2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

37 numero giyen ben 40 numeronun içine sığamıyorum meleğim düşün.ohaoldumsmile
valla utanıyorum ayakkap denerken mağazalarda delikafadulden:roflol::roflol:

kocam 41 numara giyiyo düşünün yaaaa kabuuuuus senağlamasenağlamasenağlama

benim dogumuma daha 50gunum var :=((
tutmayin beni agliyacam hahahahaha:=))
gecer canim ahh su 36,haftayi tamamlayim sorun yok gelsin denizim ,,
simdik 32,+6
yani 33haftam yarin bittti,bende 34yol aliyorum ama aklim karisik internet 34hft biti diyor benim hesap 33bitti neyse bir hafta sonra dolmus olur,

canım benim lohusalığımı burnumdan getirdi kayınvalideciğim eşim benimle ilgilendikçe kadın hırsından ne yapacağını şaşırdı o zaman cahildim sesimi bile çıkaramadım şimdi benden korkar herşeyeine cevap veririm öyle istiyor ne yapim sende merak etme öyle olursun şimdi yenisin cadıya cadı olmak lağzım

ay yarıldım gülmekteeeen çocuk hopur hopur hopluyo karnımda noel baba gibi oldum.
Allahta seni güldüğrsün melekcim :roflol::roflol::roflol:

Ben türkü dinlemeyi çok severim, biraz dinleyeyim bari. Oğuz Aksaç, Grup Çığ, falan bayılırım. Kızım da sevsin barikaydirigubbakcemile2

melos canim bayilirim grup cig mustafa ozarslan vs,oguz aksac burda cok konserlerine gittim,bende turku hastasiyim en cok 68.yillarin turkulerini dinliyorum :=)vallahi simdik bende actim mustafa oz arslani super sesi var ya,,,ama uzuntulu dinlem neseli turku dinle,,acilirsinnn,,

bende sıla dinliyorum bu aralar sık sık oğlumda sevsin sılayı ben çok seviyorum kıpır kıpır...
alen delon dinliyoz şimdi :)

ya bende hep karıştırıyorum kaç haftalık ne kadar var kaç aylıgım ticer da 34+2 yazıyo off aklım kariştı

mihri canim hosgeldin nasilsiniz sekerim
cimcime hanim nasil:=)eminim sicaktan bunaldin ama ahh simdik hamileligim ilerlemeseydi adananin guzelim sicagindaydim:=(( malesef yagmurda psikolojimle bogusuyorum,,
evet canım çok sıcak anlatamam sürekli klima çalışıyor burnumuzu dışarı bile çıkaramıyoruz keşke burayada yağmur yağsa inanki burada olsaydın dayanamazdın :bbo:

mihri bende oyle tak tak cevap veriyorum,
kaynanama vallahi umrumda diel ben dedikce kirmayim susum baktim kadin kudurdu hem maddi hem manevi somurdugu yetmiyormus gibi birde cenesini tutmuyor nankor cahil gorgusuz resmen ya daha bundan kotusu en olabilirki,
esimle hafif tartisayim eminim zil takip oynuyordur,cahil kari,,:=))

mihri canim neye 20gun kaldi
yoks a20gun sonra dogum mu yapacaksinn anlamadim
evet canım normalde eylül 2 ,3 gibi olacaktı dr ağustosun 20 sezeryanla alacağız dedi allah izin verirse 21 günüm kaldı dr izinde şuan haftaya gidecem bakim ne drumdayız

ya bende hep karıştırıyorum kaç haftalık ne kadar var kaç aylıgım ticer da 34+2 yazıyo off aklım kariştı

Angel canim :2:ben kadar cahil kimse yoktur ikinci cocuk oldu halde karisiyor kafam,kaydirigubbakcemile3
yaa sen simdik masallahh yaaa35 e yol aliyorsun
ozaman 4sonra 35dolmus :ecrin_bebek:36.yol alacaksin,
bende 33bitti 34yol aliyorum,yarin:=)) sempatiksalakcinnivalalhi aklim hep karisiyor yaaakaydirigubbakcemile3
sozde ikinci cocuk ahahahahah
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN amin,

yuse canim nasilsiniz,,
hic sesin cikmiyor sanirsam pc basinda dielsin ,,

Kısmet tam size yetiştim geçmişi okudum...msj yazıyorum...aaaaa elektrik gitmiş...
Ohhh süslenip püslenmişsin...
bende bayram sonrası kuaföre gidecem ...saçlarımı boyatacam...doğum öncesi.. oğlum beni güzel görsün bayanssulusmile

evi supurdum sildim banyoyu temizledim haliyi cirptim geldimmmmmm :):)
benim hala ayakkabi numaram cocuk numarasi gibi 36 ama platform topuklu aykkabialri giyebiliyorum ince topuklu giyemiyorum belim feci agriyo birde cantama mutlaka babet koyuyorum yorulursam degsitiriyorum :)

benim sag kaburga batmam hala devam ediyo yusem ya cok ama cok canim yaniyo yani 24 saat keisntisiz sanki bicak yaram var ufak ufak sizliyo sisim yok romatizma agrim yok magnezyum bile almiyorum her sey guzel sag tarafim bicak yarasi ..

Saadet bende bitti o ağrılar kaydirigubbakcemile5
Sende kabızlık devam ediyormu?
eğer ediyosa bi ilaç al kaburga ağrından kurtulursun

ben bebek gelsin oyle sacalrimi degsitiricem cunku ben acma veya boya akitma islemi istiyorum bazne diyorumki kizil yapiyim evde gitsin sonra diyorum az saret karamel yaparsin :)

yusem gelmiiiş.
hoşgeldin canım merak etmeye başlamıştık seni.
kiviler gitti mi :)))))
bu arada geçenlerde rüyalarıma girdin kızlara anlattım geçmişte okumuşsundur :)
züleyha doordu ilk bebeğimiz geldi.
haberler böyle.
ayy gitme bidaha bi yere kızlar yaa gitmeyin şu son zamanlar geçmek bilmiyo zaten.
hiç olmazsa bi arada laflarken vakit geçiyo yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…