2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetcim sağol bilmiyordum çay ağacının faydalarını aklımızda bulunsun uygularız bizde

kizlar bu gun hemsirenin cantada gosterdigi kiyafetelr ufacik ufacikti ben yeni dogmus aldim ama benimkielr kocaman yani oyuncak bebek kiyafeti kadardi hemsirenin elindkei ins benimkiler kocaman olmaz bebegim palyonco gibi olur valla kocmaan kiyafetelrle :)

bu saatte fazla kimse olmazdı
şaka maka ben korkuyorum artık yanlız kalmaya eşim yok bu gece eyvahedigeldismile
ben alıştım yalnız kalmaya evlendiğimizden beri bazı haftalar yalnız kalıyorum eşim izne ayrılacak dur bakim yarın dr ne diyecek ona göre

ben alıştım yalnız kalmaya evlendiğimizden beri bazı haftalar yalnız kalıyorum eşim izne ayrılacak dur bakim yarın dr ne diyecek ona göre

mihri valla keske bende alissam esimin is arkadasi evlenicek evlenmeden bir gece partimi ne yapiyo adam otelde esimde gideyimmi dedi git dedim ne diyim ama bu demekki iki gun bir gece yok kaynanama gitmek istemiyorum evimden baska yerde rahat edemem ama korkarmiyim diyede korkuyorum bu aralar dahada korkak oldum esime dedimki korku filmi falan izlemiyim aklima o gece gelir falan korkarim bird eo gece dogurmaktan korkuyorum hatsane yakin ama tek olunca daha zor tabi valla msallah sana ins o gece korkmam

canım ben de alıştım 4 yıl oldu
ama şimdi hamilelik var tek başımayken bişey olucak diye
annemin gelmesinede 10 gün var

canım ben de alıştım 4 yıl oldu
ama şimdi hamilelik var tek başımayken bişey olucak diye
annemin gelmesinede 10 gün var
ben kızımda tektim eşimde geceye kalıyordu gene akşamdan sancım başladı ne annemlere nede eşime haber vermedim gece saat 3 te kayınımlara haber verdim onlarla gittim hastaneye cesarete de bak ne cahilmişim şimdi ıh desem hemen kıyameti koparırım tek başıma sancı çektim o zaman kimseyi uykusundan etmeyim dedim ne akıl lmaz:

benim haber vericek kimsem de yok
sende ki de ii cesaretmiş

kizlar tv izliyorum kadinin evini cekiyorlar kadinin 1.5 yasinda 6tizlari var 4 erkrk 3 kiz dogurmus bir seferde ama ev tam bir tumarhane ya adam bir yerde kaidn bir yerde 6 cocuk susmuyo biri susuyo biri agliyo aman allahim

İyi geceler kızlar.Geçmişi okurken şok oldum lila doğurmuş ohaoldumsmile..
Bugün nst çektirmeye akşamüstü gittim.Tekrar sancılarım başlamış.Bugün hissediyordum zaten.Dr yatıralım dedi.Bende yok dedim.Ama bebeğin kalp atışlarıda çok iyi değil dedi.Gözetim altında kalırsın dedi.Ama eve döndüm.Yarın sabah gideceğim tekrar dr uma.Bakalım hayırlısı artık.Biraz daha sabretse bebişim sıkıntısız doğacak

hayırlısı ipekcim inşallah zamanında gelir bebeişler ne oluyorsa bu bebeklere sıcak onlarıdamı bunalttıne hepsi pırtlayıp çıkmak istiyorlar yaramazlar

eyvahh kızım iyce kötü oldu hapşuruyor burnu akıyor nasıl uğraşacam buhalde kendime faydam yok

ipekyol keske kalsaydin hastanede doktorunu dinleyip ne olur ne olmaz icin rahat ederdi bak bebekelr erkenci ciktilar eylul degil agustos bebegi oldular yarin ins guzel haberlerle gelirsin ama ihmalde etme gecmis olsun yeniden..

ipekyol keske kalsaydin hastanede doktorunu dinleyip ne olur ne olmaz icin rahat ederdi bak bebekelr erkenci ciktilar eylul degil agustos bebegi oldular yarin ins guzel haberlerle gelirsin ama ihmalde etme gecmis olsun yeniden..

hastanede yatman daha iyi olur bence kontrol alında olursun

inş yatmama gerek kalmaz kızlar.Çok sıkılıyorum hastanede.Yine de hayırlısı artık.Ablamda yok burda.Bari o gelene kadar beklese bebişim.

kızlar sitede hamilelerde sorular bölümünde göğüs uçlerının çatlamaması için krem önermişler lansinoh diye bir krem yarın dr sorimde faydası varise alalım bari benim başıma gelmişti çünkü doğumdan sonra göğüs uçlarım çatlamıştı hatta kanama bile yapmıştı çok acıyor ozaman faydası var ise alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…