2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim diyet lisemde yumurta yok 1,5 aydır yumurta yemiyorum bilmiyorumkismile

Kıyamam sana neden yokki yumurta olması gerek Çok garip ohaoldumsmileNe kadar çıkmıştı şeker ?? olumunekankayizsmileDayan kuzum az kaldı bu aralar diyeti çok deliyorum en son şekerim 107 çıkınca :kedi:Az kaldı ama canımın istemediği kalmıyor..

ay bende bi sorun var diyodum günde kaç defa wcye gidiyorm hemde isal tarzında bazande ,isal oluyorm acaba erken doğummu olur 5haftam var daha:1no2:

Allah korusun cnm.beklesin az daha.ama sen baya yaklaşmışsın.bu aylarda normal ishal olman.kabız olmaktan iyidir:)) çok sık çıkıyosan muz ye biraz sende.hem bak bebeği besliyomuşopuyorumnanaktan

Kizlar gunaydin! gecmisi okurken ancak gelebildim.. yaa kizlar biliyormusunuz!! Burda dogumun en dogali olmasi lazim diye bi kural uydurmuslar ve lavman yapmiyuorlarmis!! :1shok: o yuzden de beim tanidigim 2 kisinin dogumu normal gecmedi. sirf lavmandan dolayi!! biri de lavman yapilmadi diye dogumdan once tualete gidip gelmek istemis ve ebeye " tualete gitcem" demis ebe de onu doguryor oldugunu sanmis ve durmadan ikin demis. ve o da bosuna erkenden ikinmis ve dogum kanali sismis acil sezeryana alimis. ikincisi de lavman yapmiyor diye 1 gun boyunca yemek yememis, dogumda fazla seyler cikartmim diy.. sonra da dogumda ikinacak gucu kalmamis bebek tam kanaldayken ikinamamis az kalsin bebegi bogulup olecekmis yaaa :bbo: ben artik evde yapip gitcem diye dusunuyorum

kızlar cnm çok sıkıldı temizlikçiyle anlaştık 50tlye aradım gelsin die 80 den aşşa gelmem dememi yaaaa sinir oldum

benim sahsi fikrim al canim niye ugursuzluk getirsin sacma inanislar bunalr bana gore al temizle kokusu 1 ayda cikiyormus zaten temiz temiz dursun sanada moral olur dun esimin yegeni yemege geldi ben bilmiyordum 6 aylik dogmus erken dogmus :)

ay zaten bir erken doğum korkum var ben en iyisi siparişi veriyim dimi Allaha emanet kuzularımız hepsi zamanında gelirler inşallah ay bide erken doğarlarsa ne yaparız eyvahedigeldismile benim bebişim minicik daha sizin tosunların maşallahı var kızlar ben geçen hafta gittiğimde yani 30. haftadayken 1.526 gr dı bebişim sizinkilere göre benim kız baya zayıf gerçi sağlıklı olsunlarda bayanssulusmile

sendemi diyettesin canım 117 enson tokluk şekerim açlık 98 çıktı diyet doğuma kadar :2:buna şükür yumurtayıda çok severm diyet sayesinde kilo almıyorum ama meleğim 2 hafta öne geçmiş sanırım bu diyet ona yarıyor şekerden kilo almıyordur inş. bazen çok korkuyorum

canım ne güzel bende kezşke kabızlık çekmesem hamilelikten önce yoktu inş. doğumdan sonra geçer bir de dikiş olursa ki olucaktır Alllah yardımcımız olsuneyvahedigeldismile

ilk başlarda bendede oldu kabızlık canm o yüzden kilo alımım hızlanmıştı bu ayda çok tuvalete çıkıyom

maş canım merak etme şimdi 2 kiloya yakındır

kızlar cnm çok sıkıldı temizlikçiyle anlaştık 50tlye aradım gelsin die 80 den aşşa gelmem dememi yaaaa sinir oldum

ay 50ye gelmezler canım ya..en az 70şe geliyor benimki tamgün..her hafta yarım gün 35 e geliyor oda nazlana nazlana mübarek kadın ya .....
allahtan cumaresi geldi benim kontes ..bakalım buhaftada gelecekmi bişi uydurmaz inşallah

komşuma 50 den geldi okadar zaman benim sayemde iş buldu birsürü ama bana gelmedi uyuz 50 ye anlaşmıştık oysa naapcam şimdi

saltanatcım ordada saçmalamışlar yani biyandan kaka yapıp biryandan bebekmi doğacak))))
bence sen kendin yap zaten daha güzel kendinin yapması..ben popomu kimseye açamam yani:)kendim yaparım daha iyi

benim kızımda ufacık.30.haftada 1450 idi.inş büyümüştür yarın kontrolümüz var bakalım.

komşuma 50 den geldi okadar zaman benim sayemde iş buldu birsürü ama bana gelmedi uyuz 50 ye anlaşmıştık oysa naapcam şimdi

ay aynene benimkisi gibi...önceleri 25 den geliyordu yarım gün ben buna 3 kapı daha buldum sonra beni satışa getirdi ay salak kafam kimseye söylemeseydim şimdi negüzel devam ederdi...aaa iş bulunca mırın kırın zam yaptık olan bana oldu salağım ben yaaa...
bende mecbur veriyorum şu günlerimi atlatınca ben ona para mara vermem böyle her hafta zaten
bide ben hamileyim diye bana bu şansı tanıyormuş gerizekalııı......düşün yani böyle bunlar iyilik yapmaya gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…