2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madecim bende iyiyim akşam patik modeli çıkardım çok güzel oldu, bitsin eklicem hemde kolayca yapılıp bitiriliyor :)
seni takipteyim eksiklerini allll

geçen ay kuzenimin düğününe gittim
zavallı yavrum karnımda taş gibi oldu. strese girip top gibi olmuş dedi doktor.
bin pişman oldum.
halini görmediğim halde çok üzüldüm. bir daha da gürültülü yerlere girmemeye çalıştım.
bu millet ne rahat ya

Kızlar 50 TL çok değilmi??? bizim hastane 7 TL ye yapıyor nst yi. Ayşecim bundan sonra her gittiğindede yapar sanırım nst.

ee ne güzzel işte yaaa her gittiğimde 50 tl bayılıyorum
günlük girssem günlük alıyolar parayı bir kerede verme deyin yahu
yada doktor diyebilir sık sık giriyosun bu sfer kayıt yaptırma ölürmüsün kaydirigubbakcemile3

canım senin sancıların kesildimi nidilatı bıraktın mı ?

Hayır ayşecim.Salı günü 2ye düşürünce tekrar başladı.Hatta doğum evindeki dr ödümü kopardı.Bebeğin kalp atışları iyi değil yatıralım seni dedi.Ertesi günü kendi dr uma gittim.Tekrar nst çektik.Dozunu günde 4 e çıkardı pazartesiye kadar.Bebekte bir sıkıntı yok dedi rahatladım.Pazartesi tekrar nst çektireceğim.Şimdi ara ara yine hissediyorum

Kızlar 50 TL çok değilmi??? bizim hastane 7 TL ye yapıyor nst yi. Ayşecim bundan sonra her gittiğindede yapar sanırım nst.

evet çok fazla hayatım yoluyolar resmen madii olarak çok zengin değilim ama ilk bebeğim hastane ilgisizliğinden hastalanıp vefat ettiği için güzel ve ilgili bi hastane seçtim ama buda böle kazık işte napalım bebeğim iyi oldun her türlü maddi sıkıntıya razıyım

Bizler ne güzel bilinçli anneleriz... Keşke herkes bari bizim kadar olabilse.

hastaneye niye gıcıksın canım birşeymi yaşadın _?

bebeği 5 haftalıkken aldırma maksatlı gitmiştik (şimdi çok kızıyorum kendime o ayrı)
bizi ikna etti sağolsun.

ilk aylar hep ona gittik. evimize çok uzaktı üstelik (beylikdüzünde oturuyoruz)
sonra burada kkda hakkındaki forumu buldum. kendim de yazdım sonra. ama diğer okuduklarım hiç hoşuma gitmedi. eşime de okuttum.

o kadar seviyodum halbuki. (hatta süpanç bab diyoduk ona hehehe)
birden bire ister istemez öyle soğudum ki. eşim de kararı bana bıraktı ama belli ki o da baya soğudu.üzüldük çünkü yazılanlara.
yazılanlar kadar ciddi olmasada benzer bir şey bizim de başımıza geldi.
seni hekiminden soğutma istemiyorum. kötü tesadüfler de olabilir bunlar.

aslında okuduğum şeyler her hekim hakkında yazılabilecek şeylerdi belki bilemiyorum. ama hamilelik psikolojisi heralde gidemedim bir daha.
insan olarak hala çok seviyorum kendisini. hatta yolda görsem sarılır öperim o derece.

şimdi evimizin yakınlarındaki bir hastaneye gidiyoruz. doktorumuzdan da süphan bey kadar memnunuz neyseki.

çikom alcam inşallah bir memur olarak ayın 15ini bekliyorum:)ya nasıl üşengeçim anlatamam aslında bi ton işim var hem işte hem evde ben hiçbirine dokunmuyorum:)

Aynen öyle canım onlar sağlıklı olsunlarda, senin kötü bir tecrüben var birde riske atamassın... Ama bizim doktor bazen kayıt yaptırma diyor valla seninkide dese der yani.

2 kere girdim daha para vermedim yahu.
ne şanslıymışım.
muayene de 50 lira çokmuş.
bu masraflı günlerde bir de bunlar çıkıyor insanın başına. vah vah
allah güç kuvvet versin

yaaa bennde 4 saatte bir içiyorum günde 5-6 defayı buluyor çok değilmi yabilmiyorumkismile
bende dün çektirdim nst sancı hissediyodum ama nstde çıkmadı ebe gaz sancısı olabilir dedi ama ben artık 36 haftalık oldum 1 haftada önde gidiyo 37 sayılıyorum ya artık sancı çıksında alsınlar ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…