2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar, ay çok fena şişlerim var. Ayaklarımın üstüne basamıyorum. Saçma sapan rüyalar gördüm ben de. Bütün gece elim uyuştu bi de ((

kızlar günaydın... magnezyum için benim gittiğim Dr 35. haftadan sonra içme bi faydası olmaz demişti sizede söyledimi öle bişi.. ?

Günaydın kızlar, ay çok fena şişlerim var. Ayaklarımın üstüne basamıyorum. Saçma sapan rüyalar gördüm ben de. Bütün gece elim uyuştu bi de ((

Aynen bende tuhaf rüyalar gördüm.Allah hayretsin...
Hazırlandım ablamları bekliyorum.Bakalım dr ne diyecek.Dualarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese a.s.

kızlar cok terliyoruz ya ben hamıle olmadan önce hayatta böyle terlemezdim acaba dogumdan sonrada devam eder mi ay insan hayatını etkiliyor ya

günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese a.s.

kızlar cok terliyoruz ya ben hamıle olmadan önce hayatta böyle terlemezdim acaba dogumdan sonrada devam eder mi ay insan hayatını etkiliyor ya

Günaydın canım bende şimdi senin mesajını okudum.

Maşallah bebişine kocaman olmuş sağlılı olmasına çok sevindim.
İlaçların işe yaradığınada çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun.
Dr banada dedi aynı şeyi 3 hafta içinde heran doğum yapabilirsin ama bu süreyi doldurduktan sonra bebek doğsada sorun olmaz dedi.
Yani riskli dönemdeyiz galba eyvahedigeldismile
Allah yardımcımız olsun.

Canım bende çok terliyorum hemde hayatımda hiç terlemediğiim kadar.
Ama doğumdan sonra bu ter meselesi biter diye düşünüyorum.

Mentos Ben magnezyum kullanıyorum ama erken doğumu önler diye bişey yok kasılmalar ve ve krampları azaltıyor

benim doktorum medelanın kremini önerdi.yaklaşık bir buçuk ay önce.her gece sür dedi.tabi ben ihmal ediyorum ama kullanmak lazım.kremi aldım duruyor öyle.
göğüs uçlarına sürerken ovalamamalıymışız.doğumu tetikliyormuş.

günaydın kızlar.

bişey dikkatimi çekti.hep kız bebekler erken gelir derler.erken doğan 2 bebeğimizde erkek.zuleyha ve lilanın..fisfisfis

günaydın şekerim vallahi geçti kaşıntılarım kızarıklıklarım nasıl rahatladım anlatamam inş. bir daha cıkmazlar :Saruboceq: Sağol canım benım 2600 dedi doktor ama daha küçüktür belkıde lilanında farklı cıkmış tam güvenmıyorum artık şu kilo meselesine .. az kaldı doguma ne yapıcaz bilmiyorum ben cok korkuyorum akannehir kendimi hazır hissetmıyorum delikafadulden gerçekten Allah yardımcımız olsun ...
şu terleme işide benı ayrı bir sinirlendırıyor çünkü elimde peçete terimi siliyorum sürekli inş devam etmez dogumdan sonra devam ederse bir çözüm bulmak lazım eyvahedigeldismile

Günaydın güzel anneler, uzunca bir zaman önce eylül annelerine kayıt olmuştum. ama uzun zamandır internete giremiyordum. şimdi 34+4 oldum. 30. haftaya kadar ne rahattım işime gücüme koşturabiliyordum. Şimdi bulunduğum yerden bir bardak kaldırmak, dışarıya çıkıp iki adım yürümek bile zoruma gidiyor. gece uyku yok saat başı çiş nöbetleri var nerdeyse kendi kendime sonda takacağım:):) bir de ne tarafa dönsem zorlanıyorum her gece inleye inleye yatıyorum.

Geçtiğimiz cumartesi dr.umuza gittik bebeğimin iri bir bebek olacağını ve çok sağlıklı olduğunu, boyunun 46 kilosunun 2500 gr olduğunu söyledi. ağustos 20 ye tekrar randevu verdi, ozaman 37. haftamda olacağım. acaba ozaman hadi seni sezeryana alıyoruz diyebilir mi? (zaten sezeryanla olacak doğumum) Yoksa dr kontrolü yapıp şu gün gel sezeryan yapacağız mı der. Bir de sezeryanla doğum yapacak olan anne adaylarına çatı muayenesi yapılıyor mu? Bilen arkadaşların yardımcı olması dileğiyle...

günaydın kızlar.

bişey dikkatimi çekti.hep kız bebekler erken gelir derler.erken doğan 2 bebeğimizde erkek.zuleyha ve lilanın..fisfisfis

erkekler rahat durmuyolar ki yerlerinde kızlarımız maşallah cok nazlılar benim oğlanda aceleci cıkarsa ay naparım delikafadulden

kahlvaltı yapıcam ekmek almam lazım ya şimdi kalk üstünü giyin dışarı cık öfff birde her gun aynı şeyler canım bişeyde yemek istemıyor...

gunaydin kizlar:=)))

yeni uyandim ama halen uyuyor gibiyim:=)
kizlar boden ve mihriden haberi olan var mi?

ysm_ysm canim buyur bende kahvalti yapalim
bende benim kizi simdik yolluyacam sicakcik alsin hmm,,oyle aciktim ki ama yiyesimde gelmyior:=)

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakıyım dünden beri doğuran yok Maşallah ama artık rüyalarımda bile doğuruyoruz

kahlvaltı yapıcam ekmek almam lazım ya şimdi kalk üstünü giyin dışarı cık öfff birde her gun aynı şeyler canım bişeyde yemek istemıyor...

aynen ben de öyle kahvaltı hazırlamakta zoruna gidiyor insanın ya. Ben de tokum ama mecburuz yine yaramazlar rahat durmuyorlar. doğduklarında ne yapacaksak:):)akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…