Bu akşam kesin giysi almaya çıkıcam zaten hiç çaresi yok. Şık veya abiye tarzı bişeyler alayım diyorum. Ama bi sorun var ayağıma 40 numara bile olmuyor. Yoksa güzel bi ayakkabı alırdımkaydirigubbakcemile3
canım benim lohusalığımı burnumdan getirdi kayınvalideciğim eşim benimle ilgilendikçe kadın hırsından ne yapacağını şaşırdı o zaman cahildim sesimi bile çıkaramadım şimdi benden korkar herşeyeine cevap veririm öyle istiyor ne yapim sende merak etme öyle olursun şimdi yenisin cadıya cadı olmak lağzımAnlıyorum canım seni. Verilecek cevap çok fazla, ben detaycıyımdır herşeyi çabuk farkeder söylerim. Yalaka biri olamadım hiç. Kendimi sevdirmek için fazladan çaba sarfetmem asla. Ama daha bir yıl olmadı evleneli, arada mesafe var eşimin hatrına saygısızlık etmiyorum şimdilik ama benim de sonunda olacağım sen gibi. Zaman gösterecek...
Evde 20ye yakın topuklu ayakkabım var hepsi 38 numara, bakıp iç geçiriyorum acaba bunları ilerde giyebilirmiyim diye. Heralde okula başladığımda giyebilirim. Şimdi almaya kalksam travesti mağazasından ancak bulurum 42 numara taşlı ayakkabıTabii bunun için de İzmire gitmem lazım...
Ben türkü dinlemeyi çok severim, biraz dinleyeyim bari. Oğuz Aksaç, Grup Çığ, falan bayılırım. Kızım da sevsin barikaydirigubbakcemile2
benim dogumuma daha 50gunum var :=((
tutmayin beni agliyacam hahahahaha:=))
gecer canim ahh su 36,haftayi tamamlayim sorun yok gelsin denizim ,,
simdik 32,+6
yani 33haftam yarin bittti,bende 34yol aliyorum ama aklim karisik internet 34hft biti diyor benim hesap 33bitti neyse bir hafta sonra dolmus olur,
evet canım çok sıcak anlatamam sürekli klima çalışıyor burnumuzu dışarı bile çıkaramıyoruz keşke burayada yağmur yağsa inanki burada olsaydın dayanamazdın :bbo:mihri canim hosgeldin nasilsiniz sekerim
cimcime hanim nasil:=)eminim sicaktan bunaldin ama ahh simdik hamileligim ilerlemeseydi adananin guzelim sicagindaydim:=(( malesef yagmurda psikolojimle bogusuyorum,,
evet canım normalde eylül 2 ,3 gibi olacaktı dr ağustosun 20 sezeryanla alacağız dedi allah izin verirse 21 günüm kaldı dr izinde şuan haftaya gidecem bakim ne drumdayızmihri canim neye 20gun kaldi
yoks a20gun sonra dogum mu yapacaksinn anlamadim
ya bende hep karıştırıyorum kaç haftalık ne kadar var kaç aylıgım ticer da 34+2 yazıyo off aklım kariştı
yuse canim nasilsiniz,,
hic sesin cikmiyor sanirsam pc basinda dielsin ,,
benim sag kaburga batmam hala devam ediyo yusem ya cok ama cok canim yaniyo yani 24 saat keisntisiz sanki bicak yaram var ufak ufak sizliyo sisim yok romatizma agrim yok magnezyum bile almiyorum her sey guzel sag tarafim bicak yarasi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?