2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın.hoşgeldin.herhalde artık çalışmayı bırakmışsındır.son zamanlarımız ağır oluyor.hepimiz aynı durumdayız cnm.
bebeğine de maşallah
bence dr bi sorun olmadığı sürece hadi sezeryana demez gidergitmez.gün verir yakın bi tarihe.sen hazırlıklarını yap.sende çatı muayenesine gerek duymazlar kesin sezeryan ise.ama normal doğum ihtimali varsa kesin yapılır.

kahlvaltı yapıcam ekmek almam lazım ya şimdi kalk üstünü giyin dışarı cık öfff birde her gun aynı şeyler canım bişeyde yemek istemıyor...

dışarya çıkmak zor ama iştahsız olmanız ne güzel.ben sabah erken eşimle kahvaltı yaptım.şimdi gene açımcokacimcoook.bide özenebezene hazırlıyorum kahvaltımı.diyet durumun yoksa tost yap yada patates kızart cnm.değişiklik olur.ayy bak canım istedi.:kedi:

İnşallah canım bir daha bu sorunları yaşamazsın.
Geçen gün doğum sonrası bebeklerin videolarını izledim,hastanede yıkıyorlar gidiriyorlar muayeneleri yapılıyor falan.
Aman Allahım bi görsen varya daha küçücükler yaa.delikafadulden
Öyle korktum öyle korktum ki...nasıl tutacam,nasıl bakacam bez değiştirmek giydirmek aayy okadar minikler ki.
Hem doğumun korkusu hemde bebeğe bakamam korksu beni mahfetti yani :=((
Çok moralim bozuldu inanki...

gunaydin kizlar:=)))

yeni uyandim ama halen uyuyor gibiyim:=)
kizlar boden ve mihriden haberi olan var mi?

canım ben iyyim herşey yolunda şükür.
mihriye cevap veriştim göğüs ucu çatlağı için.
doktor bana medela nın kremini verdi.
şimdiden sür dedi.
ezirirken de sürünce silmeye yıkamaya gerek yokmş o kremde.

Canım hoşgeldin tekrar aramıza.. Sezeryanla doğumsa çatı muayenesi yok ama ekstra bir durumda şüpheli bir durumda sezeryanda olsa bakılıyor MAşallah kilosuna Artık sıcaklarda başladı o yüzden hepimiz erken doğumla karşı karşıyız

Günaydın kızlar, ay çok fena şişlerim var. Ayaklarımın üstüne basamıyorum. Saçma sapan rüyalar gördüm ben de. Bütün gece elim uyuştu bi de ((
gunaydin sekerim
gecmisler olsun :=)ama melos um normal az kaldi cimcimeni kucaklamaya ins,aman dikkat
Aynen bende tuhaf rüyalar gördüm.Allah hayretsin...
Hazırlandım ablamları bekliyorum.Bakalım dr ne diyecek.Dualarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
gunaydin ipek cigim
canim insallah guzel haberlerinle gelirsin,,
tuhaf ruya normal hamilelikten kaynaklaniyor:=))
Günaydın kızlaarrr.Umarım herkes iyidir.
Bu gün dr ye gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.
gunaydin kizilcik sekeri
cok cok tsklr kizilci gim benim sahsen 16,da randevum insallah benden once gidenler iiy haberlerle gelirler, optm sekeirm
delikafaduldentesadufe bak canim aaa aynen 20.de biz tam 37 haf olacaz ha gayret sakin dogurma bacim
ayyy kaydirigubbakcemile3bebeklerimiz aceleci ama 37 bekliyelim,,
korkma canim iki bagiriyorsun birde bakmisin kucaginda ins,,
gunaydin kizlaar!!
opuyorumnanaktangunaydin canimmm
günaydın kızlar yine uygusuz bi gece geçirdim yok uygu falan kalmadı bendegece kuşu dolaşıyorm bide sancılarım oluyoşu 3 haftayı atlatsam hayırlısıla ondan sonra gelsin yavrum

melos gunaydin canim,,,insallah atlatirsin az kaldi canim,,
keyfine bak dusunmemeye dikkat ett

Son düzenleme:
setup hosgelidn tekrar aramiza canim,,
masallah az kalmis ha gayret,,
gerci bizimkiler agustos cocugu olacak galibakaydirigubbakcemile3

boden cok sevindim canim iyi olduguna,....

Hoşbulduk canım; çalışmayı kısmen bıraktım, Ama yarın mecbur gitmem gereken bir işim var bu halde nasıl gideceksem bilmiyorum

Yaş 38 o yüzden 35 ten sonra kesinlikle sezeryan olmalı dedi dr.umuz. o yüzden kesin sezeryan olacak. Olmasın zaten çatı muayenesi sağdan soldan duyuyorum da korkuyordum.

Canım aramıza tekrar hoşgeldin.
Evet çatı muayenesi benimde canımı sıkıyor ama bende yüksek ihtimal sezeryan olacağım için biraz olsun rahatım bu konuda.

Teşekkür ederiz teyzesi, evet dr sezeryan da dese bu aralar ne olacağımız belli değil, allah hepimiz için hayırlısını versin. birşey oluyor su geliyor sanıyorum. nasıl bişeyse onu da bilmiyorum hergünüm korkuyla geçmeye başladı.

bende korkuyorum çatı muayenesinden.çatı muayenesinden bile korkuyoruz nasıl doğuracaksak:))

bende 30 yaşındayım.normal doğum düşünüyorum bakalım.ilk çocukmu sizinki cinsiyeti ne.

kizlar bu cati muayenesini bende sevmiyorum:=))
ama her muayenede bakiyorlar birde hastanedeyken hergun bakiyorlrdi hemde degisik dr.lar:=))
zaten dr,erkek ama mesleginde basarili eside kadin dr, izine girdinde yerine karisi bakiyor ama ozamanda bir aceyip oluyorum,,esim erkek dr,hic sevmiyor ama ben memnun oldumdan ses edemiyor,ya meslegi bu adamin sanki bende kadin dr,lari sevemiyorum:=(( ne acayip psikolojim var:=))

ceylan im afiyet olsun bende kizi yolladim
kalkim brisey hazirlayim surada yazarken yiyeyim:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…