2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ucuzmuş kız :)) biz kolonyayı aldık migrostan kızım aldı kardeşine hastane çantasına koymak için 10nun üzeriydi :) siz seti almışsınız o kadar :))))

ayy show tv de bi program var şimdi kızda hamile ne güzel zayıf bide kendime bakıyorum acayip şişmişim

1.5 saattir kimse bişey yazmıo mu yoksa benim pc de bi bozukluk mu var?? ilk defa bu kadar sessiz gördüm burayı, hayret..

1.5 saattir kimse bişey yazmıo mu yoksa benim pc de bi bozukluk mu var?? ilk defa bu kadar sessiz gördüm burayı, hayret..

Bendeee .. delikafadulden
bugün hafta sonu ya..ondan herkes ya eşleriyle ilgileniyo...yada gezmelerde

hmm ilginç geldi bana da.. çok yazmıorum ama iyi bi okuyucuyum.. :) hava cok sıcak, ev serin gezmek istemedim, eşim de çalışıo cmt leri.. kaldım pc nin başında.. :)

Canlarım, nasılsınız? Evimize döndük sonunda, 3 gün hastanede çok iyi baktılar bize. Çok aceleci çıktı beyfendimiz :) en az 3 hafta sabretsin yeter bize...

Hala erken doğum riski taşıyorum ama 3 gün önceki gibi riskli bir durum yok şuanda.

Dilerim herkeste her iey yolundadır. Geçmişi kontrol edemedim. Zira 4-5 günlük baya bir sayfa birikmiş :/

hmm ilginç geldi bana da.. çok yazmıorum ama iyi bi okuyucuyum.. :) hava cok sıcak, ev serin gezmek istemedim, eşim de çalışıo cmt leri.. kaldım pc nin başında.. :)
bende eşimin başının etini yiyorum..kalk gidelim diye..
sonunda gönlü oldu

1 tane bebeşimiz oldu... hihoyyyt

geçmiş olsun canım, biz ikimiz iyiyiz sağol.. :) neyse ki günün de çok geride değil.. 36 hafta bitttikten sonra doğumu durdurmuyorlar diye biliorum, az biraz sabredin bakalım 4-5 gündür giremiyorsan ilk eylül bebeğinin temmuzun 24 ünde geldiğini de duymamışsındır.. züleyha arkadaşımız doğum yaptı.. darısı vaktinde hepimizin başına inş..

önce güzel haberi vereyim dedim
İnşallah 3 hafta daha sabredersiniz... sonra zaten hep dışarda olacak bu yaramazlar ne aceleleri varsa opuyorumnanaktan
Ne güzel memnun kalmışsın hastaneden..SSK mıydı özelmi?

Facebook grubundan okumuştum :) allah sağlıklı uzun ömürler nabitetsin tüm ailesine. Benimki de neredeyse aynı gün geliyodu, durdurmasalardı :)

Facebook grubundan okumuştum :) allah sağlıklı uzun ömürler nabitetsin tüm ailesine. Benimki de neredeyse aynı gün geliyodu, durdurmasalardı :)

amin, sen de inş sağlıkla alırsın kucağına hayırlı zamanda canım..

ben çıkıyorum herkese iyi tatiller.. görüşmek üzere..

önce güzel haberi vereyim dedim
İnşallah 3 hafta daha sabredersiniz... sonra zaten hep dışarda olacak bu yaramazlar ne aceleleri varsa opuyorumnanaktan
Ne güzel memnun kalmışsın hastaneden..SSK mıydı özelmi?

Bursa, Acıbadem Hastanesindeydik, Acıbadem sigortası ile. Hastaneden gerçekten çok memnun kaldım çünkü ilk evime yakın diye acile gittiğim devlet hastanesi kabus gibiydi. Beni yatıracaklarını tahmin bile etmemiştim. Ağrı kesici verirler evime dönerim derken bir de sormadan etmeden alttan muayne ettiler. 1,5 santim açıklık var dediler.. Neden olabilir dediğimde de azarı yedim :gitme: Muayne sonrası kanamam bile oldu kadının vahşi davranışından dolayı... Daha da kötüsü, 5 kişilik bir odadaydık ve içerisi sivri sinek doluydu. Yan odada yeni doğum yapan kadınlar vardı, bebekleri de yanlarında, nasıl bir şeyse sivri sinek kaynıyor, o derece rezildi. Bütün gece taşikardi oldum, uyuyamadım, sıcaktan ve muşambalı yatak yüzünden çok çok terledim, ağrım bir yandan...

