2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacım sabbredelim az kaldı bende günde 10 litre kesin içiyorum gece 2 litreyi geçiyor yemeklerde 2 litre içiyorum gün içerisinde 10 litreyi buluyor herhalde tabi birde onu çıkarmak için bir o kadarda lavoya taşınıyorum

ceylan allah razi olsun tsk ederim canim,
sende kutahyanin en guzel yerinde oturuyorsun bence super carsi ayakalrinin altinda hemen ohh guel guel yuvanda otur mutlulukla saglikla,ins,

cnm bir doktorunu ara söyle bakalım ne diyecek, için rahatlasın bizede yaz mutlaka

Çikolatam diyecek gel bir nst gir diyecek biraz iyiyim ama bu akşam dün akşam gibi olursam giderim dün cidden kötü oldum Allahıma şükür olsun şikayetçi değilim ama korkuyorum erken gelmesinden..Perşembe günü nst'm var zaten ..

kızlar aynaya bakınca sadece kendimi koca bir göbek olarak görüyorum sanki göbek bebek olunca çöp gibi kalıcam 10 kilo almışım 12 kilo almıştım ama 2 kilo verdim diyet ve yürüyüş sayesinde

mihri canim,
masallah bende oyle 10ltr asla icememde ama ben 4ltr buluyor,eskiden su icmezdim hamilelikte alisim bebek hareket etmedimi susuzluktanda etmiyor bend ebu yuzden 4ltr buluyor ama lavoboya zor yetisiyorum her yarimsaate birhahahahahha

mihrim doğrumu okuyorum 10 lt maşallah dr.banada çok fazla iç diyorda 2 lt geçemiyor .

sagol kismetcigim kacirmiyorum acaba kaciriyormuyum dedim ama yok o farkli bu saf su seklinde :):) valla ben bazen kacirdigimda eisme diyorumki guldurme beni altima kacirdim oda guluyo aman utanmiyorum ne utancam vucudum neler cekiyo anlasin cocuk gibi oldum iyice sabah kalkmis kahvalti hazirlamis bana zaen diyoki her giun 15 dk erken kalkicam sana kahvalti hazirlicam yok istemem dedim erken yiyincede iyi olmuyo agzim kuruyo

bende altıma yapmak istiyorum gece her yarım saata bir lavaboya gidiyorum uykum bölünüyor hastanede kullanmak için hasta bezi aldım onumu kullansam acaba :kedi:

burda 25 derecede ben bile terliyorum allah yardim etsin size ya zormus cidden hep suda olsak iyi malum hepte suda olamiyoruz deniz falan terdende nefret ederim igrenc

lila ruzgar efendimiz iyi masallah gecmis olsun canim kendine dikkat et ..

mihri ama 10ltr cok fazla dielmi,bence dr,sor diyecem ama zaten normal demis sasirdim dusunyuorumda 10ltr normalde seker hastalri cok icer sende hamilelik sekeri varmi ? SEKERIM:=))

geçmiş olsun canım inş. zamanında gelir meleğin

lila geçmiş olsun...

Bende en son gittiğimde bel ağrım sebebiyle nst ye girdim..hemşire bağladı işte bebeğin kalp atışlarını duymadı..sonra çıkardı tekrar taktı..ödüm koptu resmen..yan tarafımda biri daha yatıyordu..hemşireye baktı bebeğin kalp atışı yo.. dedi ve ben kadına öyle bi endişeli baktım ki kadın lafını tamamlamadan sustu..bu alet bozuk galiba dedi..hemşirede yok bozuk değil dedi soluma yatırdı..tekrar bağladı..bu sefer çok şükür bebişin kalp atışlarını duyduk..oynamaya başladı..
ama o 2 dk.lık süre içerisinde nasıl korktuğumu anlatamam sizlere...çok kötü oluyor ya..insanın ömründen ömür gidiyor bi an..

ay mihri vallahi sart bize,birde dikkat ediyorum genelde ikinci cocuk dogum yapanlarda bu mevcut burda almanyada misal dr,dediki ikinci dogum hemen olur yada 3 vs,4 ilk dogumalr masallah ben benim kizda oyle brisey yasamadim ama bu bebekte hahahaha altima yaptim hahahahahahha ayy cok gulesim geliyor ama normal ne yapim ruya sandim hahahahhaha

mihrim doğrumu okuyorum 10 lt maşallah dr.banada çok fazla iç diyorda 2 lt geçemiyor .
sabahları kalkar kalmaz 3 ,4 bardak aç karnına içiyorum herkes çok şaşırıyor içim yanıyor su şişesiyle geziyorum hiç bir bardak suyla doymuyorum en az 3 bardak içiyorum anca kesiyor

ben dr sıra beklerken nst ye giren hamilelere hemşire bişey yedin mi diye soruyorlardı yemediyse bişeyler ye öyle gel diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…