dün markete gittin birde bu hasta bezlerinin kilot seklinde olanları var acaba onlar sezeryan isteyenler için uygun olur mu ki lila sezeryan olucaklar için pijama yerine kesinlikle gecelik demişti...acaba bu konuda bilgisi olan var mı ki:1closedeyes:
selam kızlar biz geldik
2348 gr 44 cm olmuşuz kafamızı doğum kanalına sokmuşuz
nst miz ii çıktı ayyy o nasıl bir ses kendi sesinden korktu galiba nst deyken çıldırdı karnım bi o tarafa bi diğer tarafa gitti
doğum içinde 31 ağustos dedi
epidural olucam genel anestezi yapmıyorlarmış
sonda takmıyorlarmış çok sevindim :)))
kızlar hasta bezi lazım diyorlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş tecrübe eden var, nbilen var mı? kocaman hasta bezlerinden mi alacaz..
selam kızlar biz geldik
nst miz ii çıktı ayyy o nasıl bir ses kendi sesinden korktu galiba nst deyken çıldırdı karnım bi o tarafa bi diğer tarafa gitti
selam kızlar biz geldik
sezeryanda plesenta normal yollarla mı düşüyor yoksa ameliyatta mı alınıyor acaba..sezeryanda da çok kanama oluyor mu? bir de sezeryanda rahmini boydan boya kesip sonra kesiyorlar öyle mi?sezeryan olanlar normal doğum yapsa rahmi yırtılabilirmiş doğru mu?ne çok soru sordum
Kızlar ben kendime hasta bezi almadım onlar çok kaba, sonuçta onlar altları bağlanan hastalar için. Çoğu insan bebek bezi koyuyormuş. Bende ucuz bebek bezlerinden aldım kendime bebeğinkilerden kullanmayım diye.
selam kızlar biz geldik
Maşallah canım kızına.
Demek 31 ağustos son gün he hadi şimdiden hayırlısı.
masallah bebiskonademek sen de agustos annesi olucan.. insallah bizimki de agustosa yetisir! saglikla gesinle yavrularimiz :Saruboceq:
ne güzel ya rahatlamışsındır herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende epidural sezeryan istiyorum da görünce hemen yazmak istedimzemuszemus
bir de mesane pedi vardı markette altına kaçıranlar içinmiş o daha kibardı o iş görür mü yoksa bir işe yaramaz mı acaba yoksa hasta bezleri çok kaba..
Bende gördüm onları ama diyorumya ben bebek bezi aldım büyük boylarından. Aman aman kan geldi diyeni duymadım ne gerek var altımızı o sıcakta bağlamaya. Birde işinizi şansa bırakmayın yanınızda götürün hastaneden ya verirler ya vermezler.
selam kızlar biz geldik
ben dedim çok paniğim yapabilirmiyim bilmiyorum dedim dr
sen hiç merak etme biz halledicez dedi
genel yapmıyoruz bebeğe ilaç gidiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?