2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben bugün aldım mihricim.Ablam kullanmıştı ondan.Çatları ondan başka hiçbirşey geçirmedi dedi.Şimdiden kullanmaya başlayacağım

ben çıkim kızlar yarın erken kalkim anca hazırlanıp giderim dr kendinize iyi bakın sakın erken felan doğurim demeyin iyi geceler opuyorumnanaktan

ben aldım sürüyorum bakalım geçer inşllah

arkadaşlarr bişey sorucam magnezyum diosporal kullanan var mı hem kramplara ağrılara iyi geliyomuş hemde erken doğumu önlüyomuş doğru mu ki biliyomusunuz

evet canım ya sendin sevindim düzeldiğine hadi bakalım o zaman şimdi sıra sende:dance:ben hep hamişlerimizden yanayım zaten bu dönemler zor geçiyo birde destek olacaklarınaklava: kimse üzmesin hamişlerimizi zaten doğuma az kalmış stresliyiz onların bize destek olması lazım köstek değil dimi yani:umursamaz:

bana doktor hic magnezyum vermedi hemsirelerde hic soylemeid yanlizca her gitigim,de idraradan demir hapi alip almadigim kontrol ediyorlar ve mutlaka soruyorlar o kadar ..

Slm kızlarrr...Birazdan gelicem..Çayımızı içeyim
Bugğn salı..Ben Lil@ yı merak ettim..İnş yazmıştır..gelince bakarım..
Birazdan grşrz

En sona ben kalmışım...
Bende saf saf soruyorum...bugün salı...Lil@ neyaptı acaba diye..
Meğer bebişimiz gelmiş zemuszemus
Okuyunca bööle oldum -tatlicadiarzu-
Lila Hayırlı uğurlu olsun..allah analı babalı büyütsün...Tez zamanda kavuş bebişine inş.. :Saruboceq:

yuse canim merhaba umarim ikinizde iyisinizdir,,
ruuzgar bebe dogdu gozu aydin lila mizin ve topigimizin sekerim duydun mu bilmyiorum amabilmiyorumkismile

iyi aksamalr yusecigim :)
lala gayet iyi biliyosun dogum yapti tel.konustum sesi cok iyi geliyo ruzgarimizda iyi masallah sen neler yaptin ?
buarada kizkardeism bu gece adanaya ucuyormus :)

Kızlar ben msj yazıp çıktım..lila kontrole gitti acaba naptı diye..

Eşime lilanın aldığı koltuğu göstermek için geçmişini açtım... gösteriyodum... bi baktım bebişten bahsediyosunuz...
İnanamadım... geçmişi okuyorum ..Ancak bitti...Şoktayım

Gülele oynaya giy cicilerini tatlım eminim oğlun doğunca aşık olacak sana:)
ben aldığım takımı evde giyecem tatlım
hastaneye başka bişey götürmeyi düşünüyorum

Saol teyzesi opuyorumnanaktan ..Bende vazgeçtim..Kötü bişi alcam hastaneye

arkadaşlarr bişey sorucam magnezyum diosporal kullanan var mı hem kramplara ağrılara iyi geliyomuş hemde erken doğumu önlüyomuş doğru mu ki biliyomusunuz

Ben o olmadan yapamıyorum... gittim 3 kutu yazdırdım bu hafta..Gece uyanıp içiyorum

kizlar gunaydinnn :=))uykum kacti lavoboya kalktim daha devam uyuyamadim:=))

yuse inanki bende magnezyum var bu ara iki bir unutuyorum:=( magnezyum baya iyi ya icmek lazim ama duzenli:=)

kizlar dr,bana bugun ne diyecek merak ediyorum hemde cok bakalim,ay birde oglenden sonra randevum:=))
neyse hastane demesinde ne derse desin:=))

kizlar su ticker baktikca sinirim bozuluyor halen 35gelemedim:=(halbuki bugun 33+5 oldum iki gune ins 34biter 35yol aliriz:=))20agustos tam 37,haftamin bitimi ins:=))dogurmasam:=))

kendime bir kahve yapayim sekerler siz uyuyun guzellik uykusuna devam aman uyanamyin ki dinlenesiniz:=) bende oglusumla kahve iceyim anasi kilik li oglusum,,

lila cigim aklima geliyor da simdik minicik elleri ayakalrii ayyyy masallah ruzgarima:=))

kizlar su ticker baktikca sinirim bozuluyor halen 35gelemedim:=(halbuki bugun 33+5 oldum iki gune ins 34biter 35yol aliriz:=))20agustos tam 37,haftamin bitimi ins:=))dogurmasam:=))

ayyyyyy biz seninle aynıyız o zaman bende 33+5 böle başkasından duyunca baya az kalmış diyorum şimdi 34 bitiriyomuyuz bişey kalmamış tırstım valladelikafadulden birde ben doğumdan çok korkuyorum bırak doğumu hatta muayeneden bile
:roflol:

günaydın kızlar yine uygusuz bi gece geçirdim yok uygu falan kalmadı bendegece kuşu dolaşıyorm bide sancılarım oluyoşu 3 haftayı atlatsam hayırlısıla ondan sonra gelsin yavrum

Günaydın kızlar.Uyurken hava sıcaktı ama sonra serinledi.Uzun zamandır terlemeden uyanmadığım olmamıştı.Ama gece sürekli sancım vardı.Uyandırıyordu beni.Neyse ki bu gecede doğurmadım.Garip garip rüyalar görüyordum,sancılardan herhalde.Birazda korktum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…