2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çatı muayenesi beklenebilirde nst için 37.hafta geç.bende 32.haftada başladım.2 haftada1 hatta sonhaftalarda belki haftada1 gireceksin nstye dedi.ya erken doğum olursa.Allah korusun.

ya canım valla anlamadım 1 hafta ilerde olmasa bile bebiş.. 36. haftada geç dimi nst için

kısmetcim keç kilo doğum yaptın zor olmadımı hemde en doğal yoldan yapmışsın bunda bu bebişte nasıl yapmayı düşünüyorsun epudural düşünüyormusun

ysm_ysm canim ben halen yiyorum ya yemeyim diyorum ama basladim mida birakmyiorum gerci sik sik yiyorum az yiyorum cunki kilo almak istemiyorum,,,,

ysm_ysm canim ben halen yiyorum ya yemeyim diyorum ama basladim mida birakmyiorum gerci sik sik yiyorum az yiyorum cunki kilo almak istemiyorum,,,,

ye canım ya can boğazdan gecer 5 kilo almışın zaten ne kadar az ... bende 11 kılo almış oluyorum laelaelaelaelae

canim cok tesekkur ederim bilgilendirdin iicin,

bende 11 kilo aldım 70 kiloyum inş. daha almam kalçamda ağrı olduğu için yürüyüşte yapamıyorum yapınca 2 gün ağrı çekiyorum çok kötü oldu belki 1-2 kilo verbilirdim bu ağrıyla nasıl doğum yapıcam onuda bilmiyorum sağabilmiyorumkismile sola dönerken yatakta canım çok acıyı

ye canım ya can boğazdan gecer 5 kilo almışın zaten ne kadar az ... bende 11 kılo almış oluyorum laelaelaelaelae

masallah canim,,
dr,soruyormusun yaklasik kac kilo aldini muhakka sor,,ben suan kadar sadece 5kilodan 700grm almistim,gerisini denizimle suyu vs,
ama insallah tartiya ciktimda almamisimdir ya:=(((((bakalim ne diyecek benim dr,um,

canım benimkide 2 hafta ilerde ama doktor ilerde olması doğumla alakalı değil dedi yani normal sat tarihine göre hareket ediyor:uhm:

şimdi doktor benı 35 haftalık olarak kabul ediyor anlamadım gitti ona göre 37 hafta itibariyle her an dogum olabılırmiş o zamanda erken değil mi dogum için şaşırdım valla

kısmetcim sen hiç kilo almamışsınki zaten doğumda 7 kilo gitmiyormu ne güzel ya Allah kısmet ederse 2 . bebeğimde bende dikkat ediceğim benim bu kilolat ilk 5 ayda alındı çok yiyordum cokacimcoookhamilelik hevesi bebk beslensin diye ama ilk aylar hep kendimi beslemişim :CüvCüv:

yaaa bi girmedim lila doğurmuş erken doğum riskimi vardıki yoksa birdenmi gelmiş sancısı öykümü yazdım demiş face de ama bulamadım ????

boyum kısa ya 1.60 kızımda kısa boylu olacakmış.bacak boyu kısa çıkıyor
sen çok kilo almamışsın ne güzelyerimseniben

off ya kizlar ben simdi bir kac hafta daha nasil dayancam!! oturamiyorum, yatamiyorum surekli bebisimin ayaklari, dizleri batyo. hic bi pozda rahat degilim. ancaka yaga kalkip yuruyunce batmyo.. sizde de mi oyle mi? 42 haftasina kadar dogmaza napcam ya :smiley-cool:

şimdi doktor benı 35 haftalık olarak kabul ediyor anlamadım gitti ona göre 37 hafta itibariyle her an dogum olabılırmiş o zamanda erken değil mi dogum için şaşırdım valla

canım bende 32 haftamda gittim 34 haftalık çıktı bebk ama nst felan bağlamadı 3 hafta sonra çağırdı 35 haftalıkken gideceğim yani ama bebek aynı hızla kilo alırsa 37 haftalık çıkacak ama ben 35 hatalık olacağım doktorum sat a göre gidiyor bebğin ilerde olması erken doğum olması değilmiş bende nst girecekmiyim bilmiyorum sende sat a göre takip et kendini bence bebğin ilerde olmasına göre değil ben doktoruma güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…