bana cok kotu sanci goirmye ebasladi birden taksi cagirdim hastaneye gidiyorum arkadasla rkendinize iyi bakin dua edin bana ..
kızlar bi şarkı var gökhan kırdarın yerine sevemem adlı parçası...
facede birisi paylaşsa ya bu arkıyı ben dinlemek istiyorum bulamıyorum bulamadığım gibi paylaşmayı bilmiyorum...
bilen varsa paylaşırsa sevinirim
yusecigim iyiyim teskkurlewr kizimiz pratik yapiyo o kadar ooo hastaneye gittim sonra alisverise bile gittim kizima cici aldim :)
Saadet sen git halı çırp... ne duruyosun
hamilemisinki...
oturduğun kabahat...
affferin sanaklava:
sonra sancım var dersin
haha aynen valla komsu turk osla beni balkondan atar her gun diye eismde kiziyo gecen keidm yatagin altina giordi bende surundum girdim esimde hamilesin biraz farket sunu yapma her haraketi diyo masallah diyimde kotu olmiyim normalde iyiyim ama dun cok yol gittim fazlada durmadim geri dondum acele falan ettim ondan hemen arizaya bagladim ama yuse su batmam kalici gecici degil her saniye var onu engelliyemiyorum bicak yarasi gibi
iyi yapmissin ben cok sey alamdimki kizima biliyosun ilk aldikalrim renksiz seyelrdi elbiseler falan hic almamistim ilk defa aldim baslaidm yavas yavas ama ilk uc aylik almicam kremelri beyazlari giysin sonrada gider gider aliriz birlikte :) antalyaya gitmiyormusun ?
Şirket eşimi antalyaya yolluyodu...benide götürebilecekti
ben otelde kalacaktım... o görüşme yapacaktı..
arabayla geze geze gidecektik...KİVİnin gitmesini bekliyoduk
KİVİ yüzünden aşkıma hasret kaldık zaten....neyse yarın sabah gidiyo sositososito
Burda şirketin işleri iyi gidince antalya işi yattı :1no2:
Neyse ben yatim artık
bu gece KİVİ gidiyo diye bende eşime izin verdim....gezdiler erkek erkeğe şirketdekilerle.. sositososito
Sonra hesaba çekerim... biraz bende nazlanim bu gece karşılığında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?