Tüm bu kabusun hemen ardından ertesi gün kendi isteğimle taburcu oldum oradan ve 2 saat yol demedim, bursa acıbademe gittik, eskişehirden. Hiç bir şey değil ama güler yüzlü bir hemşire bile her şeyi etkiliyor. Bütün moralim yerine geldi.
Çok iyiyim çook şükür :)

amin, sen de inş sağlıkla alırsın kucağına hayırlı zamanda canım..

ben çıkıyorum herkese iyi tatiller.. görüşmek üzere..

Sağol canım, hepimiz inşallah vaktinde sağlıklıca kucaklarız yavrularımızı.. sana da iyi tatiller.

geçmiş olsun canım inş. aceleci bebişin sabreder ve zamanını doldurup gelir

slm güzel annişler.Geçmişe sadece şöyle bir göz atabildim.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Benim bebişimde erken gelmeye karar verenlerden.Geçen salıdan beri k.validemlerdeydik.Hafif sancılarım vardı ama pek takmıyordum.Çünkü dr normal demişti.Cuma sabah erkenden annemlere döndük.tekrar sancım oldu.Ebe olan ablam nöbetçiydi.Gidip bir görüneyim dedim.Nstye bağladı.Düzenli sancılar başlamış dedi.2 tane serum taktı ama pek işe yaramadı.Açılma varmı diye baktı.Yoktu çok şükür ama yumuşama olmuş.Böylece ilk çatı muayenemi ablam yapmış oldu.Dr la görüştük sonra,her ihtimale karşı doğum başlarsa diye bebişimin ciğerleri gelişsin diye iğne yaptık.Akşam tekrar serum ve dil altı hapına başladık.Sancıları ben aslında öyle aman aman hissetmiyordum.sadece bel ve kasık ağrısı şeklinde hissediyordum.Akşam tekrar nst çektik yine değişiklik yoktu.Sabaha kadar bel ağrısından ve stresten pek rahatta uyuyamadım.Bebişime sürekli annecim biraz daha sabret dedimbilmiyorumkismile Sabah tekrar hastanede 2 serum ve ilaçlara devam ettik.Çok şükür akşama doğru sancılarım azaldı.Dil altı hapını şimdilik günde 4 tane alıyorum.Yavaş yavaş dozunu düşüreceğiz.Biraz bel ağrım sürüyorohaoldumsmile Eve gelip duş alınca rahatladım.Dualarınızı bekliyorum.Bebişim şimdi 2500 gr.En az 2-3 hafta daha beklememiz lazım

Geçmiş olsun canım, benim durumuma çok benziyor. Ancak benim açılmam da var, fakat kontrol altında şimdilik :)
Mutlak yatak istirahati, ani kalkma oturma yasak, 15 dakikadan fazla yürüyüş sakıncalı ve mümkünse de devamlı sol yan yatış önerdi doktorum. Ben de NİDİLAT diye bir ilaç alıyorum, ilk başlangıcında 4 saate birdi şimdi dozu düşürdük ve 6 saatte bir alıyorum.
Benim de aynı senin gibi sancıları hissetmiyorum ama regl ağrısı ve karnımda inanılmaz bir sertlik oluyordu. Ara sıra kasıkların sızlıyordu. Bir de hafif mide bulantısı. Şimdi hepsi gitti :))

İnşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz hepimiz miniklerimize :))

yavrular baklameyecek galiba herkeste erken doğm başladı benmde var sncılarım ama dr 2 hafta sonra gideceğim gelip geçiyo ipekcğim geçmiş olsun inş beklerde vaktide doğar yavrularımzyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…