2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün ben çalışabilir raporu aldım, bebek ters dönmüş dedi doktor.ama bu hemen doğum olcak anlamına gelmiyomuş sanırım, sizin bebişlerin pozisyonu nasıl

iyi geceler kizlar bende eismle yeni girdim eve kim var kim yok bakiyim dedim :)
araba yolculugundanmi bilmeem ama benim sag tarafimdaki sanci gogus ortama gecti tum gun canim yanid birde yolda tuvaletim geldi tuvalette bulamadik allahim naisl bir sanci resmen oldum insan hamileyken vucuduna sozu gecmiyormus iyiki altima yapmadan bulduk bir yer komikti cidden :)
sizler nailsiniz?

Hayırlı geceler ben annemdeydim kaç gündür bugün tekrar gittim doktora nst'de sancı çıkmadı çok şükür
ama akşamları yokluyor arada bir ilaç erteliyor sancıyı ama 37 haftalık olsun içmem artık gelirse gelsin

ayse 37.haftadans sonra valla benimki gelsin istiyorum artik yani gelisimi her seyi tamam oluyo zaten sezeryan olanalr o haftalarda oluyo simdide bebegimiz allahin izniyle tabiki iyi esimin yegeni gecen yemege geldi 6 aylik dogmus adam 22 yasina kadar gelmis yani sorun olmaz ama tabi bekleisnelr biraz daha sonrada gelsinelr sen normal dogummu yapciaksin?

yarin benim dogum sinifim basliyo eismd egelicek bebek bakimi bezleme emzirme banyo falan oyuncak bebekte pratik yapicaz birde dogumla ilgili bilgielr alicagiz ins korkumu bu sisinftan sorna biraz yenerim iyi gelir epiduralde aci varmi yokmu onu sorucam lavman sondayi sorucam sezeryan daha az korkutucu geliyo ama burda sorun olmadigi surece doktor normla istiyo bebegi bakalim soriyim aklima tum gelenelri ne diyecekelr :)

valla ben istemiyom erken gelmesini, mümkünse 40a kadar beklesin.zaten 37ye kadar çalışcam, izne ayrıldıktan sonrada az evde oturuyum istiyom

ayse benjim sancim yokda benim cok batmam oluyo ya bakma cok sikayet etmiyorum doktora falan ama cidden bicak yarasi gibi sabir denetliyo sag tarafimdaydi sirtima vuruyodu iki gundur gogus rotami dleiyo bu gun bakyim morluk olusmus resmen kipkirmizi esim bebek baski yapiyo normal diyo ama acisi beni olduruyo yani gogsumle kanrim arasindaki deri yakinda yurtilicak organmalrim disari cikicak diye korkuyorum

valla ben istemiyom erken gelmesini, mümkünse 40a kadar beklesin.zaten 37ye kadar çalışcam, izne ayrıldıktan sonrada az evde oturuyum istiyom

ben su batmalardan mide bulantilarindan cok yoruldum gelebilir artik bir iki hafat daha beklesinde tabi benim dememle olmuyo korkuyorum 40.haftalardan sonrada beklicez bir iki hafta fazladan diye :)

canım normalde 38 de alıncaktı ama erkenden sancı gelince 37 ye kadar erteleyelim dedi doktorumuz ondan sonra ilacı bırakırız artık ne zaman gelirse genelde ilacı bırakınca 3-4 gün içinde tekrardan başlıyormuş sancı bencede 37.hafta ideal yan, şuanda doğsa belki küveeze gerek kalabilir ama 37den sonra bebek dış dünyaya uyum sağlayabilecek kapasiteye geliyomuş biraz zayıf olur ama olsun napalım artık sağlıklı olsunda

40 haftayı tamamlasa 3,800 falan olurdu tombik tombik severdik :)

aman 40ı da geçirmesinler, bu seferde stres oluyo insan niye gelmiyo bu sancı diye. benim çok şikayetim yok sıcak ve ayak şişmesi dışında, o yüzden beklemek istiyom.
sanırım senin batmaların kaburga batması, bi arkadaşımda daha olmuştu yemek falan yiyemiyodu son aylarında

canım evet eşinin dediği gibi normaldir o bebek heryere baskı yapıyo benimkinindee başı aşağıda vajinaya bastırıyor yürüyemiyorum bazen ağrı oluyor

evet ya mumkunse biraz tombik olsun bebeklerimiz ama merak etme dunyaya gelsinelr biz onalri besleriz esimin is arkadasi kadin cok iri ama yani 1.80 falan bebegi 6 kiloya yakin dogmustuk eism diyorki gecen getirmis bebek kocaman guluyorum ben ufak tefegim eismde uzund egil bizim bebek ufak olur olsun ben onu beslerim

ayse dogru diyosun yani 37.haftadan sorna bebek tamamen uyum saglamis olucak ama allah korusun yine erkende gelseler cok sorun olucagini dusunmem ben kac aylik dogdum aneneme sorucam hix sormadim sabirsiz bir tipim bende erken gelmis olabilirm :)

evet kaburga batmasi naisl bir sanci anlatama yani insani yiyip bitiriyo yatirmiyo surunduruyo hani biri surekli durter yeter dersin sinirlenirsinya sabrimi deniyo sanki dun gece hic ama hic uyumadim doktora hadi gidelim desem diyecegi seyi biliyorum normal kaburga batmasi eve git dicek neyse az kaldi dayanicama rtik allah hepimize yardim etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…