2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin, gerçekten son aylar sıkıntılı, bana iş arkadaşlarım çok üzülüyo, biz mahvoluyoruz bu sıcaklarda sen napıyosun diye.napıyım gece boyu nöbet tutuyorum diyorum.3-4lere kadar uyuyamıyorum, sonrada 7de kalkıp işe git.
kızlar ben kaçar gidiyim uyumaya çalışıyım

aynen canım zayıf doğan bebekler sonradan müthiş kilo alıyolar biz süper beslerin onları tosuncuk yaparız :)
evet şuandada doğsa bi sorun olmaz aslında ama işte ben hiç küvezde kalmasın ve çok zayıf olmasın istiyorum .... hayırlısı olsun yinede çok takmıyorum hamilelikte çok zorluyor artık biran önce doğmasıda iyi olur

kizlar bu gun turk marketine gittim bir seyler almak icin ama uzak arana ile 2 saat suruyo tabi tuvaletim geldi neyse sabrettim tuvalet bulamamdim banka tatili cogu yer kapali hayatimda bu kadar zor an yasamamistim yani altima yapsam yanimda pantalon yok rezillik en sonunda bulduk bir yer ne zormus insanin tuvaletini tutmasi bu gun anladim eism diyoki dogumdada boyle oclan aci cekicen gezinip durucan sonra bebek gelicek rahatlicaksin :)

İyi gecler kızlar.Nasılsınız.Bizim bugünde nst de sancımız çıkmadı çok şükür.İlacın dozunu 2 ye düşürdük.Yarın son. yarında çıkmazsa ilacı bırakıyorum alkisalkisalkis
Bugün nst yi bağlarken ebe,bebişin çok hareketli dedi.Bende zor tutuyoruz zaten çıkmak için sabırsızlanıyor dedim.eyvahedigeldismile Hayırlısıyla 36 yı bitirirsek korkacak bişey kalmayacak

bencede uzulme ben gelse uzulmem yani buyurler hani 6 aylik falan olsalar yada daha ufak tamam ama artik buyuduler :):) ben hala anne olucagim fikrine alisamadimonada alissam iyi olucak baznede aklima kotu kotu seyelr geliyo ya bebegim hasta olursa buyuyunce falan diye ozellikle benim halam kanserden yanidma vefat emisti tuhafimya aklima geliyo ya ben olursam bebege kim bakicak yada bebek olursa ilerde falan allahtan her sey iste geliyo deli deli seyelr aklima allah hepimizi korsuun herseyin basi saglik :)

gecmis olsun canim ben hic nts girmedim belki ilerdkei randevudma girerim ilaci bitirmene sevindim ins bebekelrimiz saglikla gelicek buyudu bebekler 36.haftayada bir sey kalmamis bir haftan falan var hayirliiyla canim ins saglikla alirsin kucagina hepimiz icin gecerli bu :)

benimkide cok oynuyo karnimi delicek diyorumki cikis ariyosan ordan cikamazsin asagilari dene karnimi yirticak yakinda ama bu cikmicak galiba 42.haftayi falan goruruz gibime geliyo ben gelsin istiyorumya inat eder :)

ipek sendemi benle aynı durumdasın seninki daha erkenciymiş ama bende bugün nstye girdim sancı çıkmadı ama bebeğim makinadan müthiş sesler çıkardı :)

nidilatmı içiyosun sende ?

Nasılsın ayşecim.Seninde sancıların durmuş galiba.Çok sevindim.Az daha sabredecekler hepsi bu.bayanssulusmile Ben bebişimin erken gelmesini istiyordum aslında ama kızım çok erken anladı galiba.eyvahedigeldismile Ağustosun 20 sinden sonra gelsin istiyorum bebişim

nasılsın saadetcim.Bişey kalmadı ama sabretmesi lazım canım.Benim kızımda deli gibi dönüyor bazen.Kaburgalarıma çıkıyor neredeyse.Kızım çıkış ordan değil diyorumsırnaşık şey Neyse ki duruşu normal.Ters duruyor yani
ipek sendemi benle aynı durumdasın seninki daha erkenciymiş ama bende bugün nstye girdim sancı çıkmadı ama bebeğim makinadan müthiş sesler çıkardı :)

nidilatmı içiyosun sende ?

