2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşallah canım.Sanada geçmiş olsun.Bende nidilat kuulanıyorum.Dün gece 20 dk da bir aldım 5 tane.Bugün 6 saatte bire düşürdük.Senin açılman varmış.Ablam eğer gelmeseydin açılman olurdu ve doğum yapardın dedi

yavrular baklameyecek galiba herkeste erken doğm başladı benmde var sncılarım ama dr 2 hafta sonra gideceğim gelip geçiyo ipekcğim geçmiş olsun inş beklerde vaktide doğar yavrularımzyasakkelime

Melos haftamız aynı seninle :) Sakın sancım var diyip geçme, enerjin olsa bile 15 dakkadan fazla sürecek fiziksel aktiviteler yapma, aman diyim. a.s.

yavrular baklameyecek galiba herkeste erken doğm başladı benmde var sncılarım ama dr 2 hafta sonra gideceğim gelip geçiyo ipekcğim geçmiş olsun inş beklerde vaktide doğar yavrularımzyasakkelime

saol canım.İnaşallah.bence bekleme canım git bir görün dr una.Bende bekleyecektim ablam ısrar etmese.Birde fırça yedim ablamdan.Millet en ufak ağrıda hemen geliyor.Neden bu kadar bekledin diye.

saol canım.İnaşallah.bence bekleme canım git bir görün dr una.Bende bekleyecektim ablam ısrar etmese.Birde fırça yedim ablamdan.Millet en ufak ağrıda hemen geliyor.Neden bu kadar bekledin diye.

canm senn sancın çokmu oldu ban tarif edermisn nasıl bişey benm belden karnıma doru gaz sancısı gibi rp çıkıyo bir dakika faln sürüyo

gecmıs olsun arkadaslar bende endıselenmeye basladım sımdı
bugun karnım anıden sertlesyor sankı bebek bı yere toplanıyor gıbı bı kac sanıye surup gecıyor ama rahatsız edıyor benı adet sancısına benzerde sancılarım oluyor ama oda kısa suruyor ne yapsam bendemı gıtsem
aksı gıbıde pazar yarın zaten ters bısey olsa hep hafta sonu olur :S

geçmiş olsun canım inş. zamanında gelir meleğin

canm senn sancın çokmu oldu ban tarif edermisn nasıl bişey benm belden karnıma doru gaz sancısı gibi rp çıkıyo bir dakika faln sürüyo
Önceleri öyleydi.Ama sonra kasıklarımda sabah kalktığımda,Çok hareket ettiğimde ve öğlenleri olmaya başladı.Dr normal dediği için çok önemsememiştim.
Bence bekleme ipekcim.Ben pişman oldum beklediğime.Bir burda soranlarada bekleyin diyordum saf gibibilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım inş. zamanında gelir meleğin

saol canım inş

Ben şimdi ablamlara gidiyorum annemlerde kimse yok.Pzt gelince görüşürüz.Allaha emanet olun

telaslandım bende sımdı sagolasın ıpekcım
ptesı gıtsem gec olurmukı dr hastanede yoktur zaten
nobetcı dr da kımbılır kımdır o surecı yasamak ıstemıyorum kafam karmakarısık oldu hay Allah

telaslandım bende sımdı sagolasın ıpekcım
ptesı gıtsem gec olurmukı dr hastanede yoktur zaten
nobetcı dr da kımbılır kımdır o surecı yasamak ıstemıyorum kafam karmakarısık oldu hay Allah

iipekcim sakın panik olma. Yaşadığın ağrılar hazırlık sancıları olabilir. Bu çok normal. Panik ve stres olman durumu daha da kötüleştirir, hiç gerek yok telaşlanacak bir şey de yok. Su iç, uzat ayaklarını, eline serin bir şeyler al içecek ve gelecekle ilgili güzel hayaller kurup sakinleş :))

Benim hastanelik olduğum gün kendim kaşınmıştım. 3-4 saat sokaklarda dolaştım. Araba kullandımi trafik stresi, adamın tekiyle kavga edecek konuma geldim, kapı çalsa yerimden zıpladım açmaya koştum, telefonlara da aynı şekilde,.. telaşlı ve panik atak bir yapım var... sen böyle değilsen sorun yok :))

zeynop ne güzel anlatmışsın becerilerini :))))))))))))

Çok becerikliyim Nevincim hiç sorma :) Yapma etme denince anlamıyorsun da başına kötü bir şey gelince akıllanıyorsun. En azından ben öyle oldum hihoyyyt
Şimdi 8 ay yapmadığım nazı, etmediğim şımarıklığı yapıyorum beyime opuyorumnanaktan

selam kızlar nasıl keyifler...ben malum sıcaklardan çok dertliyim bide bir haftadır boğazlarım şişti sanırım klima çarptı feci haldeyim anlıycağınız..ama oğluşumun odası geldi silindi havalanıyor gelip geçip bakıyorum çok heyecan verici orda yatıcak inanamıyorum bazen...

sabaacım ben bu linktekini aldım baby2go markası, sadece resimdeki gibi çizgileri yok, o kısımlarıda düz mavi, eminönü haşim işcan geçidinden aldım, 175 tl ye yatağı dahil,

sancı neysede sureklı o kasılma denıyor sanırım karnımın bı bolgesınde sertlesme oluyor o bıraz kafamı karıstırdı zeynepcım, erken dogumu tetıklıycek bı durum olmadı dr da 2 hafta once cook uzun bır rahım agzı var hıc erken dogum gıbı bır durum soz konusu degıl demıstı
hayırlısıyla bır dogsalardı su yavrular

ayyy ne oluyor bu eylül bebeklerine biraz daha sabretsinler
hepinize geçmiş olsun
bizde eşimle dışarı çıktık yürüdüm bebekte yoruldu galiba az hareket ediyor
hemen magnezyumumu içtim

iyi akşamlr arkadaşlar rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun azcık daha sıkın kendinizi hanımlar azkaldı yasakkelime

ben bugün alışveriş merkezindeyken çamaşırımda ıslaklık hissedince wc ye gidiyim bakıyım dedim wc ye girdim kapının kilitleme yerine karnımı çarptım bişey olmamıştır dimi kızlar bebekte az hareket ediyor korktum ama karnımda yer değiştirdiği zaman hissediyorum

korkma birşey olmamıştır bende hareketlerinde azalma hissediyorum bu günlerde yerleri dar geliyor herhalde cimcimelere :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…