kizlar bir kahve keyfine girdim:=)kendime kahve mi yaptim vallahi ayaklarimda uzattim keyfime degecek yok:=)azicik keyfinize duskun olun sekerler,,[
/QUOTE
ban kahveyi şekrsiz içemiyorum o yüzden keyif vermiyor bana
ben alıştım yalnız kalmaya evlendiğimizden beri bazı haftalar yalnız kalıyorum eşim izne ayrılacak dur bakim yarın dr ne diyecek ona görebu saatte fazla kimse olmazdı
şaka maka ben korkuyorum artık yanlız kalmaya eşim yok bu gece eyvahedigeldismile
ben alıştım yalnız kalmaya evlendiğimizden beri bazı haftalar yalnız kalıyorum eşim izne ayrılacak dur bakim yarın dr ne diyecek ona göre
ben alıştım yalnız kalmaya evlendiğimizden beri bazı haftalar yalnız kalıyorum eşim izne ayrılacak dur bakim yarın dr ne diyecek ona göre
ben kızımda tektim eşimde geceye kalıyordu gene akşamdan sancım başladı ne annemlere nede eşime haber vermedim gece saat 3 te kayınımlara haber verdim onlarla gittim hastaneye cesarete de bak ne cahilmişim şimdi ıh desem hemen kıyameti koparırım tek başıma sancı çektim o zaman kimseyi uykusundan etmeyim dedim ne akılcanım ben de alıştım 4 yıl oldu
ama şimdi hamilelik var tek başımayken bişey olucak diye
annemin gelmesinede 10 gün var
ben kızımda tektim eşimde geceye kalıyordu gene akşamdan sancım başladı ne annemlere nede eşime haber vermedim gece saat 3 te kayınımlara haber verdim onlarla gittim hastaneye cesarete de bak ne cahilmişim şimdi ıh desem hemen kıyameti koparırım tek başıma sancı çektim o zaman kimseyi uykusundan etmeyim dedim ne akıllmaz:
ne cesareti resmen salakmışım snaki ben hr günmü doğuruyorum uyanan uyansın dimibenim haber vericek kimsem de yok
sende ki de ii cesaretmiş
hayırlısı ipekcim inşallah zamanında gelir bebeişler ne oluyorsa bu bebeklere sıcak onlarıdamı bunalttıne hepsi pırtlayıp çıkmak istiyorlar yaramazlarİyi geceler kızlar.Geçmişi okurken şok oldum lila doğurmuş ohaoldumsmile..
Bugün nst çektirmeye akşamüstü gittim.Tekrar sancılarım başlamış.Bugün hissediyordum zaten.Dr yatıralım dedi.Bende yok dedim.Ama bebeğin kalp atışlarıda çok iyi değil dedi.Gözetim altında kalırsın dedi.Ama eve döndüm.Yarın sabah gideceğim tekrar dr uma.Bakalım hayırlısı artık.Biraz daha sabretse bebişim sıkıntısız doğacak
hayırlısı ipekcim inşallah zamanında gelir bebeişler ne oluyorsa bu bebeklere sıcak onlarıdamı bunalttıne hepsi pırtlayıp çıkmak istiyorlar yaramazlar
ipek senin bebişde aceleci inşllh vaktinde gelir
İyi geceler kızlar.Geçmişi okurken şok oldum lila doğurmuş ohaoldumsmile..
Bugün nst çektirmeye akşamüstü gittim.Tekrar sancılarım başlamış.Bugün hissediyordum zaten.Dr yatıralım dedi.Bende yok dedim.Ama bebeğin kalp atışlarıda çok iyi değil dedi.Gözetim altında kalırsın dedi.Ama eve döndüm.Yarın sabah gideceğim tekrar dr uma.Bakalım hayırlısı artık.Biraz daha sabretse bebişim sıkıntısız doğacak
ipekyol keske kalsaydin hastanede doktorunu dinleyip ne olur ne olmaz icin rahat ederdi bak bebekelr erkenci ciktilar eylul degil agustos bebegi oldular yarin ins guzel haberlerle gelirsin ama ihmalde etme gecmis olsun yeniden..
hastanede yatman daha iyi olur bence kontrol alında olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?