evet ya mumkunse biraz tombik olsun bebeklerimiz ama merak etme dunyaya gelsinelr biz onalri besleriz esimin is arkadasi kadin cok iri ama yani 1.80 falan bebegi 6 kiloya yakin dogmustuk eism diyorki gecen getirmis bebek kocaman guluyorum ben ufak tefegim eismde uzund egil bizim bebek ufak olur olsun ben onu beslerim
ayse dogru diyosun yani 37.haftadan sorna bebek tamamen uyum saglamis olucak ama allah korusun yine erkende gelseler cok sorun olucagini dusunmem ben kac aylik dogdum aneneme sorucam hix sormadim sabirsiz bir tipim bende erken gelmis olabilirm :)
aynen canım zayıf doğan bebekler sonradan müthiş kilo alıyolar biz süper beslerin onları tosuncuk yaparız :)
evet şuandada doğsa bi sorun olmaz aslında ama işte ben hiç küvezde kalmasın ve çok zayıf olmasın istiyorum .... hayırlısı olsun yinede çok takmıyorum hamilelikte çok zorluyor artık biran önce doğmasıda iyi olur
kismet iyi geceelr iyi uykular sana :)
İyi gecler kızlar.Nasılsınız.Bizim bugünde nst de sancımız çıkmadı çok şükür.İlacın dozunu 2 ye düşürdük.Yarın son yarında çokmazsa ilacı bırakıyorum alkisalkisalkis
Bugün nst yi bağlarken ebe,bebişin çok hareketli dedi.Bende zor tutuyoruz zaten çıkmak için sabırsızlanıyor dedim.eyvahedigeldismile Hayırlısıyla 36 yı bitirirsek korkacak bişey kalmayacak
İyi gecler kızlar.Nasılsınız.Bizim bugünde nst de sancımız çıkmadı çok şükür.İlacın dozunu 2 ye düşürdük.Yarın son yarında çokmazsa ilacı bırakıyorum alkisalkisalkis
Bugün nst yi bağlarken ebe,bebişin çok hareketli dedi.Bende zor tutuyoruz zaten çıkmak için sabırsızlanıyor dedim.eyvahedigeldismile Hayırlısıyla 36 yı bitirirsek korkacak bişey kalmayacak
banamı dedin saadetcim? karıştırdın heralde, neyse kabulümdür sizede iyi geceler :)
aynen canım zayıf doğan bebekler sonradan müthiş kilo alıyolar biz süper beslerin onları tosuncuk yaparız :)
evet şuandada doğsa bi sorun olmaz aslında ama işte ben hiç küvezde kalmasın ve çok zayıf olmasın istiyorum .... hayırlısı olsun yinede çok takmıyorum hamilelikte çok zorluyor artık biran önce doğmasıda iyi olur
nasılsın saadetcim.Bişey kalmadı ama sabretmesi lazım canım.Benim kızımda deli gibi dönüyor bazen.Kaburgalarıma çıkıyor neredeyse.Kızım çıkış ordan değil diyorumsırnaşık şey Neyse ki duruşu normal.Ters duruyor yanigecmis olsun canim ben hic nts girmedim belki ilerdkei randevudma girerim ilaci bitirmene sevindim ins bebekelrimiz saglikla gelicek buyudu bebekler 36.haftayada bir sey kalmamis bir haftan falan var hayirliiyla canim ins saglikla alirsin kucagina hepimiz icin gecerli bu :)
benimkide cok oynuyo karnimi delicek diyorumki cikis ariyosan ordan cikamazsin asagilari dene karnimi yirticak yakinda ama bu cikmicak galiba 42.haftayi falan goruruz gibime geliyo ben gelsin istiyorumya inat eder :)
ipek sendemi benle aynı durumdasın seninki daha erkenciymiş ama bende bugün nstye girdim sancı çıkmadı ama bebeğim makinadan müthiş sesler çıkardı :)
nidilatmı içiyosun sende ?
Nasılsın ayşecim.Seninde sancıların durmuş galiba.Çok sevindim.Az daha sabredecekler hepsi bu.bayanssulusmile Ben bebişimin erken gelmesini istiyordum aslında ama kızım çok erken anladı galiba.eyvahedigeldismile Ağustosun 20 sinden sonra gelsin istiyorum bebişim
çok şükür canım bugün daha iyi oldum evet canım nstde gözükmedi ama arada hafiften yokluyor o kadarda olur artık.sancın kesilince ilacıda bıraktırıyormu doktor yoksa doğum yapman gerekren tarihe kadar içiyomusun ?
bende o civarlarda doğsun istiyorum ama bizi dinleyen kim kaydirigubbakcemile3
Saatler geçmiyor.Eşim gelecek onu bekliyorum.20 dk ya kadar uçağı iner herhalde.Kızıma ciciler alacaktı.Bakalım neler almış.Hava çok sıcak,sürekli hareketsizim.İsilik çıkardım.Boynum falan mahvoldu
valla benimki gelirse gelsin yatagi hazir ama kurmuyorum babasi ben hastanedeylen kurucak tamamdir hersyeini aldim o kadar abarti suslu puslu seyler yapmadim zaten cinsiyetinide bilmiyordum bir ay once ogrendim her seyi kizmin bej rengi oldu simdilik boyle gitsin buyudukce 2-3 yaisnda ona pembe oda yaparim :) bazen yazik bebege ici kariracak bej ve beyaz gormekten ama olsun ne yapiyim yeter bu kadar :)
ipekyol canim gozun aydin nerdeydi eisn nerden geliyor ? benimki buyuk seyelr icin bakti begendi ama elbise falan hic anlamaz gosteriyorum bakiyo hiii guzelmis diyo geciyo o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?