kızlar sitede hamilelerde sorular bölümünde göğüs uçlerının çatlamaması için krem önermişler lansinoh diye bir krem yarın dr sorimde faydası varise alalım bari benim başıma gelmişti çünkü doğumdan sonra göğüs uçlarım çatlamıştı hatta kanama bile yapmıştı çok acıyor ozaman faydası var ise alalım
kızlar sitede hamilelerde sorular bölümünde göğüs uçlerının çatlamaması için krem önermişler lansinoh diye bir krem yarın dr sorimde faydası varise alalım bari benim başıma gelmişti çünkü doğumdan sonra göğüs uçlarım çatlamıştı hatta kanama bile yapmıştı çok acıyor ozaman faydası var ise alalım
mentos canım bendim o.. bugün biraz daha iyiyim yatıştı sinirlerim benımkıde anlamış heralde hatasını peşimden ayrılmıyo şimdi ama yelkenleri hemen suya indirmiycem anlasın hatasını iyice bencil insan
arkadaşlarr bişey sorucam magnezyum diosporal kullanan var mı hem kramplara ağrılara iyi geliyomuş hemde erken doğumu önlüyomuş doğru mu ki biliyomusunuz
Slm kızlarrr...Birazdan gelicem..Çayımızı içeyim
Bugğn salı..Ben Lil@ yı merak ettim..İnş yazmıştır..gelince bakarım..
Birazdan grşrz
yuse canim merhaba umarim ikinizde iyisinizdir,,
ruuzgarbebe dogdu gozu aydin lila mizin ve topigimizin sekerim duydun mu bilmyiorum amabilmiyorumkismile
iyi aksamalr yusecigim :)
lala gayet iyi biliyosun dogum yapti tel.konustum sesi cok iyi geliyo ruzgarimizda iyi masallah sen neler yaptin ?
buarada kizkardeism bu gece adanaya ucuyormus :)
Gülele oynaya giy cicilerini tatlım eminim oğlun doğunca aşık olacak sana:)
ben aldığım takımı evde giyecem tatlım
hastaneye başka bişey götürmeyi düşünüyorum
arkadaşlarr bişey sorucam magnezyum diosporal kullanan var mı hem kramplara ağrılara iyi geliyomuş hemde erken doğumu önlüyomuş doğru mu ki biliyomusunuz
canim ben yillardir kahveyi sutsuz ve sekersiz iciyorum inanki daha iyi:=))kizlar bir kahve keyfine girdim:=)kendime kahve mi yaptim vallahi ayaklarimda uzattim keyfime degecek yok:=)azicik keyfinize duskun olun sekerler,,[
/QUOTE
ban kahveyi şekrsiz içemiyorum o yüzden keyif vermiyor bana
afiyet olsun sekerim yapi9n vallahi iicin aman dunyaya bir dahami gelecez sekerler:=))kismet kahve keyfi valla ne keyfine duskun hatunsun cok canim cekti dur bende yapiyim afiyet olsun canim arakadasim :)
ahh mihrim ah bende oyle eskidne ne cahilmisim utanir cekinirdim agrim olsa ses bile etmezdim kiz o hamile halimle alis evristen tut evi dip bucak temizlerdim,ben kızımda tektim eşimde geceye kalıyordu gene akşamdan sancım başladı ne annemlere nede eşime haber vermedim gece saat 3 te kayınımlara haber verdim onlarla gittim hastaneye cesarete de bak ne cahilmişim şimdi ıh desem hemen kıyameti koparırım tek başıma sancı çektim o zaman kimseyi uykusundan etmeyim dedim ne akıllmaz:
sabah in korunde ayaktaydim:=))simdik mumkunumu var bir bardak bile kaldirmam,ortaligi ververeye veririm vallahi:=))
simdik catir catir acisini cikart bacim:=))
Kızlar ben msj yazıp çıktım..lila kontrole gitti acaba naptı diye..
Eşime lilanın aldığı koltuğu göstermek için geçmişini açtım... gösteriyodum... bi baktım bebişten bahsediyosunuz...
İnanamadım... geçmişi okuyorum ..Ancak bitti...Şoktayım
yusem canim bizde oyle sok sok olduk vallahi:=))
darisi ZAMANLI annelerin basina zaten agustos anasi olacaz bacim:=) hahaahaha
kaydirigubbakcemile3bebelerimizin cok acelesi var,,,
kizlar su ticker baktikca sinirim bozuluyor halen 35gelemedim:=(halbuki bugun 33+5 oldum iki gune ins 34biter 35yol aliriz:=))20agustos tam 37,haftamin bitimi ins:=))dogurmasam:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?