2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz bu yaz oraya gittik, eşim bayıldı resmen. O daha önce oraya hiç gitmemiş. Şahane belki seneye kızımla gideriz...
evet çok güzel yer biz sürekli her yaz oralardaydık ama bu yaz sadece 15 gün kalabildim şimdi gene gitmek istiyorum eşimle konuşimde 1 günlüğünede olsa gidelim hihoyyyt

kizlar suanda cok komigim hem pilav yapiyorum hem size yaziyorum,
cacik ta hazir benim kiz ille bulgur pilavu yap dedi bende severim ay caniniz cekemsin ,,
bir elim ymekete bri elim laptopta hahahahahha

canım eşim herzaman izin alamıyor.sadece pazar birlikteyiz.doğumda yanımda olacak ama rutin kontrollerde hep gelemiyor(

gözün aydın canım iyi olmana sevindim şekerin normal çıkmış darısı bana benimde dr izinde

ceylan cigim canim masallah,
urasim dr,gelene kadar dayanir sakin panikleme sekerim,,
:=)) insallah guzel haberinide alirsin tamamdir,,

ya kizlar masallah tam 25kisi topigimi:=)) ne guzell
YENI GELEN EYLUL ANALARI HOSGELDINIZZZZZZZZa.s.
ayse 20 goremedim ama birde mospy sekerini goremedim:=((
insallah iyilerdir,,

cacik ta hazir benim kiz ille bulgur pilavu yap dedi bende severim ay caniniz cekemsin ,,
ben hergün yapıyorum pirinç yasak ama benimkisi tuzssuz oluyor

Allahtan bulgur yasak değil ohh bu akşam bizde de bulgur var lülülülülülü

Kızlar ben bugün tam 38+1 oldum. Hayırlısı bakalım....

Melek tickerin yanlış sanırım..bizimde kafamızı karıştırıyosun...
doğum yakın yazdıkça bende 34 gördükçe korkuyorum eyvah bebiş erken gelecek diye...

Walla ben 31 oldum hala dağ tepe tırmanıyorum...pazar günü kiviyi götürdük....MERSİN CENNET CEHENNEM..e her gören bana :1shok: böyle bakıyoeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı (200 m derine indim..sonrada tırmandım -tatlicadiarzu-)
Gelen geçen kayar düşersin diye..
KİVİ sanırım <<kayma dikkat et>> lafını slmlaşma olarak algıladı
Kim görse aynı şeyi diyo çünkü kaydirigubbakcemile3

Eşimde insanlar seni görünce merhamet duyguları depreşiyo diyo...
Ya ben bu TÜRK insanlarını çok seviyorum yaaa opuyorumnanaktan

(O yetmedi bide buraya (kaleye) kadar yüzdüm )
Benim oğlan geleceğin sporcusu olacak kaydirigubbakcemile2

canım eşim herzaman izin alamıyor.sadece pazar birlikteyiz.doğumda yanımda olacak ama rutin kontrollerde hep gelemiyor(

kaydirigubbakcemile3canim benim :=) simdik anladim ay onemi yok be uzme kendini,,
iyi iste neguzel en guzel en onemli aninda enistemiz yaninda,
sevgilerle esen kal

selam kızlar herkes iyidir inş. ben sinir oldum yine kayınvalideye.. sabah eşim annesini aramış işte 3 hafta sonra her an doğum olabilir diye oda bilmiyomuş gibi davranmış eşimde beni arayıp sen anneme söylemedin mi bilmiyomuş gibi davrandı dedi tepemin tası attı eşimlede tartıştım aslında ben söylemiştim ona doktordan gelir gelmez doktorun söylediklerini fln hatta bana tatili iptal edelim o zaman dedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım ya aradan yarım saat fln geçti geldi hastane çantan hazır değil eksiklerini tamamla fln diye bana laf söyluyor offfffffff

lilacım ringte kapışalım senle :) bende 65 ile kaldım, 78 oldum. ağır sıklet şampiyonasında yarışalım bence :)

yaaa yusecim ne yaptın zaten canım deniz istiyor ama buraya hafta sonu gidilmez çok kalabalık oluyor

yuseeeeeeee kız naptın sen ben de görmüştüm cennet cehennemi mağaranın içine kadar nasıl inin tırmandın bu haldee ???klava: ben orayı gördüğümde bekardım ve 47 - 48 kiloydumm dilim dışarda gezdim resmen..valla bravoo iyi enerji varmış sende şimdi iki merdiven çıkınca durup dinleniyorum vallaa...ay burada bende yüzmüştümm yaaaa...süper denizii var..

ben hergün yapıyorum pirinç yasak ama benimkisi tuzssuz oluyor
afiyett olsun ben cok seviyorum yaa,,

Allahtan bulgur yasak değil ohh bu akşam bizde de bulgur var lülülülülülü

ceylosum canim urasim in cani cekmsi hemen aksama yap:=)) bak kanki oldukalri ne cok belli cocuklarimizin olumunekankayizsmileafiyetler olsun,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…