2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olurmu öyle şey meleğim.
en başından beri sevincimizide derdimizide paylaşmadık mı biz burda..
aile olduk artık öyle üzdüm falan deme lütfen ...
bak gidersende suratın 1 karış otur seni getirdiklerine pişman olsunlar.
ha bişey demeye kalkarlarsa ben burada ağrı çekiyorum düğün dernek yapmıyorum de.
anlasınlar tabii anlarlarsa...

olurmu öyle şey meleğim.
ha bişey demeye kalkarlarsa ben burada ağrı çekiyorum düğün dernek yapmıyorum de.

aynen katiliyorum gonulcugum sana :)

olurmu öyle şey meleğim.

Ayynen öyle yapıcam, nişan esnasında aileye uzak olan kişilerle yakın oturcam, sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo yapıcam. Bi de gittiğimiz gece acile gidicem ağrım var diye. Pazar gecesi olacak nişan, yola gece çıkıcaz uykum geldi bilmem ne çocuk gibi sızlanıcam... Anlarlar bal gibi, cin gibilerdir...

melekcim nişana gidecekmişsiniz sanırım, kaynanan ne yapmış etmiş eşini kandırmış...
TAmam git tatlım, ama eşinin de onların da burnundan getir...
Ben senin yerinde olsam nişanın ortasında sancım tuttu numarası yapıp bir iki ay uy, hastaneye taşıtırdım kendimi.... YArım saat nstye bağlarlar bişey çıkmasa bile strese bağlı sancı diyolar zaten....
Ben eşime kızdığım bir akşam 28. haftamda öyle yapmıştım... HAstanede yarım saat nstye bağladılar acil labratuvarda idrar tahlili yaptılar hiçbişey çıkmadı...
Ama doktor hiçbişeyin yok demiyor.. Strese bağlı kasılmalar dşyor, doğuma hazırlık sancısı diyor diyor da diyor yani.....
MAdem onlar sana, senden daha önemlisi torunlarına gereken önemi vermiyor, sende onların gününü zehir et, anlasınlar bakalım karnı burnunda hamile kadını o şehirden bu şehire zorla getirmek nasıl oluyormuş...

kimileri bebek saçlı olunca mide çok yanar der ama kimisi de bu uydurma diyor. bilmiyorum. eğer biz saçlı bebek doğurursak kanıtlamış oluruz eğer doğruysa :)

doğru değilmiş.
ne miğde yanmam var bi bilseniz sadece mide değil boğazıma kadar yanıyor berbat bişiy.
geçen gün doktora sordum yok öyle bişey hurafe bunlar inanma dedi.

düşününcede mantıklı aslında kızlar benim bebek döndü ki kafa aşağıda zaten ...
mideye uzak yani..
ayaklar mideye yakın oluyo.
doğru biliyorum demi tepetaklak duruyo bunlar...:uhm:

merhaba kizlar biz geldik.,
sozde uyudum yani beynimin icinde busuru soru ekske uzanmasaydim daha iyidi:=))

gecmisi okudumda melek boz melos canimm hic uzulme bosver Allahin izniyle gidersin gelirsin rabbim seni korusun dualarim sneinle olsun :amin,bosver canini sikmamaya bak Allah enrden vuracani bilir,zaten ezanda dua etmisisn ama hak etmisler,uzulme sakin,,

saadet canim
gecmiler olsun hapsuruk alerjisi evet genelde oluyor neylersin idare etmek lazim uzme sen canini,
sekrim git dogum gunune psikolojine iyi gelir ebnce evd eoturp ne yapcan aman hamilesin ust basinama mi bakacalar? iyisen sancin yoks abence git degisiklik olur ,bence yanim

kizlar seker pembe cok sukur bugunde dogurmamis:=))
ya Allahim zamanli dogum versin erken dogum deil hic yoktan siniri asalim amin,

saltanat 25 18 Kasım 7 Eylül 2010 52 ERKEK 2li tarama testi yapıldı...
beyz2 30 22 Kasım 1 Eylül 2010 47 KIZ 2li tarama testi yapıldı...
boden 25 25 Kasım 1 Eylül 2010 65 KIZ 2li tarama testi yapıldı...
datlummm 18 25 Kasım 1 Eylül 2010 54 ERKEK 3lü tarama testi yapıldı...
ayse.20 21 26 Kasım 2 Eylül 2010 65 KIZ detaylı usg yapıldı.
buttferfly 28 27 Kasım 3 Eylül 2010 49 KIZ ADASU 2li tarama testi yapıldı...
şeker pembe
Bunlar benden önceydi normalde, bakalım hangisi olacak??

kısmetim canımın içi sen tecrübeli annesin söyle bana şimdi bu veletler karnımızda tepetaklak duruyolar demiii..
hani döndüler deniyor ya.
ayaklar yukarda kafa aşşağıda...
doğrumu biliyom balım ???

