2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta oluyoda ama ben kontrole gittim bi defa şimdi yine gitsem kontrolmü oluyo yoksam tekrar muayane parasımı vercem

onu bir sor istersen ayşecim, yanlış yönlendirmek istemem, eğer muayene parası ödeyeli 1 hafta olsuysa daha 3 gün vaktin var, ztn kontrole gitmişsin ama dr bulamamışsın haliyle kontrol muayenesi gerçekleşmemiş, bence bu defa gidişinde de ödemezsin

gecen sene esimle balayındayken diskoda 2-3 aylık bebek getiren türk bir aile vardı. cocuk gürültüden bagırıp duruyordu adam hiç istifini bozmadı kadın sonra tek baısna gitti. sinir olmustum

canım konttrol muayenesi gerçekleşti pazartesi günü ama başka doktora kontrol oldum
yinede bir sorayım ama sanırım kendi doktoruma kontrol olmam gerekiyo
off bugün yine nst istemez inşallah her gittiğimizde 50 tl veriyoruz nasıl bişey yaa
1 hafta içinde 3 defa girdim

zeynep hoşgeldin nasılsın

melekcim kış hazırlığı ben yapıyorum bu senede,

buzluğa bişiler attım dün akşamda kurutacağım sebzelerimi hazırladım bugün ipe dizip kurutucam, turşularıda bu ay sonu yapmayı planlıyorum kısmetse,

eğer zorlanacağını düşünüyorsan boşver yorma kendini yan gel yat keyfine bak

evettt sinir oldum kadına. bu kadar rahat birini görmedim daha erken erken diye diye doguma gidecem sayesinde

Dr un çok mu yoğun canım.Benimki öyle.Muayene olmak için izdiham var sanırsın.Ablamın 2 çocuğunuda bu dr doğurttu.O yüzden ona gidiyorum annemlere geldiğimden beri.Ablamla gidersem çok iyi ilgileniyor.Yalnız gittin 2 defa çabucak bitti muayene.Çokta rahat maşallah.Ben sancılarım var demiştim normal demişti.1 hafta sonra bunlar geldi başıma.Şimdi daha dikkatli bakalım hayırlısı.

gecen sene esimle balayındayken diskoda 2-3 aylık bebek getiren türk bir aile vardı. cocuk gürültüden bagırıp duruyordu adam hiç istifini bozmadı kadın sonra tek baısna gitti. sinir olmustum

Hadi o bebeğin anası insaflıymış yine bizimkilerin ikisindede o yok....
Bizde yine derler lohusa kadın gece dışarı çıkmaz falan bilmem ne... Millet düğünlerde derneklerde :))) diyorumki ben böyle gezsem çarpılırım :)))

canım senin sancıların kesildimi nidilatı bıraktın mı ?

ya 50 tl miymiş 3 defa girdin 150 verdin off :1shok: ben nst ye acıbademde giriyorum muayene olunca nst ücretsiz, muayenede 25 tl veriyorum, gene medicalde de aynı oluyor ama önce peşinen veriyorum 2 hafta sonra sigortam geri yatıyor bana, ölme eşşeğim ölme misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…