2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saltanat cocuk kiyafetinde markami olur ya ne sirinse ucuzsa o yani zaten hemen buyucekelr giyemicekelrki ayrica kusucak kaka yapicak marka olucakta ne olucak sen bosver temiz olsun yeter bebek icin :)
hadi sana kolay gelsin benim belim cikmisti onalri utulucem diye kolay gelsin arkadasim sana :)

sagol canim! bari var olanlari bi koyim dedim. yoksa hic baslamaycagim. bilmiyorumkismile

ben de öyle marka almadım
lcw de ucuz gördüğüm zaman alıyorum
küçük şeyleri de öyl fazla pahalıya almadım
hemen büyüyorlar zaten markaya hiç gerek yok

kıyafet konusundan sonra alakasız olucak yazdıklarım ama yeni buıldum sizi :) bende 31 haftalık hamileyim yani eylül annesi olucam:)çapa medilife a gidiyorum doğumda orda olcak yüksek olasılıkla fakat henüz fiyatlar belli değil.gerçi doğum şeklimde belli değil.çalısıyorumda..prosedürler ve maddi durumlar beni de giderek endişelendirmeye başladı.umarım hepmizde sıkıntı çekmeden işlerimiz halolur...

Nevinnn dün paylaştığın videoyu arıyorum bulamadım..eşimede izletecemm...bilsin neler çekeceğimi eyvahedigeldismile
Sildinmi yoksa

evet canım sildim :))) sana özel atayım dur
kızlar kaldıramadı :)))))

doğum videosu ama normal değil ebenin saçmalıklarıyla dolu ona göre anneye ve bebeğe eziyet ediyor resmen
nevin neden eziyet demişsin ...ben anlamam ama sempatiksalakcinni
sen tecrübeli annesin ondan soruyorum
kadın dikişsiz vs doğurttu... kurtuldu..sen yine kızmışsın ebeye

saatlerce bebekle uğraşıyo heryerini siliyor kordonu kesmiyor annenin kucağına vermiyo çene yapıyo kadın
yazık üşümüştür bebek ağlatıyor bebeği annenin ayaklarının dibinde salak karı:))

ya dün alışverişe gittim
(BİMden o seti aldım bu arada... akşam 7 de gittim 6-7 tane daha varmış hatta.. sempatiksalakcinni )

ellerim paket doluydu..yürüdüm...bisürü alışveriş yaptım...ağırdı birazda... ondanmı bilmiyorum..alt tarafıma baskı hissediyorum
sabah geçmişti... yine başladı...
oğlum yaramazlık yaptığımıza mı kızdı yoksa?Dr yasak başlamadı dedi ama

Bu baskı neden olabilir ?

kordonu kesip anneyide toparlaması lazım o gevezelik yapıyo akannehir

şu bimde satılan set ne markaydı ya merak ettim bende
baskı olunca yat dinlen soluna korkma kocaman oldular artık

saatlerce bebekle uğraşıyo heryerini siliyor kordonu kesmiyor annenin kucağına vermiyo çene yapıyo kadın
yazık üşümüştür bebek ağlatıyor bebeği annenin ayaklarının dibinde salak karı:))

bi de bebişin kafasını koparcaktı nerdeyse yaa klava: çok tırstım ben mafoldumben

kaydirigubbakcemile5 yaaa izlerken aynen bende onu diyecektim
kadın merak edip bakmıyo bile
ben ne doğurdum acaba.. gösterinde bi görim demedi... Önce CAN sonra CANAN diyemi..
Ben olsam çatlarım... içimden ne çıkardınız gösterin artık bana diye lülülülülülü
Bencede... önce bebişi anneye versin anneyle ilgilensin..sonra bebişi temizler zaten... eyvahedigeldismile biz çatıdan utanıyoz..daha bunun doğumu var bide
Kadın 6 milyara izletmiş kafamçokkarıştı

Bu arada..hiç çatlamamış :1shok: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…