Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurmu öyle şey meleğim.
en başından beri sevincimizide derdimizide paylaşmadık mı biz burda..
aile olduk artık öyle üzdüm falan deme lütfen ...
bak gidersende suratın 1 karış otur seni getirdiklerine pişman olsunlar.
ha bişey demeye kalkarlarsa ben burada ağrı çekiyorum düğün dernek yapmıyorum de.
anlasınlar tabii anlarlarsa...
olurmu öyle şey meleğim.
en başından beri sevincimizide derdimizide paylaşmadık mı biz burda..
aile olduk artık öyle üzdüm falan deme lütfen ...
bak gidersende suratın 1 karış otur seni getirdiklerine pişman olsunlar.
ha bişey demeye kalkarlarsa ben burada ağrı çekiyorum düğün dernek yapmıyorum de.
anlasınlar tabii anlarlarsa...
kimileri bebek saçlı olunca mide çok yanar der ama kimisi de bu uydurma diyor. bilmiyorum. eğer biz saçlı bebek doğurursak kanıtlamış oluruz eğer doğruysa :)
deniz baris ben gordum cok sik cok tatli sade tam benim tarzim cok begendim masallah canim :)
kısmetim canımın içi sen tecrübeli annesin söyle bana şimdi bu veletler karnımızda tepetaklak duruyolar demiii..
hani döndüler deniyor ya.
ayaklar yukarda kafa aşşağıda...
doğrumu biliyom balım ???
melekcim nişana gidecekmişsiniz sanırım, kaynanan ne yapmış etmiş eşini kandırmış...
TAmam git tatlım, ama eşinin de onların da burnundan getir...
Ben senin yerinde olsam nişanın ortasında sancım tuttu numarası yapıp bir iki ay uy, hastaneye taşıtırdım kendimi.... YArım saat nstye bağlarlar bişey çıkmasa bile strese bağlı sancı diyolar zaten....
Ben eşime kızdığım bir akşam 28. haftamda öyle yapmıştım... HAstanede yarım saat nstye bağladılar acil labratuvarda idrar tahlili yaptılar hiçbişey çıkmadı...
Ama doktor hiçbişeyin yok demiyor.. Strese bağlı kasılmalar dşyor, doğuma hazırlık sancısı diyor diyor da diyor yani.....
MAdem onlar sana, senden daha önemlisi torunlarına gereken önemi vermiyor, sende onların gününü zehir et, anlasınlar bakalım karnı burnunda hamile kadını o şehirden bu şehire zorla getirmek nasıl oluyormuş...
Lilacım normal doğuma uygun pozisyondaysalr, yani kafa gelişliyseler evet tepetaklak duruyorlar.... Kafa aşşağıda popo yukarıda....
Ayaklar muallak canım... Benimki ayaklarıyla kafasını kaşıyordu son gittiğimizde...
kısmetim canımın içi sen tecrübeli annesin söyle bana şimdi bu veletler karnımızda tepetaklak duruyolar demiii..
hani döndüler deniyor ya.
ayaklar yukarda kafa aşşağıda...
doğrumu biliyom balım ???