2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar iyi akşamlar bebişleri doyurdunuz mu bakayım

biz yedik babamız gelmedi gene tek yedik

kızlar ben yiyom yiyom doymuyorum bulantılar geçeli anlamıyorum

ayyyyyyyy ne güzeel ya maşallahhh:) inşallahh benimde bulantılarım geçince burda çığlık atıcam geçtiiiiiii dieee:):) canım acaip sigara böreği istiyor şimdi ben de onu yapim diorum ama yine midem bulanacak die korkuoruuuuuuuuuummmmmm

Ohh ohh maaşallah Nagiş, iyi olmana sevindim. Benim kociş işten geldi yemek yedi, traş olmaya gitti. Adam traş dışında evden çıkmaz, alışmışım ben de korktum sanki yaaa, hemen annelerin yanına gideyim dedim. Burda olmanıza çok sevindim. Llili sitede sorun vardı. Ben gülücük ekleyemiyorum yazdıklarıma. Neden acaba yaa??

Pembişim yine kaldık başbaşa. Aslında bu sitenin alt yapısını güçlendirmeli site ekibi. Sıradan bi site değil. Çok rağbet görüyor. Özenli olmaları gerek benceeee....
Ayyy kociş diyo ki berbere dicem abi elini çabuk tut GENİŞ AİLE'ye bakıcam. Dedim kafanı besleme çocuk gibi yaptırıp gelme. Bayağı bi kıkırdadım. Bebişimin kan sonucunu getirdi eşim bu arada kızlar. Acil doktoruna göstermiş değerler normaşl gibi demiş. Yine de doktorunuz görsün demiş. Buna da şükür. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin bebişlerimizi. Dayanması çok zor olur ayyy (

g.aydn melegım

Rabbım saglıkla kucagna almayı nasıp eder ıns cumlemızle beraber tatlım

katılıyrm coktu sıte ragbetten:)))))))))))

gözün aydın melekcim kan sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.
bi bakayım dedim kızlar napıyo.
site bende hala yavaş...
neyse geniş aile başladı bakalım gülelim birazcık :)

canım benim ilaç kullanıyorum yoksa geçmiyecekti içmedimmi geri geliyor bulantı

istersen sende kullan bu ilacı çok faydasını gördüm ben neyesem çıkarıyordum arkadaşlarda biliyorya ne çektiğimi ZOFER diye ilaç dr a sor öyle kullan ama

bende çok seviniyorum bu durumuma rahatladım resmen ya istediğimi yiyorum dur kulağımı çekeyim:roflol: neden korkuyorsun ki benim eşim işin gereği çok gecikir sabaha kadar gelmediği olur şehir dışına çıkar ben yanlızım kimsemde yok burda

Yok yaaa hergün akşam yedi yada yedi buçuğa kadar bekleyen ben eve gelip tekrar çıkmasına korktum. Dedim ya alışmış hiç çıkmaz çok şükür. Ben cesurdum ama huy mu değişiyorum bilmem... Hala gelmedi ama şuan meşgul olduğumdan keyfim yerinde :))

ben gece de gunduz de kafamı dınlemyı sevıyrm

yalnıs anlamayın esım kafa patlatmıyo ama boyle sessız sedasz olmak guzelllllllllll

internette takılıyorum işte....
eşimin olmaması beni pek etkilemezdi normalde ama hamilelik değiştiriyor bazı şeyleri heralde...
Eşim gelcek 4-5 gün sonra da ben gidicem....
Doktoruma sordum uçak yolculuğunun sakıncası varmı diye, 7. aya kadar sorun yokmuş.... Önce İspanya oradan da Fas'a geçicem.... Müşteri ziyaretleri....
Şimdiden beni aldı tasası, İspanyada da Fasta da yemekler çok baharatlı... Ben mide bulantısından ölürüm orada heralde.. Bol bol grisini yerim artık... peynir ekmekle karın doyururum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…