2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yolun acık olsn cnm

yannda yıyecek kuru meyve gotur ıyı gelır heraıld

Saol pembecim...
Benim de planım o yönde... Sanırım yanımda bol kuru kayısı ve incir götürürüm enerji verir...
Grisini türü şeyler orada var zaten sorun yok....
Ama ggenede işte müşteri illaki yemeğe çıkarıcam diye tutturunca orda yemek yememek olmaz... Artık çok dikkatle menüyü inceleyip ızgara türü yada balık falan yerim napıyım (
Neysa daha var ya Martın 3ünde gidicem....

cevız fındık badem de superrrrrrrr enerjı verır bana buyuk etkı yapıyo:)

tavsıye ederm ben dısarı cıkarken yanıma bu 3 luden kucuk canta saklama kabı aldım ıcıne koyuyorum

superrrrr oluyooooo

benim esimde işi gereyi cok fazla geziyor. ben ve bebiş yalnız kalacaz martta 2kez sehir dısı görevi var

ERKENMİ GEÇMİ ?

erkennn kaydirigubbakcemile3
öğlen uyanıyorum sürekli 11.30 12.00 gibi :))) bugün nedense uyandım :)))

kızlar resim nasıl eklniyor bana yazarmısınız size harika bi patik fotosu koyucam onu örmeye başladım .....:asigim:

resme sağ tıklayıp özelliklerden url sini kopyalıyorsun,sonra mesaj yazığımız yerde üstte sarı bir kare var,içinde üçgen olan ona tıklayıp url yi yapıştırıyosun.

günaydın kızlar ay dün muhabbeti kaçırmışız isim konuları konuşulmuş negüzel....
birçoğunun bulduğu isimleri çok beğendim...
bizimde erkek olursa kesin uluç olacak ..bende sarp istiyorum ama belki uluç sarp olur....
kız olursada defne büyük ihtimal...
seçeneklerdede sahra ve tusem var...sizce nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…