2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş sen doğurmadan sonuçlanırda bulunur paranızın nerde olduğu saadetcim :)
yaaaa et gerçekten epey ucuzmuş :1shok:

bende yatayım işlerimi bitirdim yarın kızım 7 de horoz gibi diker beni ayağa,
iyi geceler :1hug:

canim bozocugum su sicakalr gecsede sende rahat rahat uyusan gecmis olsun dicem ne diyim sana ins uyursun bende esimi beklyiroum saat 1:23 suanda burda

valla bebeklertden sonrada babalari yardim edicek tek basina anne olmuyorum oda baba oluyo :)
benz aten cok uyumayis evmem sansliyim ama yorgunsam esim bakar zaten hemde benden daha iyi eminim buna :)
sen uyu canim turkiyede saat daha gec ins rahat rahat uyursun iyi geceler tatli ruyalar :)

Mops burdan istediğin an açıp dinle..
paylaşımlarda video alta kayar face de

fizy / videomusic.

yusecigim iyiyim teskkurlewr kizimiz pratik yapiyo o kadar ooo hastaneye gittim sonra alisverise bile gittim kizima cici aldim :)

Aman dikkat et...Zaten alışveriş yapmasan şaşardım lülülülülülü
Beni görsen 1 haftadır çarşıyı eve taşıyorum..
oğlişime bişi almadım babayla anneye...
eşim antalyaya gidiyoz dedi kandırdı beni...bende bi sürü elbise almıştım

Saadet sen git halı çırp... ne duruyosun
hamilemisinki...
oturduğun kabahat...
affferin sana klava:

sonra sancım var dersin

iyi yapmissin ben cok sey alamdimki kizima biliyosun ilk aldikalrim renksiz seyelrdi elbiseler falan hic almamistim ilk defa aldim baslaidm yavas yavas ama ilk uc aylik almicam kremelri beyazlari giysin sonrada gider gider aliriz birlikte :) antalyaya gitmiyormusun ?

Saadet sen git halı çırp... ne duruyosun
hamilemisinki...
oturduğun kabahat...
affferin sana klava:

sonra sancım var dersin

haha aynen valla komsu turk osla beni balkondan atar her gun diye eismde kiziyo gecen keidm yatagin altina giordi bende surundum girdim esimde hamilesin biraz farket sunu yapma her haraketi diyo masallah diyimde kotu olmiyim normalde iyiyim ama dun cok yol gittim fazlada durmadim geri dondum acele falan ettim ondan hemen arizaya bagladim ama yuse su batmam kalici gecici degil her saniye var onu engelliyemiyorum bicak yarasi gibi

senin tek sorunun su içmemen
benim ağrım kalmadı...ama orda sanki bi titreme...uyuşma hissediyorum
sanırım çok dokunuyorum oraya diye de derisini tahriş ettim

Şirket eşimi antalyaya yolluyodu...benide götürebilecekti
ben otelde kalacaktım... o görüşme yapacaktı..
arabayla geze geze gidecektik...KİVİnin gitmesini bekliyoduk
KİVİ yüzünden aşkıma hasret kaldık zaten....neyse yarın sabah gidiyo sositososito
Burda şirketin işleri iyi gidince antalya işi yattı :1no2:

evet ya hava sicak olsa mecbur icicem havada sicak degil aklima geldikce yine iyi su icmiyorum diye catlamadim hani derlerya bol su icin gerci bir belgesel izlemistim iki kiz kardes dna ayni biri bir kac yil cok su icti biride icmedi ciltlerini incelediler hic ama hic fark yok yani bilim adamalrinada guven olmuyo ispanak ispanak deidler sanki bize mucizevi bir sey gibi gosterdielr sonrada siradan sebze hic farki yok deidler :):) ama icmem lazim bebek icin icicem yarin absliyorum sisede yanidma dur geldi aklima yine iciyim :) sen niye burdaisdn uyumadin uykumu tutmadi ?

olsun ya baska zaman gidersin is daha onemli adam sizin geleceginiz icin kiviyle kanka olmus calisiyo baska zaman gidersin olmadi bu sene seneye git cok uzakalsma bu aralar ne olur ne olamz doguracagimiz tutar ben uzaklasmiyorum fazla tatil falan olmadi bu sene :)

Neyse ben yatim artık
bu gece KİVİ gidiyo diye bende eşime izin verdim....gezdiler erkek erkeğe şirketdekilerle.. sositososito
Sonra hesaba çekerim... biraz bende nazlanim bu gece karşılığında ...

Neyse ben yatim artık
bu gece KİVİ gidiyo diye bende eşime izin verdim....gezdiler erkek erkeğe şirketdekilerle.. sositososito
Sonra hesaba çekerim... biraz bende nazlanim bu gece karşılığında ...

benimkide bu gece disarda yarinda beni gezdirir artik zaten duygu somurusu yapiyorum yuse tum gun evdeyim duvaralr ustume ustume geliyo sen gel kal evde tum gun bak neler oluyo sana turkioyede ne guzel geziyodum isim vardi falan buraya senin icin geldim cok sikiliyorum diyorum dudagimida bukuyorum cok uzuluyo iyi geceler iyi uykualr canim eisnde yazik kiz calisiyo sizin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…