gunaydin saadetcim millet cocugun kiyafet esyasindaki marka konusuna bile girmis ben hala biseyler almam lazim deyip oturyorum. :uhm: ama bugun dogum cantasini hazirlamaya basladim. elimde bulunan ic camasiri falan utuleyip koydum. Bu da bi basari . bana aferin deyin :smiley-cool:
saltanat cocuk kiyafetinde markami olur ya ne sirinse ucuzsa o yani zaten hemen buyucekelr giyemicekelrki ayrica kusucak kaka yapicak marka olucakta ne olucak sen bosver temiz olsun yeter bebek icin :)
hadi sana kolay gelsin benim belim cikmisti onalri utulucem diye kolay gelsin arkadasim sana :)
mrb kızlar nasılsınız
ayşecim sancılarmı başlamış
benimde sancım çok ya ama nstdeyken yoktu geçti
sonra gene başladı bişey çıkmadı dün bütün gün kıvrandırdı benide
serum buscopan dedi dr durmadım kaçtım eve çekemem hiç hastane sonra pişman oldum ya ağrım çok olunca
evet canım sildim :))) sana özel atayım dur
kızlar kaldıramadı :)))))
ne vıdeosu bende ıstıyorum..banada gönder
nevin neden eziyet demişsin ...ben anlamam ama sempatiksalakcinnidoğum videosu ama normal değil ebenin saçmalıklarıyla dolu ona göre anneye ve bebeğe eziyet ediyor resmen
saatlerce bebekle uğraşıyo heryerini siliyor kordonu kesmiyor annenin kucağına vermiyo çene yapıyo kadın
yazık üşümüştür bebek ağlatıyor bebeği annenin ayaklarının dibinde salak karı:))
kaydirigubbakcemile5 yaaa izlerken aynen bende onu diyecektimsaatlerce bebekle uğraşıyo heryerini siliyor kordonu kesmiyor annenin kucağına vermiyo çene yapıyo kadın
yazık üşümüştür bebek ağlatıyor bebeği annenin ayaklarının dibinde salak karı:))
Lil@ foto koymuştu ... geçmişinde bulup alıntı yapayımşu bimde satılan set ne markaydı ya merak ettim bende
baskı olunca yat dinlen soluna korkma kocaman oldular artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?