2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sezeryanı bilmem ama normal doğum için gecelik gerekiyormuş çünkü devamlı alttan muayene oluyormuş, pijama giysen bile pijamayı çıkarmak zorunda kalırsın :kedi:

selam kızlar biz geldik
2348 gr 44 cm olmuşuz kafamızı doğum kanalına sokmuşuz
nst miz ii çıktı ayyy o nasıl bir ses kendi sesinden korktu galiba nst deyken çıldırdı karnım bi o tarafa bi diğer tarafa gitti
doğum içinde 31 ağustos dedi
epidural olucam genel anestezi yapmıyorlarmış
sonda takmıyorlarmış çok sevindim :)))

sezeryan mı olacaksın neden?

Kızlar ben kendime hasta bezi almadım onlar çok kaba, sonuçta onlar altları bağlanan hastalar için. Çoğu insan bebek bezi koyuyormuş. Bende ucuz bebek bezlerinden aldım kendime bebeğinkilerden kullanmayım diye.

sezeryanda plesenta normal yollarla mı düşüyor yoksa ameliyatta mı alınıyor acaba..sezeryanda da çok kanama oluyor mu? bir de sezeryanda rahmini boydan boya kesiyorlar de mi?sezeryan olanlar normal doğum yapsa rahmi yırtılabilirmiş doğru mu?ne çok soru sordum

Son düzenleme:
kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..

hastabezi çok lazım oluyomuş ben hastaneye götürmicem.hastaneden veriyolarmış.ama sonrasında lazım olur sanırım.

Maşallah canım kızına.
Demek 31 ağustos son gün he hadi şimdiden hayırlısı.

masallah bebiskona demek sen de agustos annesi olucan.. insallah bizimki de agustosa yetisir! saglikla gesinle yavrularimiz :Saruboceq:

Ameliyatla alıyorlar diye biliyorum ben.

Kızlar ben kendime hasta bezi almadım onlar çok kaba, sonuçta onlar altları bağlanan hastalar için. Çoğu insan bebek bezi koyuyormuş. Bende ucuz bebek bezlerinden aldım kendime bebeğinkilerden kullanmayım diye.

bir de mesane pedi vardı markette altına kaçıranlar içinmiş o daha kibardı o iş görür mü yoksa bir işe yaramaz mı acaba yoksa hasta bezleri çok kaba..

ne güzel ya rahatlamışsındır herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende epidural sezeryan istiyorum da görünce hemen yazmak istedimzemuszemus

Maşallah canım kızına.
Demek 31 ağustos son gün he hadi şimdiden hayırlısı.

masallah bebiskona demek sen de agustos annesi olucan.. insallah bizimki de agustosa yetisir! saglikla gesinle yavrularimiz :Saruboceq:

saolun kızlar
eşimde diyor acaba erken mi olur
10 gün erken olucak normal haftaya göre
normalde tam günüm 10 eylül

ne güzel ya rahatlamışsındır herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende epidural sezeryan istiyorum da görünce hemen yazmak istedimzemuszemus

ben dedim çok paniğim yapabilirmiyim bilmiyorum dedim dr
sen hiç merak etme biz halledicez dedi
genel yapmıyoruz bebeğe ilaç gidiyor dedi

bir de mesane pedi vardı markette altına kaçıranlar içinmiş o daha kibardı o iş görür mü yoksa bir işe yaramaz mı acaba yoksa hasta bezleri çok kaba..

Bende gördüm onları ama diyorumya ben bebek bezi aldım büyük boylarından. Aman aman kan geldi diyeni duymadım ne gerek var altımızı o sıcakta bağlamaya. Birde işinizi şansa bırakmayın yanınızda götürün hastaneden ya verirler ya vermezler.

ya ama bebek bezlerinin içinde çok var sen paketle mi aldın fazlaya ne gerek var..gerçi bebek büyüynce lazım olur..kaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnm

ben dedim çok paniğim yapabilirmiyim bilmiyorum dedim dr
sen hiç merak etme biz halledicez dedi
genel yapmıyoruz bebeğe ilaç gidiyor dedi

evet benim kuzenim genel anestezi oldu bebeği bir gün uyandıramamışlar ilaç almış çok uyumuş yani o da acil olarak gitmişti sezeryana ama Allahtan bişey olmadı...o yüzden ben epidural sezeryan istiyorrum çok korkuyorum zaten normal doğumdan psikolojik galiba...ama epidural ameliyat sonrası için daha konforluymuş genelden dr.öyle demişti inş.güzel doğumlar olur bebeklerimizide sağlıklı sıhhatlı kucaklarız...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…