye yaptim megersem hahahahha yataga yapmisim ahhahaha ayy esim hic ses etmedi saygili birsekilde banyoya gitti tabiki cekindim ama normal hamileyim,ilk kez basima geldi 30da altima kacirdim ahhaahah ay halen guluyorum,ama cok normal ,,,
hemen yazayım kızlar gene gitcem hastaneye.
saat 9 da gittim nst ve ultrasona gönderdiler.
önce nst ye gireyim kimse yokken dedim.
20 dk dan fazla tuttular beni gelip gidip bakıyolar vs.
meğer bebekte sancı çıkmış.
doktor apar topar muyene edicem seni dedi odayı hazırladılar çatala yattııım((((((
el muayenesi yaptı oh iyi açılma yok dedi.
hemen serum hazırlayın dedi..
yatırdılar serum verdiler (damarımı bulmakta zorlandılar delik deşik kollarım en son elimin üstünden verdiler elimin üstü şişti)
serumdan sonra nst ye tekrar bağladılar bu sefer normaldi herşey.
ayyy bu sıpa beni öldürecek bi gün stresten...
sonra aşşağıya indim tabii yemeğe gittiler kapalı oda bende eve geldim yemeğimi yedim birazdan çıkıyorum gidip ultrasona girecem...
doktor diyo 3 hafta sonra hiç korkma bebekler erken gelmeye çalışırlar 3 hafta sonrada gelmemek için direnirler diyor...
ya bide bu havalarda 5-6 litre su iç dediler gözlerim böyle :1shok: oldu.
ben çok su içemiyorum ki 2,5-3 lt bile zorla içiyorum of ya offff.....senağlamasenağlama
neyse hastaneye gitcem ben öptüm sizi kızlar gelince yazarım gelişmeleri...
dadlummmmmmmmmmmmmm bir önceki sayfada belisin bayilerini yazdım bir bak yakın yer bulursun
sabahları kalkar kalmaz 3 ,4 bardak aç karnına içiyorum herkes çok şaşırıyor içim yanıyor su şişesiyle geziyorum hiç bir bardak suyla doymuyorum en az 3 bardak içiyorum anca kesiyormihrim doğrumu okuyorum 10 lt maşallah dr.banada çok fazla iç diyorda 2 lt geçemiyor .
arkadaslar bazen ben ic camasirimi islatiyorum bu normalmi altima kacirmiyorum eminim akintida degfil bildigin saf kokusuz su nedir bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?