2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemeğe çıkıyo millet
hem çok oturduk pc başında bende çıkayım aartık grşrz yineeee öptm hepinizi

hanımlar maşallah isimleri düşünmeye başlamışsınızı bile sağlıcakla kucağmıza alırız inş yavrularımızı nasılsınınız bakalım

Ooo kızlar muhabbeti bayyy bi koyultmuışunuz, okuyamadım valla geçmişi....
Ben çıkar kızlar hepinizi öpüyorum, bebeklere iyi bakın.....

slm kızlarrrr:):) ben mide bulantısından kafamı kaldıramıyorummm allahımmm çookkk fena bişi allahım yardım etsin sürekli uyuyorummm yaaa bi halsizlik bi halsizlik sormayın tek ben de mi böle diorum bazennn varmıı böle halsizlik yaşayannn??

bu arada isimler yazmışsınız hepsi birbirinden güzelll:):)
ben de ikizler erkek olursa efe ve ege
kız olursa öykü ve masal düşünüyorum (erkek isimlerinde anlaştık eşimde ama kız isimlerini pek sevmedi eşim alternatif isimler varsa bana yazarsanız sevinirim:):)

Allah kolaylık versn cnm yaaaaa

geçmiş olsun canım, hepimizde oluyor zaman zaman... sanırım azalacak... bu arada ikizlerin olacakmış... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ve sana güç kuvvet versin..işin zor olacak.. :)))

geçmiş olsun canım, hepimizde oluyor zaman zaman... sanırım azalacak... bu arada ikizlerin olacakmış... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ve sana güç kuvvet versin..işin zor olacak.. :)))

tşk ederim cnmm :):) hep derdimki hamile olunca herşeyi yicem hiç kilo derdim olmicak ama şimdi istesemde yiyemiorummm inşşş hemen geçerrr:):) ikizlere gelince evet zor olucakkk ama ikisi bir arada büyür gider :):) zaten ilk bebişlerim iki tane çocuk istiyordum ikisi bi arada oldu:) kaydirigubbakcemile5

ayyyyyy ıkı cımcımen olacak yaaaaa:)))))

ne tatlı cnm merak ettım beta hcg ıle mı ogrendın hamıle oldgnu yoksa ıdrar testıyle mı?

gamzecım?

ay kızlar demin okudum okudum sona geldim yazayım dedim site hata verdi...
ne şans ama...
baktım bebiş isimleri düşünülmeye başlanmış :)çok hoşuma gitti muhabbet...

evet gamze yaa bende merak ediyorum nasıl belli olduğu ikiz olduğu.
çift kesemi görüldü kaçıncı haftada anlatsana bize....

ay kızlar bu gün eşimle hava güzel diye şöyle bi yürüyüşe çıktık mahalledeki parka ünüversite bahçesine falan gittik.
ay eve kendimi nasıl attığımı bilemedim nasıl zor nefes alıyorum ama nasıl yorgunum ama.
gerçekten bu bebişler bizi içten içe yiyip bitiriyolar :)))))))
ne güç bırakıyolar ne derman..
aman sağ sağlim doğsunlarda bzi çekeriz bu çileleri :)))))

ayyyyyy ıkı cımcımen olacak yaaaaa:)))))

ne tatlı cnm merak ettım beta hcg ıle mı ogrendın hamıle oldgnu yoksa ıdrar testıyle mı?

gamzecım?

hamile olduğumu önce idrar testiyle öğrendim hemen koştum kan testi verdim pozitif çıktı:):) sonra hemen doktora gittim 5. haftammış kese gördü 19mm:):) ilk gittiğimde bu kadardı geçtiğimiz hafta yani 7. hafta ikinci kontrolüm vardı :)ilk kontrolümde eşim yanımda değildi ikinciye kesin geicem dedi ki geldiiii:) doktor ultrasonla bakarken çok şaşırdı ikiz dedi hem de tek yumurta ikizleriii:):) yani tek kese var :):) eşim şok oldu resmen ağladık yaaa ikinci mutluluğu yaşadık:) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…