sancı için ilaç da mı varmış, sancı olmasın diyemi?
aysecigim cok gecmis olsun ...
valla ben istemiyom erken gelmesini, mümkünse 40a kadar beklesin.zaten 37ye kadar çalışcam, izne ayrıldıktan sonrada az evde oturuyum istiyom
ayse 37.haftadans sonra valla benimki gelsin istiyorum artik yani gelisimi her seyi tamam oluyo zaten sezeryan olanalr o haftalarda oluyo simdide bebegimiz allahin izniyle tabiki iyi esimin yegeni gecen yemege geldi 6 aylik dogmus adam 22 yasina kadar gelmis yani sorun olmaz ama tabi bekleisnelr biraz daha sonrada gelsinelr sen normal dogummu yapciaksin?
ayse benjim sancim yokda benim cok batmam oluyo ya bakma cok sikayet etmiyorum doktora falan ama cidden bicak yarasi gibi sabir denetliyo sag tarafimdaydi sirtima vuruyodu iki gundur gogus rotami dleiyo bu gun bakyim morluk olusmus resmen kipkirmizi esim bebek baski yapiyo normal diyo ama acisi beni olduruyo yani gogsumle kanrim arasindaki deri yakinda yurtilicak organmalrim disari cikicak diye korkuyorum
aman 40ı da geçirmesinler, bu seferde stres oluyo insan niye gelmiyo bu sancı diye. benim çok şikayetim yok sıcak ve ayak şişmesi dışında, o yüzden beklemek istiyom.
sanırım senin batmaların kaburga batması, bi arkadaşımda daha olmuştu yemek falan yiyemiyodu son aylarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?