Canım,bebeğim 1650 gr şu an 31+3 haftalığız.
23 ağustosta tekrar gideceğim o zaman netleşecek durumumuz.
Benim 9 cm myomum var,bebeğin doğum kannalına girmesine,doğumun gerçekleşmemesine aşırı sancı ve kanama olması riskine yol açabiliyrmuş.
Oyüzden yüksek ihtimal sezeryan olacağım.
Evet kesinlikle epidural istiyorum çünkü doğtuktan sonra bebeğimi hemen görmek ve o anı yaşamak istiyorum kısmetse tabi.
Hkkımızda hayırlsı ne ise o olsun.
canim gunaydin iyisiniz ins,
canim ya benim doguma sadece ebe girmiyor 3dr,2ebe 1hemsire bride kocam girecek:=))
bunun icinde psiktiyatristi ayri geelcek;=))
herseyi hazirladim odami begendim bir tek oglusum 3haftacik dayansin yeterli,,
olur mu normal dogumda dr,geliyor o yonlendiriyor geri ayriliyor son anda dr,yapiyor bruda boyle,be ilk kizimi 4dr,ladogudum buyuktu sezeryan son an dediler olduki civ civ dogdu:=) sevmiyorum ama cati muayenesini yaa
gunaydin sekerim
gecmisler olsun :=)ama melos um normal az kaldi cimcimeni kucaklamaya ins,aman dikkat
gunaydin ipek cigim
canim insallah guzel haberlerinle gelirsin,,
tuhaf ruya normal hamilelikten kaynaklaniyor:=))
gunaydin kizilcik sekeri
cok cok tsklr kizilci gim benim sahsen 16,da randevum insallah benden once gidenler iiy haberlerle gelirler, optm sekeirm
delikafaduldentesadufe bak canim aaa aynen 20.de biz tam 37 haf olacaz ha gayret sakin dogurma bacim
ayyy kaydirigubbakcemile3bebeklerimiz aceleci ama 37 bekliyelim,,
korkma canim iki bagiriyorsun birde bakmisin kucaginda ins,,
opuyorumnanaktangunaydin canimmm
melos gunaydin canim,,,insallah atlatirsin az kaldi canim,,
keyfine bak dusunmemeye dikkat ett
setup canim ayy aman iyiki degistirmissin yaaa,,,ne bicim dr, mus
lesi dusmus aman ya ne bicim mesleklerine sagilarida yok boyle dr,larin
simdikinden umarim menunsundur:=))
canim hic korkma oylede boyle de mecbur dogacaklar:=))ya ben bide hastahaneden bile korkuyorum herkes dio hastahaneden korkuyon nasıl normal doguracan doktor görünce tırsıyorum ya ne yapacam bilmem dogumuma doktorun gelmesinide istemiyom. bana kalsa evde dogururum zaman yaklaştıkça heran dogururum diyorum 35 haftalık oldum zaten psıkolojom bozuldu aklıma dogum gelince aglıyorummafoldumben
günaydın kızlar inş. herkes iyidir opuyorumnanaktan
senin myom büyükmüş.benimde var 2 cm.sezeryanda alınsın istedim gerek yok dediler.normal doğum yapacağım.myomun yeri önemliymiş.benimki çok yukarıda.sana myomu sezeryanda alırız felan dediler mi cnm.
cemre cem tsklr
sevcan hosgeldin canim,,
denizbaris hosgeldiniz sekerim
insallah iyisinizdir canim
ay canım yaaaa inş sağlıklı doğsunlardakaydirigubbakcemile3 benim bir problemim var ben anlamıyorum sancıları sadece kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum bu da erken doğum belirtisi mi ki inş.benim kız da bekler haftasını daha kasılmayı ayırt edemiyorum:roflol:hani lila dedi ya ben hiç hissetmedim açılmam olmuş falan diye ay inş.bizim öle olmaz daha çok erken yaaa birde ilk doğumda bebek hemen gelmiyo muş galiba sancılardan sonra baya bekliyomuş bir dr öle demişti yetişemezsem demiştim öle hemen doğmaz dedi bilmiyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
ay canım yaaaa inş sağlıklı doğsunlardakaydirigubbakcemile3 benim bir problemim var ben anlamıyorum sancıları sadece kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum bu da erken doğum belirtisi mi ki inş.benim kız da bekler haftasını daha kasılmayı ayırt edemiyorum:roflol:hani lila dedi ya ben hiç hissetmedim açılmam olmuş falan diye ay inş.bizim öle olmaz daha çok erken yaaa birde ilk doğumda bebek hemen gelmiyo muş galiba sancılardan sonra baya bekliyomuş bir dr öle demişti yetişemezsem demiştim öle hemen doğmaz dedi bilmiyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
geldim kahvaltımıda hazırladım hem size bakıyorum hem yiyorrum hemen kaynatmışsınız yetişemıyorum size
Aslında ilk başlarda küçüktü sonradan büyümeye başladı Allahtan 3 aydır falan aynı boyutlada duruyor.
İşin tuhaf tarafı benimkide çok yukarda haata rahimin dış duvarındaymış.Yani bi öneminin olmaması lazım ama dr nin söylediği riskleri göze alamam.
Canım bu tür büyük myomlar bebekle beraber alındığında aşır kanama oluyormuş durduramaya biliyormlarmış.
-Senin sağlığını tehdit etmediği sürece ben alma taraftarı değilim-dedi dr.
Zaten doğumdan sonra küçülme ihtimali çok yüksekmiş.
Aslında ilk başlarda küçüktü sonradan büyümeye başladı Allahtan 3 aydır falan aynı boyutlada duruyor.
İşin tuhaf tarafı benimkide çok yukarda haata rahimin dış duvarındaymış.Yani bi öneminin olmaması lazım ama dr nin söylediği riskleri göze alamam.
Canım bu tür büyük myomlar bebekle beraber alındığında aşır kanama oluyormuş durduramaya biliyormlarmış.
-Senin sağlığını tehdit etmediği sürece ben alma taraftarı değilim-dedi dr.
Zaten doğumdan sonra küçülme ihtimali çok yüksekmiş.
canim hosgeldin saolsun benim kiz hazirliyor masaya:=) bende ekranda ogrensin gerci bay abilyior benim kiz,
bazen diyorlaki eski kafalilar almanyada yetisen cocuklar yok simarik olur yok yemek yapmayi bilmez vallahi 10yasinda herseyid ebiliyor:=))
gerci temizlik guya supurur de ben arkasinda yaptirir im yine:=))
afiyet olsun bende yiyecem simdik iyi olyuor yalniz deiliz boyle,,
bana da öyle söyledi.ama hem normal doğurup sonradan ilerde myom için ameliyat olmam gerekirse üzülürüm.ben kesik istemiyorum göbeğimde.Allah yardımcımız olsun.inş.doğumdan sonra iner dediğin gibi.
kizlar bu cahil arkadasinizi aydinlatin mumkunse yani beni:=))canım hamile olduktan sonra mı öğrendin myom olduğunu?
evet canım yakıın olsak hepimiz hep beraber yapsak ama olmuyor işte ... bende küçüklükten annem calıstıgı için hep yardımcı olmuşumdur annem yemek yapıyosa ben salata masayı hazırlamışımdır öyle alıştırmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?