Off ben niye yazdım ki bunu... salak kafam bu cümleden de anlarlar kim olduğumu...
Paranoyağa bağladım galiba...

Son düzenleme:
kısmetim canımın içi sen tecrübeli annesin söyle bana şimdi bu veletler karnımızda tepetaklak duruyolar demiii..

Lilacım normal doğuma uygun pozisyondaysalr, yani kafa gelişliyseler evet tepetaklak duruyorlar.... Kafa aşşağıda popo yukarıda....
Ayaklar muallak canım... Benimki ayaklarıyla kafasını kaşıyordu son gittiğimizde...

melekcim nişana gidecekmişsiniz sanırım, kaynanan ne yapmış etmiş eşini kandırmış...
TAmam git tatlım, ama eşinin de onların da burnundan getir...
Ben senin yerinde olsam nişanın ortasında sancım tuttu numarası yapıp bir iki ay uy, hastaneye taşıtırdım kendimi.... YArım saat nstye bağlarlar bişey çıkmasa bile strese bağlı sancı diyolar zaten....
Ben eşime kızdığım bir akşam 28. haftamda öyle yapmıştım... HAstanede yarım saat nstye bağladılar acil labratuvarda idrar tahlili yaptılar hiçbişey çıkmadı...
Ama doktor hiçbişeyin yok demiyor.. Strese bağlı kasılmalar dşyor, doğuma hazırlık sancısı diyor diyor da diyor yani.....
MAdem onlar sana, senden daha önemlisi torunlarına gereken önemi vermiyor, sende onların gününü zehir et, anlasınlar bakalım karnı burnunda hamile kadını o şehirden bu şehire zorla getirmek nasıl oluyormuş...

Valla yaa haketti bunlar, doktor dediklerini de sayarsa değme keyfime. Bi de gerçekten sancım tutarmış. Hakiki sancı olmazsa pazartesi burda anlatırım güleriz, söz yapıcam iyi getirdin aklıma. :lepi:

kizlar migde yanamsi icin konussmusnuz ben migde yanmasini sac cikmasina bilimsel olarak sacma buluyorum oyle birsey yok:=))
ispat i vede bilimsel tibbi aciklamasida yok,migdemiz acili yada salcali yedimizde hemen uzanirsak yanmaya baslar cunki eritemiyor migdemiz sikisiyor ,boyle seylere inanmayin:=) benim kizimda migdem cok yanardi ayy sacida bir gur dogdu herkez migden ynaiyordu ondan dedi ama sacmalikk,eskilerin uydurdugu sacma seyler,,

Lilacım normal doğuma uygun pozisyondaysalr, yani kafa gelişliyseler evet tepetaklak duruyorlar.... Kafa aşşağıda popo yukarıda....
Ayaklar muallak canım... Benimki ayaklarıyla kafasını kaşıyordu son gittiğimizde...

Çok şeker yaaa, lastik gibi demek hala kemikler sertleşmemiş. Oy kıyamam ne masumlar

lila canim benim benim bildim ve doktorumdan ogrendim (misal denizin kalbi hep solumdaydi ctgtda cikmayinca sagima baktilar sonra dr,aciklama yapti aynen )
sunlari dedi bebekleirmiz tam anarahimimizde ve genelde kafa sallarlar en cok bu hareket yaparlar dogumdada direk yuz yukarida dielde yan dogarlar ebe yardimiyla
cunki rahimde kafa sabitlesti ya vucudunu ceviriyor yani sagindan soluna gece biliyor ama rahimde kafasi sabitir,sadece sallama hareketi yapar,ayakalri yani gobek delimizin ustunde yada heemncik cevresindedir, cok guzel demi yaa,,,,

Back
X