evet çok güzel yer biz sürekli her yaz oralardaydık ama bu yaz sadece 15 gün kalabildim şimdi gene gitmek istiyorum eşimle konuşimde 1 günlüğünede olsa gidelim hihoyyytBiz bu yaz oraya gittik, eşim bayıldı resmen. O daha önce oraya hiç gitmemiş. Şahane belki seneye kızımla gideriz...
Ya benim saçlar nolucak off, hani nişanda number one olucaktım? Neyse gerçekçi olayım, ikinci üçüncü de olsam olur heheheeh
canim merhaba hosgeldin,
ayy uzulme canim ama anlamadim neden esin seninle gelemiyor? randevu saatlerini ona gore al.yada aklim karisti :uhm:birsey olmaz uzulme o disarida bekler sen muayene olur cikarsin,
ben muayeneme hep eismle gidiyorum onun ynainda muayene oluyorum zaten
dogumumada eism girmisti kizimiz kocamin ellerine dogdu gobeginide esim kesti:=))
gözün aydın canım iyi olmana sevindim şekerin normal çıkmış darısı bana benimde dr izindeGeldim kızlarrrrrrrrrbayanssulusmileGeldim kısmet'mm geldim kambersiz düğün olurmu kaydirigubbakcemile3Ayy sabahın 08.30tan beri hastanelerdeyim Beni bulur ya tahlillerimi bekliyim dedim bekliyorum diye geç çıktı nst çekildim saa4 gibi dr.um sezeryanlarından sonra bakacak bakalım inşallah herşey normaldir
Sabah tokluk kan şekerim 107 çıktı hemde reçel yedim sabah çok merak reçel yersem ne kadar çıkar diye ama abartmadım Sonrasında düşmüştür ayyy bir yürümüşüz annemle mahvoldum ve dr.um yarın izne ayrılıyor gelene kadar allahın izniyle bir sorun olmasa
ben hergün yapıyorum pirinç yasak ama benimkisi tuzssuz oluyorkizlar suanda cok komigim hem pilav yapiyorum hem size yaziyorum,
cacik ta hazir benim kiz ille bulgur pilavu yap dedi bende severim ay caniniz cekemsin ,,
bir elim ymekete bri elim laptopta hahahahahha
kizlar suanda cok komigim hem pilav yapiyorum hem size yaziyorum,
cacik ta hazir benim kiz ille bulgur pilavu yap dedi bende severim ay caniniz cekemsin ,,
bir elim ymekete bri elim laptopta hahahahahha
Kızlar ben bugün tam 38+1 oldum. Hayırlısı bakalım....
canım eşim herzaman izin alamıyor.sadece pazar birlikteyiz.doğumda yanımda olacak ama rutin kontrollerde hep gelemiyor(
ben hergün yapıyorum pirinç yasak ama benimkisi tuzssuz oluyor
bende kalın perma yaptırcam hayatımda hiç kıvırcık saç kullanmadım hep düzdü.
ama saçlarım çok gür ve kalı telli bonus olup çıkarsam kökten kazırım :roflol::roflol:
aman doğuyrayımda yapıcam bi güzellik.
zaten 6 ay sonra rejime ve spora başlıycam.
yaza kilo vermiş olmak istiyorum tatile falan gidecez nasipse inşallah .
bu arada 75 kilo oldum ben 60 la kalmıştım of yaaa offff senağlama
Amin canım inşallah seninde güzel çıkargözün aydın canım iyi olmana sevindim şekerin normal çıkmış darısı bana benimde dr izinde
Ceylanım iyi olmana sevindim. İyi haberlerle gel...
evet diyetisyenim tuzuda yasakladı 2 gündür ayaklarım çok şiş bugün terlik almaya gidecemTuz da mı yasak tamamen güzelim şişliklerinmi var ..
afiyett olsun ben cok seviyorum yaa,,ben hergün yapıyorum pirinç yasak ama benimkisi tuzssuz oluyor
Allahtan bulgur yasak değil ohh bu akşam bizde de bulgur var lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?