kizlar bu cati muayenesini bende sevmiyorum:=))
ama her muayenede bakiyorlar birde hastanedeyken hergun bakiyorlrdi hemde degisik dr.lar:=))
zaten dr,erkek ama mesleginde basarili eside kadin dr, izine girdinde yerine karisi bakiyor ama ozamanda bir aceyip oluyorum,,esim erkek dr,hic sevmiyor ama ben memnun oldumdan ses edemiyor,ya meslegi bu adamin sanki bende kadin dr,lari sevemiyorum:=(( ne acayip psikolojim var:=))
bende korkuyorum çatı muayenesinden.çatı muayenesinden bile korkuyoruz nasıl doğuracaksak:))
bende 30 yaşındayım.normal doğum düşünüyorum bakalım.ilk çocukmu sizinki cinsiyeti ne.
ama her muayenede bakiyorlar birde hastanedeyken hergun bakiyorlrdi hemde degisik dr.lar:=))
zaten dr,erkek ama mesleginde basarili eside kadin dr, izine girdinde yerine karisi bakiyor ama ozamanda bir aceyip oluyorum,,esim erkek dr,hic sevmiyor ama ben memnun oldumdan ses edemiyor,ya meslegi bu adamin sanki bende kadin dr,lari sevemiyorum:=(( ne acayip psikolojim var:=))
setup aynen inanki erkek dr, daha basarili ben bunu gordum,,
Seninki ne kadarlık oldu annesi? epidural olacaksın değil mi bir aksilik olmazsa.
kısmetcim iyi dayanmıssın catı muanesine. ben çatı muanesi olmayı düşünmüyorum çünkü normal dogumda doktor dogurmuyoki ebeler dogurtuyo çok tırsıyorum of ya
evet canım benim ilk bebek, erkek olacak, ben de çok isterdim normal doğumu herşeye rağmen.
Dilerim istediğin gibi olur herşey, normal doğum olursa daha çabuk kendine geliyormuşsun ne güzel.
Canım,bebeğim 1650 gr şu an 31+3 haftalığız.
23 ağustosta tekrar gideceğim o zaman netleşecek durumumuz.
Benim 9 cm myomum var,bebeğin doğum kannalına girmesine,doğumun gerçekleşmemesine aşırı sancı ve kanama olması riskine yol açabiliyrmuş.
Oyüzden yüksek ihtimal sezeryan olacağım.
Evet kesinlikle epidural istiyorum çünkü doğtuktan sonra bebeğimi hemen görmek ve o anı yaşamak istiyorum kısmetse tabi.
Hkkımızda hayırlsı ne ise o olsun.
cemre cem gunaydin canim hosgeldin,,
nasilsiniz,,
ya cemre nerelisin arkadasim cok emrak etim baktim goremedim,
Canım,bebeğim 1650 gr şu an 31+3 haftalığız.
23 ağustosta tekrar gideceğim o zaman netleşecek durumumuz.
Benim 9 cm myomum var,bebeğin doğum kannalına girmesine,doğumun gerçekleşmemesine aşırı sancı ve kanama olması riskine yol açabiliyrmuş.
Oyüzden yüksek ihtimal sezeryan olacağım.
Evet kesinlikle epidural istiyorum çünkü doğtuktan sonra bebeğimi hemen görmek ve o anı yaşamak istiyorum kısmetse tabi.
Hkkımızda hayırlsı ne ise o olsun.
kısmetcim her muayenede gereklimi neden bakıyorlarki.ultrason yokmu.bizde haftasıyla uyumlumu tamam.kilosu ne boyu ne sıvı yeterlimi bukadar.doğuma yakın bakıcak çatı uygunmu.orda neden her muayenede..:uhm:
opuyorumnanaktanmasallah canim benim,,
hay gayret az kaldi,,hakkinda ne hayirlisiysa o olsun aman saglikla kucaklada onemi yok sezeryan normal,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?