2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi ki burda öyle değil Kısmet bu muayene çekilmez ben de alttan muayene oldum 1-2 kere ama eliyle yoklaması nasıl olur bilmiyorum ve doğumdan çok beni bu korkutuyor..

canım benım ne güzel sende az az sık sık yersin ben şimdi yiyorum ya 4 de fln acıkırım cok yanlış beslenıyorum ama napıyım canım istemıyor kilo bile verdim bu ayda ... üşendim tost yapmak aklıma geldi ama yumurta haşladım kahvaltılıkların yanına ne zamandır yemıyorum gerçi onunda yarısını yedim

iyi ki burda öyle değil Kısmet bu muayene çekilmez ben de alttan muayene oldum 1-2 kere ama eliyle yoklaması nasıl olur bilmiyorum ve doğumdan çok beni bu korkutuyor..

gunaydin canim,,
korkma oylede boylede dogacak bebelerimiz,,
canim elle kontrol afedersin catidan bakarken karnindada bastiriyor bakiyor ta sekli nasil diye:=)ama cok saglikli muayene canim tam emin olmadan karar vermiyor,,

kaydirigubbakcemile3 hehe beceriklilik fln kalmadı canım artık... dün benımkıne dedimki yarın akşam geldıgınde tuvaletı yıka ben yapamıyorum artık tamam dedi hatalı ya sesini cıkartmıyor sempatiksalakcinni

kısmet myom bir nevi ur.ama zararsız.rahime yapışık duruyor.büyüyor küçülüyor kafasına göre.hamilelikle beraber görülüyomuş en çok.benim daha önce böyle bi şikayetim yoktu.eğer alınmazsa adet sancısı fazla kanama gibi etkileri varmış.

kimse benim sorumu cevaplamamış aşkolsun kısmet kimseyi atlamamışsın herkese cevap yazmışın beni atlamışın küstüüümmmm :çok üzgünüm:

kimse benim sorumu cevaplamamış aşkolsun kısmet kimseyi atlamamışsın herkese cevap yazmışın beni atlamışın küstüüümmmm :çok üzgünüm:
ayy guzel insan gunaydin
hmm ayy canim benim istemiyerek seni uzdumse özur dilerim,ne sormustun gormedim kesin kizim kahvalti hazirliyordu sanirsma akrisiklik oldu afedersin,soyle canim ne sa.s.ormustun? dur gidem bakayim arka sayfalara ins hemen cik bulurum,,

Ben de ayırd edemiyorum kasılma ne onu bile bilmiyorum nerde olur nasıl olur. açılma nasıl oluyor onu da bilmiyorum. evet allah hepimizin yardımcısı olsun. Yetişememekten ben de çok korkuyorum.

en azından yalnız değilmiişim setup hemen gelmiyolarmış bak o yüzden içimiz biraz rahat olabilir kasılma hala benim içinde bir muallak:roflol:

afiyet olsun canım.valla benim yanımda olsanız şişko yaparım sizi şişko.eşim diyoki yalnızken hiç yemiyorum senle olunca iştahım açılıyor.evlenmeden önce 46 kiloydum hiçte kilo alamıyodum.evlenince sigarayı bıraktım.54 kilo oldum.54 kilo ile hamile kaldım şuan 14 kilo almış durumdayım.sık sık yiyorum canım ama çok çok:roflol:hiçte dert etmiyorum.veririm ben doğumdan sonra.ne bulursam yiyorum:))
4e kadar bekleme canm bebğin için yemelisin:ecrin_bebek:

ya ben doktora dedim ki çatı muanesi ne zaman olucam? ordan baksakta doğum şekli son ana kadar belli olmuyor dedi genellikle genç doktorlar çatı muanesi yapar ve internette hep yazar dedi şimdi 2 hafta sonraya kontrole çağırdı beni 1 hafta ilerdesin dediğine görede 37 haftalık olucam o zaman nst bağlıycaz dedi geç kalmış olmuyomuyum nst için zaten 2 hafta sonra her an dogumumda olabılırmiş ve hiç alttan bakılmadı hamılelık boyunca

zeynep arzu canim ozur dilerim
vallahi gormedim yoks asizler gibi guzel degerli dostlarima nasil selam vermem,,
iyisiniz ins ben bir gecmise bakayim gelyiorumm

canım bende 56 ile hamile kaldım şuan 67 yim hemen tartıldım bayanssulusmile 1 ay önce 68 dim düşün kılo almam gerekirken zayıflamışım ama bebek kılo almış Allahtan ...46 kiloda cok düşük canım ya boyun kaç ?

Hoşbulduk kısmetcim umarım Sen ve deniz iyisinizdir.
canim bende cok iyim tsklr
özur gec cvp verdim cunki simdik gordum sanirsma sayfa takiliyor yada fark etmedim,
hoşbulduk kısmetcim ilk doğumun epuduralmiydi yoksa normal mi doğurdun canım
canim simdik gordum:=)
canim ben normal dogum yaptim:=) hemde sisko bir bebek dogurdum:=))
bu bebekte ahim var kucuk dogsun ama saglikli olsun,yau kilolu olunca kucaklayamiyorumm zor oluyor,,ilgi cok cekiyor milet toplaniyor vs,,

canim simdik gordum,
guzel insan ben tam5kilo aldim bakalim bugun dr,ne diecek bugun benimde randevum var,
guzelim normali haftada 500grm almaliymiisiz ozellikle ilk anne adaylari icin gecerli bu yaklasik 9ila12arasi kilo alma dogru ve normale giriyormus,misla benim gibi annelr icin en fazla 9kilo,,cunki ikinci dogum,dr,bana anlatigi buydu benimd ebildim bu,
aman gitme su hana sicakta ne isin var allah korusun tansiyon firlar hasta olursun,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…