canim gunaydin
burda once dr,alttan muayene eder hemen ardindan alttan ultrsalla olcer bakar
sonra hemen cik normal ultrasalla gobekten bakar oda bittimi eliyle yoklar, yani aslinda en dogru muayene sekli bu,cunki hem allatn rahim acikmi bebek inmissmi acilma varmi? parmakla olcuyor arkasindanda ultrasalla emin oluyor,misal ctg (nst) 30kaliyorsun burda onuda iyice kontrol ediyor yani iyice emin olmak adina bakiyorlar...
dışarya çıkmak zor ama iştahsız olmanız ne güzel.ben sabah erken eşimle kahvaltı yaptım.şimdi gene açımcokacimcoook.bide özenebezene hazırlıyorum kahvaltımı.diyet durumun yoksa tost yap yada patates kızart cnm.değişiklik olur.ayy bak canım istedi.:kedi:
iyi ki burda öyle değil Kısmet bu muayene çekilmez ben de alttan muayene oldum 1-2 kere ama eliyle yoklaması nasıl olur bilmiyorum ve doğumdan çok beni bu korkutuyor..
kizlar bu cahil arkadasinizi aydinlatin mumkunse yani beni:=))
myom nedemek??belki biliyorum tr,bilmiyorum dur,miyop mu demek istiyorusnuz yoksAbilmiyorumkismile
canım iyi huylu ur diye bılıyorum ben netten bakmak lazım daha ayrıntılı bilgi alırız
aynen guzel insan ogrensin olumlu dunya hem onun iicn iyi okul doneminde yalniz ken basarili titziz bir kiz olur,
sanada bravo vallahi bak becerikli hatun oldun o yillarda belliymis,,
kizlar bu cahil arkadasinizi aydinlatin mumkunse yani beni:=))
myom nedemek??belki biliyorum tr,bilmiyorum dur,miyop mu demek istiyorusnuz yoksAbilmiyorumkismile
aynen guzel insan ogrensin olumlu dunya hem onun iicn iyi okul doneminde yalniz ken basarili titziz bir kiz olur,
sanada bravo vallahi bak becerikli hatun oldun o yillarda belliymis,,
kimse benim sorumu cevaplamamış aşkolsun kısmet kimseyi atlamamışsın herkese cevap yazmışın beni atlamışın küstüüümmmm :çok üzgünüm:
ayy guzel insan gunaydinkimse benim sorumu cevaplamamış aşkolsun kısmet kimseyi atlamamışsın herkese cevap yazmışın beni atlamışın küstüüümmmm :çok üzgünüm:
Ben de ayırd edemiyorum kasılma ne onu bile bilmiyorum nerde olur nasıl olur. açılma nasıl oluyor onu da bilmiyorum. evet allah hepimizin yardımcısı olsun. Yetişememekten ben de çok korkuyorum.
canım benım ne güzel sende az az sık sık yersin ben şimdi yiyorum ya 4 de fln acıkırım cok yanlış beslenıyorum ama napıyım canım istemıyor kilo bile verdim bu ayda ... üşendim tost yapmak aklıma geldi ama yumurta haşladım kahvaltılıkların yanına ne zamandır yemıyorum gerçi onunda yarısını yedim
küsme canım görmemiştir kısmetcim benide görmedi opuyorumnanaktan
ya ben doktora dedim ki çatı muanesi ne zaman olucam? ordan baksakta doğum şekli son ana kadar belli olmuyor dedi genellikle genç doktorlar çatı muanesi yapar ve internette hep yazar dedi şimdi 2 hafta sonraya kontrole çağırdı beni 1 hafta ilerdesin dediğine görede 37 haftalık olucam o zaman nst bağlıycaz dedi geç kalmış olmuyomuyum nst için zaten 2 hafta sonra her an dogumumda olabılırmiş ve hiç alttan bakılmadı hamılelık boyunca[/QUOT
çatı muayenesi beklenebilirde nst için 37.hafta geç.bende 32.haftada başladım.2 haftada1 hatta sonhaftalarda belki haftada1 gireceksin nstye dedi.ya erken doğum olursa.Allah korusun.
zeynep arzu canim ozur dilerim
vallahi gormedim yoks asizler gibi guzel degerli dostlarima nasil selam vermem,,
iyisiniz ins ben bir gecmise bakayim gelyiorumm
afiyet olsun canım.valla benim yanımda olsanız şişko yaparım sizi şişko.eşim diyoki yalnızken hiç yemiyorum senle olunca iştahım açılıyor.evlenmeden önce 46 kiloydum hiçte kilo alamıyodum.evlenince sigarayı bıraktım.54 kilo oldum.54 kilo ile hamile kaldım şuan 14 kilo almış durumdayım.sık sık yiyorum canım ama çok çok:roflol:hiçte dert etmiyorum.veririm ben doğumdan sonra.ne bulursam yiyorum:))
4e kadar bekleme canm bebğin için yemelisin:ecrin_bebek:
canim bende cok iyim tsklrHoşbulduk kısmetcim umarım Sen ve deniz iyisinizdir.
canim simdik gordum:=)hoşbulduk kısmetcim ilk doğumun epuduralmiydi yoksa normal mi doğurdun canım
günaydın kızlar bugün benimde kontrolüm var birde kontrol öncesi havuzlu hana gidicem gerçi bu sucaklarda nasıl dolaşıcam bilmiyorum valla sempatiksalakcinni ya birde sizin kilo alımları nasıl gidiyor kızlar ben enson 9 kilodaydım doktorum çok almamı istemiyor şimdi birde onun telaşı tuttu tartıda kaç çıkıcam bilmiyorum ödüm patlıyo valla eyvahedigeldismile siz kaç kilo aldınız ya ben hersabah kalkıp popolarıma bakıyorum eşimde dalga geçiyo zaten gıcık birde ne görsem yiyesim geliyo çok iştahım açıldı buaralar sizde öylemisiniz cokacimcoook
sağol zeynepcim insan hamile olunca biraz ilgi bekliyor galiba gerçi burdaki herkes aynı ama olsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?