ben anlamı guzel olan 2 farklı ısım koyalım dıyorum esım asla 2 ısım olmaz dıyooooooooooo
offffff ıns ıkna ederm
2 sı de guzel cnm enes daha sıcak soylemesı falan
slm kızlarrrr:):) ben mide bulantısından kafamı kaldıramıyorummm allahımmm çookkk fena bişi allahım yardım etsinsürekli uyuyorummm yaaa bi halsizlik bi halsizlik sormayın tek ben de mi böle diorum bazennn varmıı böle halsizlik yaşayannn??
bu arada isimler yazmışsınız hepsi birbirinden güzelll:):)
ben de ikizler erkek olursa efe ve ege
kız olursa öykü ve masal düşünüyorum (erkek isimlerinde anlaştık eşimde ama kız isimlerini pek sevmedi eşim alternatif isimler varsa bana yazarsanız sevinirim:):)
slm kızlarrrr:):) ben mide bulantısından kafamı kaldıramıyorummm allahımmm çookkk fena bişi allahım yardım etsinsürekli uyuyorummm yaaa bi halsizlik bi halsizlik sormayın tek ben de mi böle diorum bazennn varmıı böle halsizlik yaşayannn??
bu arada isimler yazmışsınız hepsi birbirinden güzelll:):)
ben de ikizler erkek olursa efe ve ege
kız olursa öykü ve masal düşünüyorum (erkek isimlerinde anlaştık eşimde ama kız isimlerini pek sevmedi eşim alternatif isimler varsa bana yazarsanız sevinirim:):)
Allah kolaylık versn cnm yaaaaa
ohhh doydu bebısım cok sukur
geçmiş olsun canım, hepimizde oluyor zaman zaman... sanırım azalacak... bu arada ikizlerin olacakmış... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ve sana güç kuvvet versin..işin zor olacak.. :)))
ay kızlar demin okudum okudum sona geldim yazayım dedim site hata verdi...
ne şans ama...
baktım bebiş isimleri düşünülmeye başlanmış :)çok hoşuma gitti muhabbet...
evet gamze yaa bende merak ediyorum nasıl belli olduğu ikiz olduğu.
çift kesemi görüldü kaçıncı haftada anlatsana bize....
ayyyyyy ıkı cımcımen olacak yaaaaa:)))))
ne tatlı cnm merak ettım beta hcg ıle mı ogrendın hamıle oldgnu yoksa ıdrar testıyle mı?
gamzecım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?