son zamanlar her gidişinde nst giriyorsun diye biliyorumbende hiç nst ye zaten ben 20 gündür dr gitmiyorum acaba bu sefer bende girermiyim eyvahedigeldismile
bozo ama normalinde mecbur dr,alttan bakmali deilmi?
cunki rahim acilma varmi nasil anliyacak?
burada her muayenede alttan mukak bakiyorlar,,cunki rahim ona gore kendini belli ediyor bebek inmis mi acilmsimis vs,inanki cati muayenesi ultrasaldan daha saglikli,
benimkide bana moral vermek için çok güzelleştin felan diyor ama benim hiç hoşuma gitmiyor sanki ben aynaya hiç bakmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sempatiksalakcinni bu arada kızımın burnu akıyor hapşuruyor galiba onada bulaştırdı kız kardeşim bna bulaşırsa yanarım eyvahedigeldismilehaklısın canım ama bu ara kendimi iyice saldım saç baş darma dağınık havada cok sıcak ya ölüyorum terden ... kadınlığımı kullanmayı bir türlü beceremedim ya yuh bana
benimkide bana moral vermek için çok güzelleştin felan diyor ama benim hiç hoşuma gitmiyor sanki ben aynaya hiç bakmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sempatiksalakcinni bu arada kızımın burnu akıyor hapşuruyor galiba onada bulaştırdı kız kardeşim bna bulaşırsa yanarım eyvahedigeldismile
ysm-ysm canim muhakka birgun kendinde ogrenirsin,:=)) uzulme bacim bende oyle idim
cok utangac cok alingan cekingen birseydim ay bazen dusunyuorum kendime cok guluyorum
simdik mumkunumu var:=)parmagimda oynatirim vallahi:=)
kiz iyimserlik evlilikte bazen yaramiyor bazen ego olacaksin erkekler gibi ki anlasinlar,,
öğrenıcem canım başka yolu yok heheh doğru söyluyosun canım iyimserlikte işe yaramıyor öpüyorum seni... opuyorumnanaktan
şekerlerim ben cıkıyorum kendiize iyi bakın bu gece kimse dogurmasın duş alıyım rahatlıyım biraz cok terledım cok sıcak
herşeyi naladımda enson yazdığını nedir neden istedilerhastane cantasi icinde :bebek icin 2 battaniye
4 ic tulumu
2 kiyafet
2 sapka 2 eldiven
pamuk
vazeline
bebek havlusu ufak
araba koltugu
anne icin .2 gecelik biri normal olabilir kanama icin yeni olmasi gerekmez dedi ama tabiki ben yeni goturicem
sabahlik
terlik
buyuk ped
sutyen
gogus pedi onemli
havlu
ve cay agaci yagi istediler :)
ayy inanmıyorum benim duş almam günde 3 kezi geçiyor yağlanmakmı yosun tutacak saçımmihri bend ekendimi cok cirkin hissediyorum yanliz degilsin esimin iki hafta sorna babasinin dogum gunu naisl gicdicem insanalr beni gorucek diye kendimi yiyorum bakimsizlastim cirkinlestim diye ama bu gun hamile kadinalara baktim en iyisi biziz yine ya hepsi sacini bile yikamadan yagli sacalrla gelmis sok oldum :)
Ysm_ysm canım sen geçenlerde doktora gidecektin,yazmışsındır ama ben kaçrıdım galiba.
Nasıl oldu ne dedi dr ???
bozo elleme olmaisnlar aman kafa dinliyoruz:=))
ne kotuyum demi aman yilardir yuzunu goruyorum yeter:=))hahaha
nereden anladın benimkide yokbu gece kimsenin kocası yok galiba
herşeyi naladımda enson yazdığını nedir neden istediler
nereden anladın benimkide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?