ustume simdik agirlik coktu eh kahvalti yaptik mi oyle olyuorum hep yaa:=))
off ya kizlar ben simdi bir kac hafta daha nasil dayancam!! oturamiyorum, yatamiyorum surekli bebisimin ayaklari, dizleri batyo. hic bi pozda rahat degilim. ancaka yaga kalkip yuruyunce batmyo.. sizde de mi oyle mi? 42 haftasina kadar dogmaza napcam ya :smiley-cool:
Maşallah annesi kilosu da çok güzel bebeğimizin. evet doğru sezeryan olman daha hayırlı bu durumda. Evet epiduralin öyle güzel bir avantajı var. ben babasıyla beraber gireceğim doğuma. o da ayrı bir zevk olacak tabi. allah izin verirse.
masallah canim,,
dr,soruyormusun yaklasik kac kilo aldini muhakka sor,,ben suan kadar sadece 5kilodan 700grm almistim,gerisini denizimle suyu vs,
ama insallah tartiya ciktimda almamisimdir ya:=(((((bakalim ne diyecek benim dr,um,
yaaa bi girmedim lila doğurmuş erken doğum riskimi vardıki yoksa birdenmi gelmiş sancısı öykümü yazdım demiş face de ama bulamadım ????
canım hamile olduktan sonra mı öğrendin myom olduğunu?
canım maş. aaz kalmış heran hazırlıklı ol bende hep geç gelirse diye korkuyorum 27- 38 haftada gelsin istiyorum çok kilo almadan normal doğumu kabullenmişken gelsin istiyorum inş. çok bekletmezler
boyum kısa ya 1.60 kızımda kısa boylu olacakmış.bacak boyu kısa çıkıyor
sen çok kilo almamışsın ne güzelyerimseniben
insallah canim. ya benim yarin kontrolum var ve bu cumartesi dogumumu yapacak doktorla gorusecem ve onlari hallettikten sonra haftaya artik gelsin istiyorum delikafadulden dayanamiyorum artik ne uyumak mumkun ne de oturmak.. bide zaten bebisimi gormeyi de cok istiyorum :CüvCüv:
Teşekkkür ederiz teyzesi.
İnşallah herşey gönlünce olur.
Bende eşimin girmesini isterdim ama o çok korkuyor kaydirigubbakcemile3
Seni o halde görürsem ömür boyu unutamam diyor.
Bende naapıyım ısrar edemiyorum
Geçen sene 3.bebeğimi düşürdükten sonra öğrendim o zamanlar 3,5 cm idi.
Hata dr düşüğü myoma falan bağladı ama daha sonra gittiğim doktorlar alakasının olmadığını söylediler.Yani ben myomla hamile kaldım canım.
kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..
kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..
ay canım az kaldı senın o zaman sezeryan mı olucaksın ?
hayir canim insallah normal dogum olacak. burda zorunlu bir durum olmadikca kendimiz sezeryan secemiyoruz. bi aksilik olmazsa normal doguracam.. zaten secme hakkim olsa da sezeryan istemezdim ben.. ay insallah artik bir an once saglikla gelir yaaa melegim. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?