olsun ya baska zaman gidersin is daha onemli adam sizin geleceginiz icin kiviyle kanka olmus calisiyo baska zaman gidersin olmadi bu sene seneye git cok uzakalsma bu aralar ne olur ne olamz doguracagimiz tutar ben uzaklasmiyorum fazla tatil falan olmadi bu sene :)
evet ya hava sicak olsa mecbur icicem havada sicak degil aklima geldikce yine iyi su icmiyorum diye catlamadim hani derlerya bol su icin gerci bir belgesel izlemistim iki kiz kardes dna ayni biri bir kac yil cok su icti biride icmedi ciltlerini incelediler hic ama hic fark yok yani bilim adamalrinada guven olmuyo ispanak ispanak deidler sanki bize mucizevi bir sey gibi gosterdielr sonrada siradan sebze hic farki yok deidler :):) ama icmem lazim bebek icin icicem yarin absliyorum sisede yanidma dur geldi aklima yine iciyim :) sen niye burdaisdn uyumadin uykumu tutmadi ?
Canım Kızcağızın antraman yaptırıyor işte gece geceKızlar size kızımı şikayet etmeye geldim. Gece dörtte güm güm tekmeleriyle uyandırdı beni, karnım tepe gibi oluyor ama nasıl. Kasıldı sanırım. Sonra uyu uyuyabilirsen, heryerim karıncalandı durdu. Az sonra çıkıcaz. Çanta falan hazırlamamıştım da, bişeyler atıcam çantaya. Kahvaltı da hazırlayamıycam, dışarda yeriz artık. Burdan ayrılamıyorum. Gitmeden yazıyım dedimopuyorumnanaktan Eşim diyo ki doğuma gitmeden de yazarsın kesin haaahhaaa. Geçen diyorum internet arkadaşlığı "in" sosyal arkadaşlık "out"Seviyorum uleynnnn haaaahhhaaa. Uykusuzluk başıma vurdu.
Haa bi de gece nasıl uyuduysam saçımın fönü falan kalmamış, iyice kısaldı ya kahkül falan var. Şuan keçi gibiyim
yusecigim iyiyim teskkurlewr kizimiz pratik yapiyo o kadar ooo hastaneye gittim sonra alisverise bile gittim kizima cici aldim :)
nasılsın saltanatım sanada günaydınlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?