çatı muayenesi beklenebilirde nst için 37.hafta geç.bende 32.haftada başladım.2 haftada1 hatta sonhaftalarda belki haftada1 gireceksin nstye dedi.ya erken doğum olursa.Allah korusun.
ya canım valla anlamadım 1 hafta ilerde olmasa bile bebiş.. 36. haftada geç dimi nst için
ya ben doktora dedim ki çatı muanesi ne zaman olucam? ordan baksakta doğum şekli son ana kadar belli olmuyor dedi genellikle genç doktorlar çatı muanesi yapar ve internette hep yazar dedi şimdi 2 hafta sonraya kontrole çağırdı beni 1 hafta ilerdesin dediğine görede 37 haftalık olucam o zaman nst bağlıycaz dedi geç kalmış olmuyomuyum nst için zaten 2 hafta sonra her an dogumumda olabılırmiş ve hiç alttan bakılmadı hamılelık boyunca[/QUOT
çatı muayenesi beklenebilirde nst için 37.hafta geç.bende 32.haftada başladım.2 haftada1 hatta sonhaftalarda belki haftada1 gireceksin nstye dedi.ya erken doğum olursa.Allah korusun.
e bu dr. benide 34+3 çağırdı benimde geç mi ki niye 32.haftada yapmadı ki zaten kasılma nasıl oluyo onu bile anlamıyom belkidee vardır kasılma bu adam beni niye bekletiyo kiklava:
ysm_ysm canim ben halen yiyorum ya yemeyim diyorum ama basladim mida birakmyiorum gerci sik sik yiyorum az yiyorum cunki kilo almak istemiyorum,,,,
kısmet myom bir nevi ur.ama zararsız.rahime yapışık duruyor.büyüyor küçülüyor kafasına göre.hamilelikle beraber görülüyomuş en çok.benim daha önce böyle bi şikayetim yoktu.eğer alınmazsa adet sancısı fazla kanama gibi etkileri varmış.
ye canım ya can boğazdan gecer 5 kilo almışın zaten ne kadar az ... bende 11 kılo almış oluyorum laelaelaelaelae
canım benimkide 2 hafta ilerde ama doktor ilerde olması doğumla alakalı değil dedi yani normal sat tarihine göre hareket ediyor:uhm:
e bu dr. benide 34+3 çağırdı benimde geç mi ki niye 32.haftada yapmadı ki zaten kasılma nasıl oluyo onu bile anlamıyom belkidee vardır kasılma bu adam beni niye bekletiyo kiklava:
valla canım bende anlamadım gitti her doktor başka ilerliyor :1no2:
ustume simdik agirlik coktu eh kahvalti yaptik mi oyle olyuorum hep yaa:=))
canım bende 56 ile hamile kaldım şuan 67 yim hemen tartıldım bayanssulusmile 1 ay önce 68 dim düşün kılo almam gerekirken zayıflamışım ama bebek kılo almış Allahtan ...46 kiloda cok düşük canım ya boyun kaç ?
şimdi doktor benı 35 haftalık olarak kabul ediyor anlamadım gitti ona göre 37 hafta itibariyle her an dogum olabılırmiş o zamanda erken değil mi dogum için şaşırdım valla
ya canım valla anlamadım 1 hafta ilerde olmasa bile bebiş.. 36. haftada geç dimi nst için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?