Evet canım nidilat içiyorum.Cumadan beri.Kasık ağrılarımdan dolayı ablam nöbetçiyken gideyim dedim.Sonra neye uğradığımı şaşırdım.

çok şükür canım bugün daha iyi oldum evet canım nstde gözükmedi ama arada hafiften yokluyor o kadarda olur artık.sancın kesilince ilacıda bıraktırıyormu doktor yoksa doğum yapman gerekren tarihe kadar içiyomusun ?

bende o civarlarda doğsun istiyorum ama bizi dinleyen kim kaydirigubbakcemile3

Saatler geçmiyor.Eşim gelecek onu bekliyorum.20 dk ya kadar uçağı iner herhalde.Kızıma ciciler alacaktı.Bakalım neler almış.Hava çok sıcak,sürekli hareketsizim.İsilik çıkardım.Boynum falan mahvoldu

valla benimki gelirse gelsin yatagi hazir ama kurmuyorum babasi ben hastanedeylen kurucak tamamdir hersyeini aldim o kadar abarti suslu puslu seyler yapmadim zaten cinsiyetinide bilmiyordum bir ay once ogrendim her seyi kizmin bej rengi oldu simdilik boyle gitsin buyudukce 2-3 yaisnda ona pembe oda yaparim :) bazen yazik bebege ici kariracak bej ve beyaz gormekten ama olsun ne yapiyim yeter bu kadar :)

İlk gün yarım saatte bir olmak üzere 5 tane içtim.Sonra 6 saatte bir.Sancı çıkmazsa dozu hergün düşüreceğiz dedi doktor.Bugün 2 defa aldım.Yarın tekrar dr a gidecez inş bitmiştir artık.
Senin açılman falan oldu mu ayşe

ipekyol canim gozun aydin nerdeydi eisn nerden geliyor ? benimki buyuk seyelr icin bakti begendi ama elbise falan hic anlamaz gosteriyorum bakiyo hiii guzelmis diyo geciyo o kadar :)

Sizin birçok şeyiniz hazır.Biz y.dışına gideceğimiz için bişeyde alamıyoruz.Normal hazırlıkları bile tam değil yani.Sadece giyeceği kıyafetleri vardı.Eşim glesinde 1-2 gün içinde eksiklerimizi alalım bende stresten kurtulayım.Annemlerde olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum.

kızlar iyi akşamlaarrr...
beşiğimizi 2-3 gün sonra beklerken hemen bu akşam geldi.bir hevesle açtım uyku setini, cibinliğini...
oyuncagını bile taktım. gidip gelip bakıyoruz.
rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
yarın da kalan son eksiklerimizi tamamlayacagız allahın izniyle. sonra resim çeker eklerim.
bakalım begenecekmisiniz.
ama şimdi çok yorldum belim feci agrıyor. artık yatsam iyi olucak. öpüyorum hepinzi. iyi geceleeeerrr olumunekankayizsmile

ipekyol canim gozun aydin nerdeydi eisn nerden geliyor ? benimki buyuk seyelr icin bakti begendi ama elbise falan hic anlamaz gosteriyorum bakiyo hiii guzelmis diyo geciyo o kadar :)

İstanbuldan dönüyor canım.İşlerinden dolayı sancımın başladığı gün gitmek zorunda kaldı.Bu gece dönüyor.Benim eşimde anlamam falan diyor ama ben pek takmıyorum.Öğrensin kızına bişeyler almayı.Kalite konusunu benden daha iyi anlıyor.Sende teşvik et almayı öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…