Günaydın güzel anneler, uzunca bir zaman önce eylül annelerine kayıt olmuştum. ama uzun zamandır internete giremiyordum. şimdi 34+4 oldum. 30. haftaya kadar ne rahattım işime gücüme koşturabiliyordum. Şimdi bulunduğum yerden bir bardak kaldırmak, dışarıya çıkıp iki adım yürümek bile zoruma gidiyor. gece uyku yok saat başı çiş nöbetleri var nerdeyse kendi kendime sonda takacağım:):) bir de ne tarafa dönsem zorlanıyorum her gece inleye inleye yatıyorum.
Geçtiğimiz cumartesi dr.umuza gittik bebeğimin iri bir bebek olacağını ve çok sağlıklı olduğunu, boyunun 46 kilosunun 2500 gr olduğunu söyledi. ağustos 20 ye tekrar randevu verdi, ozaman 37. haftamda olacağım. acaba ozaman hadi seni sezeryana alıyoruz diyebilir mi? (zaten sezeryanla olacak doğumum) Yoksa dr kontrolü yapıp şu gün gel sezeryan yapacağız mı der. Bir de sezeryanla doğum yapacak olan anne adaylarına çatı muayenesi yapılıyor mu? Bilen arkadaşların yardımcı olması dileğiyle...
kahlvaltı yapıcam ekmek almam lazım ya şimdi kalk üstünü giyin dışarı cık öfff birde her gun aynı şeyler canım bişeyde yemek istemıyor...
günaydın şekerim vallahi geçti kaşıntılarım kızarıklıklarım nasıl rahatladım anlatamam inş. bir daha cıkmazlar :Saruboceq: Sağol canım benım 2600 dedi doktor ama daha küçüktür belkıde lilanında farklı cıkmış tam güvenmıyorum artık şu kilo meselesine .. az kaldı doguma ne yapıcaz bilmiyorum ben cok korkuyorum akannehir kendimi hazır hissetmıyorum delikafadulden gerçekten Allah yardımcımız olsun ...
şu terleme işide benı ayrı bir sinirlendırıyor çünkü elimde peçete terimi siliyorum sürekli inş devam etmez dogumdan sonra devam ederse bir çözüm bulmak lazım eyvahedigeldismile
gunaydin kizlar:=)))
yeni uyandim ama halen uyuyor gibiyim:=)
kizlar boden ve mihriden haberi olan var mi?
Günaydın güzel anneler, uzunca bir zaman önce eylül annelerine kayıt olmuştum. ama uzun zamandır internete giremiyordum. şimdi 34+4 oldum. 30. haftaya kadar ne rahattım işime gücüme koşturabiliyordum. Şimdi bulunduğum yerden bir bardak kaldırmak, dışarıya çıkıp iki adım yürümek bile zoruma gidiyor. gece uyku yok saat başı çiş nöbetleri var nerdeyse kendi kendime sonda takacağım:):) bir de ne tarafa dönsem zorlanıyorum her gece inleye inleye yatıyorum.
Geçtiğimiz cumartesi dr.umuza gittik bebeğimin iri bir bebek olacağını ve çok sağlıklı olduğunu, boyunun 46 kilosunun 2500 gr olduğunu söyledi. ağustos 20 ye tekrar randevu verdi, ozaman 37. haftamda olacağım. acaba ozaman hadi seni sezeryana alıyoruz diyebilir mi? (zaten sezeryanla olacak doğumum) Yoksa dr kontrolü yapıp şu gün gel sezeryan yapacağız mı der. Bir de sezeryanla doğum yapacak olan anne adaylarına çatı muayenesi yapılıyor mu? Bilen arkadaşların yardımcı olması dileğiyle...
gunaydin sekerimGünaydın kızlar, ay çok fena şişlerim var. Ayaklarımın üstüne basamıyorum. Saçma sapan rüyalar gördüm ben de. Bütün gece elim uyuştu bi de((
gunaydin ipek cigimAynen bende tuhaf rüyalar gördüm.Allah hayretsin...
Hazırlandım ablamları bekliyorum.Bakalım dr ne diyecek.Dualarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
gunaydin kizilcik sekeriGünaydın kızlaarrr.Umarım herkes iyidir.
Bu gün dr ye gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.
delikafaduldentesadufe bak canim aaa aynen 20.de biz tam 37 haf olacaz ha gayret sakin dogurma bacimayyyyyy biz seninle aynıyız o zaman bende 33+5 böle başkasından duyunca baya az kalmış diyorum şimdi 34 bitiriyomuyuz bişey kalmamış tırstım valladelikafadulden birde ben doğumdan çok korkuyorum bırak doğumu hatta muayeneden bile
:roflol:
opuyorumnanaktangunaydin canimmmgunaydin kizlaar!!
günaydın kızlar yine uygusuz bi gece geçirdim yok uygu falan kalmadı bendegece kuşu dolaşıyorm bide sancılarım oluyoşu 3 haftayı atlatsam hayırlısıla ondan sonra gelsin yavrum
günaydın.hoşgeldin.herhalde artık çalışmayı bırakmışsındır.son zamanlarımız ağır oluyor.hepimiz aynı durumdayız cnm.
bebeğine de maşallah
bence dr bi sorun olmadığı sürece hadi sezeryana demez gidergitmez.gün verir yakın bi tarihe.sen hazırlıklarını yap.sende çatı muayenesine gerek duymazlar kesin sezeryan ise.ama normal doğum ihtimali varsa kesin yapılır.
Hoşbulduk canım; çalışmayı kısmen bıraktım, Ama yarın mecbur gitmem gereken bir işim var bu halde nasıl gideceksem bilmiyorum
Yaş 38 o yüzden 35 ten sonra kesinlikle sezeryan olmalı dedi dr.umuz. o yüzden kesin sezeryan olacak. Olmasın zaten çatı muayenesi sağdan soldan duyuyorum da korkuyordum.
Canım hoşgeldin tekrar aramıza.. Sezeryanla doğumsa çatı muayenesi yok ama ekstra bir durumda şüpheli bir durumda sezeryanda olsa bakılıyor MAşallah kilosunaArtık sıcaklarda başladı o yüzden hepimiz erken doğumla karşı karşıyız
Hoşbulduk canım; çalışmayı kısmen bıraktım, Ama yarın mecbur gitmem gereken bir işim var bu halde nasıl gideceksem bilmiyorum
Yaş 38 o yüzden 35 ten sonra kesinlikle sezeryan olmalı dedi dr.umuz. o yüzden kesin sezeryan olacak. Olmasın zaten çatı muayenesi sağdan soldan duyuyorum da korkuyordum.
Canım aramıza tekrar hoşgeldin.
Evet çatı muayenesi benimde canımı sıkıyor ama bende yüksek ihtimal sezeryan olacağım için biraz olsun rahatım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?