Amin inşallah canım.Sanada geçmiş olsun.Bende nidilat kuulanıyorum.Dün gece 20 dk da bir aldım 5 tane.Bugün 6 saatte bire düşürdük.Senin açılman varmış.Ablam eğer gelmeseydin açılman olurdu ve doğum yapardın dediGeçmiş olsun canım, benim durumuma çok benziyor. Ancak benim açılmam da var, fakat kontrol altında şimdilik :)
Mutlak yatak istirahati, ani kalkma oturma yasak, 15 dakikadan fazla yürüyüş sakıncalı ve mümkünse de devamlı sol yan yatış önerdi doktorum. Ben de NİDİLAT diye bir ilaç alıyorum, ilk başlangıcında 4 saate birdi şimdi dozu düşürdük ve 6 saatte bir alıyorum.
Benim de aynı senin gibi sancıları hissetmiyorum ama regl ağrısı ve karnımda inanılmaz bir sertlik oluyordu. Ara sıra kasıkların sızlıyordu. Bir de hafif mide bulantısı. Şimdi hepsi gitti :))
İnşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz hepimiz miniklerimize :))
yavrular baklameyecek galiba herkeste erken doğm başladı benmde var sncılarım ama dr 2 hafta sonra gideceğim gelip geçiyo ipekcğim geçmiş olsun inş beklerde vaktide doğar yavrularımzyasakkelime
yavrular baklameyecek galiba herkeste erken doğm başladı benmde var sncılarım ama dr 2 hafta sonra gideceğim gelip geçiyo ipekcğim geçmiş olsun inş beklerde vaktide doğar yavrularımzyasakkelime
saol canım.İnaşallah.bence bekleme canım git bir görün dr una.Bende bekleyecektim ablam ısrar etmese.Birde fırça yedim ablamdan.Millet en ufak ağrıda hemen geliyor.Neden bu kadar bekledin diye.
slm güzel annişler.Geçmişe sadece şöyle bir göz atabildim.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Benim bebişimde erken gelmeye karar verenlerden.Geçen salıdan beri k.validemlerdeydik.Hafif sancılarım vardı ama pek takmıyordum.Çünkü dr normal demişti.Cuma sabah erkenden annemlere döndük.tekrar sancım oldu.Ebe olan ablam nöbetçiydi.Gidip bir görüneyim dedim.Nstye bağladı.Düzenli sancılar başlamış dedi.2 tane serum taktı ama pek işe yaramadı.Açılma varmı diye baktı.Yoktu çok şükür ama yumuşama olmuş.Böylece ilk çatı muayenemi ablam yapmış oldu.Dr la görüştük sonra,her ihtimale karşı doğum başlarsa diye bebişimin ciğerleri gelişsin diye iğne yaptık.Akşam tekrar serum ve dil altı hapına başladık.Sancıları ben aslında öyle aman aman hissetmiyordum.sadece bel ve kasık ağrısı şeklinde hissediyordum.Akşam tekrar nst çektik yine değişiklik yoktu.Sabaha kadar bel ağrısından ve stresten pek rahatta uyuyamadım.Bebişime sürekli annecim biraz daha sabret dedimbilmiyorumkismile Sabah tekrar hastanede 2 serum ve ilaçlara devam ettik.Çok şükür akşama doğru sancılarım azaldı.Dil altı hapını şimdilik günde 4 tane alıyorum.Yavaş yavaş dozunu düşüreceğiz.Biraz bel ağrım sürüyorohaoldumsmile Eve gelip duş alınca rahatladım.Dualarınızı bekliyorum.Bebişim şimdi 2500 gr.En az 2-3 hafta daha beklememiz lazım
Önceleri öyleydi.Ama sonra kasıklarımda sabah kalktığımda,Çok hareket ettiğimde ve öğlenleri olmaya başladı.Dr normal dediği için çok önemsememiştim.canm senn sancın çokmu oldu ban tarif edermisn nasıl bişey benm belden karnıma doru gaz sancısı gibi rp çıkıyo bir dakika faln sürüyo
Bence bekleme ipekcim.Ben pişman oldum beklediğime.Bir burda soranlarada bekleyin diyordum saf gibibilmiyorumkismilegecmıs olsun arkadaslar bende endıselenmeye basladım sımdı
bugun karnım anıden sertlesyor sankı bebek bı yere toplanıyor gıbı bı kac sanıye surup gecıyor ama rahatsız edıyor benı adet sancısına benzerde sancılarım oluyor ama oda kısa suruyor ne yapsam bendemı gıtsem
aksı gıbıde pazar yarın zaten ters bısey olsa hep hafta sonu olur :S
geçmiş olsun canım inş. zamanında gelir meleğin
telaslandım bende sımdı sagolasın ıpekcım
ptesı gıtsem gec olurmukı dr hastanede yoktur zaten
nobetcı dr da kımbılır kımdır o surecı yasamak ıstemıyorum kafam karmakarısık oldu hay Allah
zeynop ne güzel anlatmışsın becerilerini :))))))))))))
gunaydınlar,
dün geç saatte park yatak konusunda ne marka, ne kadara aldığınızı ve neden tercih ettiğinizi sormuştum. sadece saadetten yorum alabildim bakalım bugün bana yorum yapacak olan var mı :)
150 250 350'ye park yatak görünce işin içinden çıkamadım da :)
iipekcim sakın panik olma. Yaşadığın ağrılar hazırlık sancıları olabilir. Bu çok normal. Panik ve stres olman durumu daha da kötüleştirir, hiç gerek yok telaşlanacak bir şey de yok. Su iç, uzat ayaklarını, eline serin bir şeyler al içecek ve gelecekle ilgili güzel hayaller kurup sakinleş :))
Benim hastanelik olduğum gün kendim kaşınmıştım. 3-4 saat sokaklarda dolaştım. Araba kullandımi trafik stresi, adamın tekiyle kavga edecek konuma geldim, kapı çalsa yerimden zıpladım açmaya koştum, telefonlara da aynı şekilde,.. telaşlı ve panik atak bir yapım var... sen böyle değilsen sorun yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?