Hadi o bebeğin anası insaflıymış yine bizimkilerin ikisindede o yok....
Bizde yine derler lohusa kadın gece dışarı çıkmaz falan bilmem ne... Millet düğünlerde derneklerde :))) diyorumki ben böyle gezsem çarpılırım :)))
ya 50 tl miymiş 3 defa girdin 150 verdin off :1shok: ben nst ye acıbademde giriyorum muayene olunca nst ücretsiz, muayenede 25 tl veriyorum, gene medicalde de aynı oluyor ama önce peşinen veriyorum 2 hafta sonra sigortam geri yatıyor bana, ölme eşşeğim ölme misali
ya 50 tl miymiş 3 defa girdin 150 verdin off :1shok: ben nst ye acıbademde giriyorum muayene olunca nst ücretsiz, muayenede 25 tl veriyorum, gene medicalde de aynı oluyor ama önce peşinen veriyorum 2 hafta sonra sigortam geri yatıyor bana, ölme eşşeğim ölme misali
canım senin sancıların kesildimi nidilatı bıraktın mı ?
SET UP canım belki şimdilik herşey yolundadır, ilerleyen haftalarda sıklaşır muayenelrin.
Kızlar 50 TL çok değilmi??? bizim hastane 7 TL ye yapıyor nst yi. Ayşecim bundan sonra her gittiğindede yapar sanırım nst.
geçen ay kuzenimin düğününe gittim
zavallı yavrum karnımda taş gibi oldu. strese girip top gibi olmuş dedi doktor.
bin pişman oldum.
halini görmediğim halde çok üzüldüm. bir daha da gürültülü yerlere girmemeye çalıştım.
bu millet ne rahat ya
hastaneye niye gıcıksın canım birşeymi yaşadın _?
ozamana kadar doğurmayayım da:):)
evet çok fazla hayatım yoluyolar resmen madii olarak çok zengin değilim ama ilk bebeğim hastane ilgisizliğinden hastalanıp vefat ettiği için güzel ve ilgili bi hastane seçtim ama buda böle kazık işte napalım bebeğim iyi oldun her türlü maddi sıkıntıya razıyım
Kızlar 50 TL çok değilmi??? bizim hastane 7 TL ye yapıyor nst yi. Ayşecim bundan sonra her gittiğindede yapar sanırım nst.
Hayır ayşecim.Salı günü 2ye düşürünce tekrar başladı.Hatta doğum evindeki dr ödümü kopardı.Bebeğin kalp atışları iyi değil yatıralım seni dedi.Ertesi günü kendi dr uma gittim.Tekrar nst çektik.Dozunu günde 4 e çıkardı pazartesiye kadar.Bebekte bir sıkıntı yok dedi rahatladım.Pazartesi tekrar nst çektireceğim.Şimdi ara ara yine hissediyorum
çikom alcam inşallah bir memur olarak ayın 15ini bekliyorum:)ya nasıl üşengeçim anlatamam aslında bi ton işim var hem işte hem evde ben hiçbirine dokunmuyorum:)
Doğurmak kolay mı öyle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?