2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten her pazar bi yerdeyiz...saolsun aşkım tatili aratmıyo...ben artık hastane çantamıda alıcam hafta sonları bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Sabahın 5inde işe gidiyo aşkım test için :çok üzgünüm: gecede kiviyle ilgileniyo
ondan başka dili olanda yok...maalesef kendi ilgilenmek zorunda..
ama aşkım bana kalcak yarından sonra :teytey:

Saadet eşim şuan uyuyo
hava çooook sıcak ...esinti yok
şimdi kalkıp gelse... halimi!!!!!! görse..beni bu halde net başında...kesin boşar -tatlicadiarzu-

öyle faullu pozisyondayım sıcaktan delikafadulden
Ezan okundu...oğlişimi uyutim biraz...
İyi geceler kaydirigubbakcemile5

:) yarindan sonra gozun aydin bir gun kalmis kivide doner artik gunelrdir orda yani :)biz cumartesi pazar geziyoruz ayni ama deniz falan hava soguk yok yani tarihi yerler merkezi yerler falan ama her yer bana yavas yavas ayni gelmeye basladi kimsemde olmayinca sikiyo sen benim yerimede gez seneye artik bebek gelince sicak ulkelere tatile gideriz eismle ispnaya en yakini veya portekiz ben turkiyeye gelirim :) bus ene tatil yok bana

bosanmaz bosamaz benimle konusuyosun diye hehehehe :)
sicak sicak allah yardimciniz olsun canim ya klima acsan carapr sicaktada cidden uyunmaz bir ay sonra ins gecicek az sabir iyi uykular canim ..

yuse uyudunmu ? benimkide gelsede uyusam tek uyuma huyum oldum oalsi yoktur heleki biri gelicekse illaki beklerim ufff cok sikildim

Son düzenleme:
Kızlar size kızımı şikayet etmeye geldim. Gece dörtte güm güm tekmeleriyle uyandırdı beni, karnım tepe gibi oluyor ama nasıl. Kasıldı sanırım. Sonra uyu uyuyabilirsen, heryerim karıncalandı durdu. Az sonra çıkıcaz. Çanta falan hazırlamamıştım da, bişeyler atıcam çantaya. Kahvaltı da hazırlayamıycam, dışarda yeriz artık. Burdan ayrılamıyorum. Gitmeden yazıyım dedimopuyorumnanaktan Eşim diyo ki doğuma gitmeden de yazarsın kesin haaahhaaa. Geçen diyorum internet arkadaşlığı "in" sosyal arkadaşlık "out" Seviyorum uleynnnn haaaahhhaaa. Uykusuzluk başıma vurdu.
Haa bi de gece nasıl uyuduysam saçımın fönü falan kalmamış, iyice kısaldı ya kahkül falan var. Şuan keçi gibiyim

gidip evi toparlayım silip süpüreyim makinede çamaşırım var onlar çıkana dkr hallederim, kızımla oğlumla banyo yaparım sonra çıkıcaz alışveriş için

İyiyim kuzum sıcaklardan kavruluyoruz Kütahya son zamanların en sıcak günleri yaşıyor dün arabanın derecesi 48 gösterdi nefes alamıyordum Dün akşam yürüyüşe çıktık yine dayanamadım dondurma yedim sonra yürüdüm ama umarım şekerim çıkmamıştır.. Geçmişi henüz okuyamadım ne oldu kısmetime sen nasılsın çaklıtımm :)) çikolatam..

Canım Kızcağızın antraman yaptırıyor işte gece gece Aman çantanı tabii hazırlan en ileri doğum sensin hala çanta hazır değilmi?Bende çantamı hazırlayınca doğuma giderim diye düşünüyordum olmadı hala oğlum yerinde 2-3 hafta daha dayansın ..Eşin süper demiş Ama napalım bizler arkadaştan öte olduk kıskanmasın bayanssulusmile
yusecigim iyiyim teskkurlewr kizimiz pratik yapiyo o kadar ooo hastaneye gittim sonra alisverise bile gittim kizima cici aldim :)

Saadetcim dün ödümüzü kopardın seni merak ettik sen git alışverişe valla korkuyorum alışveriş yaparken doğurmaya başlayacaksın :)) Anne karnında alıştırıyorsun alışveriş yapmaya yandın kaydirigubbakcemile3

Anam artik bu bebisler bize dogum antremanini mi yaptirmaya basladilar!! kaydirigubbakcemile3 bende dun alis veris merkezindeyken kasildi yuruyemedim, yanimda da kimse yoktu bide kocami aricaktim kontorum de bitmis :1shok: aman Allahim dedim yandim, burda doguracam dedim. Allahtan gecti. :smiley-cool: bidaha tek basima gezmicem yaa.. bide telde de herzaman kontor bulundurmak lazimmis.. :1shok:

Günaydın kızlarrr..... kahvaltımızı yaptık küçük kelebeğimle birazdan evi toparlamaya geçicem Şikayetler başlamış bakıyorum da... :)))))

benim kız Maşallah bugün annesiyle uyudu annesiyle uyandı ben ne zaman yatsam uyutmuyodu beni güm güm tekmeliyodu dün bi haller olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…