günaydın meslekdaşım; aldın mı doğum iznini?[/QUOTE
günaydın canım,izin almadımda it gibi çalışır raporu aldım:)
:):):) Ne alemsin sen ya:roflol:
1 hafta oluyoda ama ben kontrole gittim bi defa şimdi yine gitsem kontrolmü oluyo yoksam tekrar muayane parasımı vercem
evettt sinir oldum kadına. bu kadar rahat birini görmedim daha erken erken diye diye doguma gidecem sayesinde
Aynen canım bende senin gibi pamukla sileyim diyorum kız bebek ilk zamanlar ıslak mendil kullanmam falan fıstık bi sürüde pamuk aldım şimdiden.
Diğer bebekli olanlar o gün ana kucaklarına koymuşlar üşümesin diye bebeklerini koca koca çantalarla gelmişler ki bebekler en az 5 aylık bizimkinin ki elden ele... Ayyy eşimle yüzümüzde anlamsız bi acımayla oturduk bütün akşam. Kimden doğduğunda çok önemli yaa ne demişler 1 kiloluk anne var 5 kiloluk anne var... Ama bu kadarına pes dedim.
günaydın meslekdaşım; aldın mı doğum iznini?[/QUOTE
günaydın canım,izin almadımda it gibi çalışır raporu aldım:)
:roflol::roflol:
Canım senle aynı haftadayız, ben her hafta gidiyorum. Sen yine git bence...
Canım senle aynı haftadayız, ben her hafta gidiyorum. Sen yine git bence...
hoşgeldin bacım nasılsın :teytey:
bugün gidecem ama baska bir doktora gidecem. kordon olayını sorayım diyorum bizim doktor düğüm seklinde değil bisey olmaz diyor ama içim rahat değil
onu bir sor istersen ayşecim, yanlış yönlendirmek istemem, eğer muayene parası ödeyeli 1 hafta olsuysa daha 3 gün vaktin var, ztn kontrole gitmişsin ama dr bulamamışsın haliyle kontrol muayenesi gerçekleşmemiş, bence bu defa gidişinde de ödemezsin
evet canım, sendemi ona gidiyorsun
evettt sinir oldum kadına. bu kadar rahat birini görmedim daha erken erken diye diye doguma gidecem sayesinde
gecen sene esimle balayındayken diskoda 2-3 aylık bebek getiren türk bir aile vardı. cocuk gürültüden bagırıp duruyordu adam hiç istifini bozmadı kadın sonra tek baısna gitti. sinir olmustum
Ben de sizinle aynı haftadayım ama randevuma daha 2 hafta var.
Dr un çok mu yoğun canım.Benimki öyle.Muayene olmak için izdiham var sanırsın.Ablamın 2 çocuğunuda bu dr doğurttu.O yüzden ona gidiyorum annemlere geldiğimden beri.Ablamla gidersem çok iyi ilgileniyor.Yalnız gittin 2 defa çabucak bitti muayene.Çokta rahat maşallah.Ben sancılarım var demiştim normal demişti.1 hafta sonra bunlar geldi başıma.Şimdi daha dikkatli bakalım hayırlısı.
canım konttrol muayenesi gerçekleşti pazartesi günü ama başka doktora kontrol oldum
yinede bir sorayım ama sanırım kendi doktoruma kontrol olmam gerekiyo
off bugün yine nst istemez inşallah her gittiğimizde 50 tl veriyoruz nasıl bişey yaa
1 hafta içinde 3 defa girdim
gidiyordum. artık gitmiyorum. hastaneye gıcıktım ama süphan beyden çok memnundum. hatta oğlumuzu ona borçluyuz.
ben de 36 haftalık oldum. Randevu zamanı geç değil mi sence? nstye neye göre giriliyor? ben daha nst bilmiyorum nasıl oluyor?Canım benim ticker'ıma bakma. 37+1 oldum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?