Günaydın kızlar, ay çok fena şişlerim var. Ayaklarımın üstüne basamıyorum. Saçma sapan rüyalar gördüm ben de. Bütün gece elim uyuştu bi de((
kizlar gunaydinnn :=))uykum kacti lavoboya kalktim daha devam uyuyamadim:=))
yuse inanki bende magnezyum var bu ara iki bir unutuyorum:=( magnezyum baya iyi ya icmek lazim ama duzenli:=)
kizlar dr,bana bugun ne diyecek merak ediyorum hemde cok bakalim,ay birde oglenden sonra randevum:=))
neyse hastane demesinde ne derse desin:=))
günaydınlar herkese a.s.
kızlar cok terliyoruz ya ben hamıle olmadan önce hayatta böyle terlemezdim acaba dogumdan sonrada devam eder mi ay insan hayatını etkiliyor ya
Aynen bende tuhaf rüyalar gördüm.Allah hayretsin...
Hazırlandım ablamları bekliyorum.Bakalım dr ne diyecek.Dualarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
kızlar sitede hamilelerde sorular bölümünde göğüs uçlerının çatlamaması için krem önermişler lansinoh diye bir krem yarın dr sorimde faydası varise alalım bari benim başıma gelmişti çünkü doğumdan sonra göğüs uçlarım çatlamıştı hatta kanama bile yapmıştı çok acıyor ozaman faydası var ise alalım
Günaydın canım bende şimdi senin mesajını okudum.
Maşallah bebişine kocaman olmuşsağlılı olmasına çok sevindim.
İlaçların işe yaradığınada çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun.
Dr banada dedi aynı şeyi 3 hafta içinde heran doğum yapabilirsin ama bu süreyi doldurduktan sonra bebek doğsada sorun olmaz dedi.
Yani riskli dönemdeyiz galba eyvahedigeldismile
Allah yardımcımız olsun.
Canım bende çok terliyorum hemde hayatımda hiç terlemediğiim kadar.
Ama doğumdan sonra bu ter meselesi biter diye düşünüyorum.
günaydın kızlar.
bişey dikkatimi çekti.hep kız bebekler erken gelir derler.erken doğan 2 bebeğimizde erkek.zuleyha ve lilanın..fisfisfis
kahlvaltı yapıcam ekmek almam lazım ya şimdi kalk üstünü giyin dışarı cık öfff birde her gun aynı şeyler canım bişeyde yemek istemıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?