2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyneparzu canim ilk bebekte oyle oluyor bende oyle idim:=)) ikincide daha tecrubeli olursun,,

zeyneparzu tsklr vallahi agirlik coktu ayyy

ben cikiyorum kizlar musade dinlnem geliyorum,,
aman dogurmayin ha:=)))

canım maş. aaz kalmış heran hazırlıklı ol bende hep geç gelirse diye korkuyorum 27- 38 haftada gelsin istiyorum çok kilo almadan normal doğumu kabullenmişken gelsin istiyorum inş. çok bekletmezler

Teşekkkür ederiz teyzesi.
İnşallah herşey gönlünce olur.
Bende eşimin girmesini isterdim ama o çok korkuyor kaydirigubbakcemile3
Seni o halde görürsem ömür boyu unutamam diyor.
Bende naapıyım ısrar edemiyorum

ben de nst ye girmedim beni de 36.haftamda çağırıyor hatta ultrasona göre 37+3 olacak..nst bağlar mı bilmiyorum artık..

masallah canim,,
dr,soruyormusun yaklasik kac kilo aldini muhakka sor,,ben suan kadar sadece 5kilodan 700grm almistim,gerisini denizimle suyu vs,
ama insallah tartiya ciktimda almamisimdir ya:=(((((bakalim ne diyecek benim dr,um,

ilk aylarda soruyordum canım ama şimdi sormuyorum bu gittiğimde sorayım unutmazsam... almamamışsındır canım dikkat ediyosun sen

yaaa bi girmedim lila doğurmuş erken doğum riskimi vardıki yoksa birdenmi gelmiş sancısı öykümü yazdım demiş face de ama bulamadım ????

canım burda yazdı öncekı sayfalara bak ama cok ilerde kalmış olabılır erken dogum riskide yokmuş bir anda sancı ve kanama olmuş

canım hamile olduktan sonra mı öğrendin myom olduğunu?

Geçen sene 3.bebeğimi düşürdükten sonra öğrendim o zamanlar 3,5 cm idi.
Hata dr düşüğü myoma falan bağladı ama daha sonra gittiğim doktorlar alakasının olmadığını söylediler.Yani ben myomla hamile kaldım canım.

canım maş. aaz kalmış heran hazırlıklı ol bende hep geç gelirse diye korkuyorum 27- 38 haftada gelsin istiyorum çok kilo almadan normal doğumu kabullenmişken gelsin istiyorum inş. çok bekletmezler

insallah canim. ya benim yarin kontrolum var ve bu cumartesi dogumumu yapacak doktorla gorusecem ve onlari hallettikten sonra haftaya artik gelsin istiyorum delikafadulden dayanamiyorum artik ne uyumak mumkun ne de oturmak.. bide zaten bebisimi gormeyi de cok istiyorum :CüvCüv:

kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..

boyum kısa ya 1.60 kızımda kısa boylu olacakmış.bacak boyu kısa çıkıyor
sen çok kilo almamışsın ne güzelyerimseniben

ilk aylarda cok aldım canım şimdi durdu heralde kılo alımım .. ne güzel canım minyon tiplisin bende minyon tipli olmak isterdim öyle olunca daha pratik geliyo insanlar bana ne alakası var bılmıyorum ama opuyorumnanaktan

ay canım az kaldı senın o zaman sezeryan mı olucaksın ?

ay ben de kocisi ikna edyorum benimle girmesi icin.. cunku sonucta bu dunyada ondan yakin kimsem yokki.. o anda sadece kocisin yaninda rahat, guvenli, kendimden emin ve guclu hissedebilecegim kendimi.. o aslinda cok ta istemiyor girmeyi ama sen istersen gelirim diyor.. suan hazirlik yapyoz cesitli videolar izliyoruz bakalim CADIARZU

anladım canım doktorlar sorun olmaz diyolarsa sorun yoktur o zaman..şimdi bana züleyhayla lila farklı geliyor kızlar böyle dogum yaptılar ya anne oldular ne kadar güzel sizede öyle geliyor mu bilmiyorumkismile

kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..

dün markete gittin birde bu hasta bezlerinin kilot seklinde olanları var acaba onlar sezeryan isteyenler için uygun olur mu ki lila sezeryan olucaklar için pijama yerine kesinlikle gecelik demişti...acaba bu konuda bilgisi olan var mı ki:1closedeyes:

ay canım az kaldı senın o zaman sezeryan mı olucaksın ?

hayir canim insallah normal dogum olacak. burda zorunlu bir durum olmadikca kendimiz sezeryan secemiyoruz. bi aksilik olmazsa normal doguracam.. zaten secme hakkim olsa da sezeryan istemezdim ben.. ay insallah artik bir an once saglikla gelir yaaa melegim. delikafadulden

inşallah canım hayırlısıyla gelsinler senın yurt dışında oldugunu unutmuşum bir aksilik cıkmasında normal isteyenler normal olsunlar bende normal istiyorum hayırlıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…