2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 kere girdim daha para vermedim yahu.
ne şanslıymışım.
muayene de 50 lira çokmuş.
bu masraflı günlerde bir de bunlar çıkıyor insanın başına. vah vah
allah güç kuvvet versin

sorma bide sancım çıktı dşye gecen hafta yatırdılar serum ilaç falan verdiler tahliller yaptılar 300 tl para gitti kazıkkkk ya

Sana hala kullandırıyor mu dr un ilacı.Benim dr 10 gün daha sabretsin sonra doğarsa doğsun dedi.Pzt bırakacağım ilacı.Şimdi doğarsa %60-70 prematüre olur dedi.Gerçi biz ciğer geliştirici iğneyide yaptık ama yinede solunum sıkıntısı çekebilirmiş.Sen geçmişsin o evreyi.Ben 36 yı bitirsem çok rahatlıyacağım

gunaydin kizlar,,,,,
hayirli cuma lar:=))
yeni uyandim kahve iciyorum ,umarim dogum yapanimiz yoktur,,,,

cnm kk daki linki atarmısın bende bakayım

canım doktora görünemedimki o sancı olayından sonra bırakayımmı bırakmayayımmı diye yani bugün belli olcak inşallah ilacı bırak der...
aynen canım ben atlatım riskli dönemi 36 haftam bitti 1 haftada böyle beklerse 37 de doğarsa küveze gerek kalmaz kilosuda şuan 3 kg olmuştur sanırım....

sorma bide sancım çıktı dşye gecen hafta yatırdılar serum ilaç falan verdiler tahliller yaptılar 300 tl para gitti kazıkkkk ya

yanlış anlamadıysam medical park a gidiyorsun sen de.
sağolsunlar iliğini kemiğini sömürüyorlar :)
400liralık fiyat çıkarmışlardı teslere. başka hastanede 200 civarına yaptırmıştık.

bir de çok kalabalık oluyordu kadın doğum ne biliyim. bekle bekle bir hal oluyordum muayenelere devamlı 1-1,5 saat sonra giriyorduk

slm kızlar...bi kaç gündür giremiyorum yoğundıum biraz ..umarım herkes iyidir..3.bebiş gelmedi dimii ?

bende bu hafta çalışabilir raporumu aldım eylülün ilk haftasına kadar çalışıcamm eğer kuzum gelmezseee... allahım güç ver bana çok yoruldum artıkk yaaa:çok üzgünüm:

geceleride uyuyamıyorum artık...çok bunaldım ben....senağlama

Allah allah nerden buluyorsunuz bu enerjiyi maşallah... ben bir bardak kaldırana kadar canım çıkıyor.

Doğurmak kolay mı öyle kaydirigubbakcemile3

Bana kalırsa hergün doğuracam sanıyorum kıs ne bileyim daha önce yaşamadım ki kih kih kih....

Bir anda başlayıveriyor bazen melekcim valla insan hiç anlamıyor.Hele bizim gibi tecrübesizler.Bak lila maşallah bir gitmiş 5 cm açıklık.Bende sancım olduğu gün gitmeseydim açılma başlayacakmış.Zor duruyor şimdi zaten.Bir andasempatiksalakcinni

Evet sizin öyle bir şansınız var ne güzel :)) Benimde var şirketten sağlık sigortam ama gebeliği karşılamıyor.... sempatiksalakcinni Üfürükten benimki yani....

eee ne anladım o sigortadan :) bari gebeliği karşılaymış gerisi fazlada önemli dğeil zaten

benim sigortamda doğum teminatı yok yani doğum ücretimi karşılamıyor ama onuda banka ödüyor, 2000 tl sini, benim doğumda 2100 tl, yani ben 2100 vericem hastaneye, sonraki ay banka hesabıma 2000 tl sini yatıracak, şanlıyım bu konuda

evet bende medicale gidiyorum tahlilleri ffalan çok pahalı dışarda yaptırıyorum genelde
bazen kalabalık oluyo bekliyorum ama çoğu zamanda hemen giriyorum
neyseki doktordan ve hastanenin ilgisinden çok memnunum
yatırdıkları gün ebelerin hemşirelerin ilgisini görsektiniz alttan test aldılar hastan bakıcı çamaşırıma kadar giydircekti nerdeyse

Doğurmak kolay mı öyle kaydirigubbakcemile3
canimmm gunaydin bacimm:=))
eh kolay yada deil artik zamanin geldi guzel arkadasimL:=)))
saglikla hayirli haberlerini beklyioruzz,,,
çikom alcam inşallah bir memur olarak ayın 15ini bekliyorum:)ya nasıl üşengeçim anlatamam aslında bi ton işim var hem işte hem evde ben hiçbirine dokunmuyorum:)
made sekeri gunaydin
hayirli cuma lar
canim ahh su calismalarin bitmedi daha allahim yardimcin olsun,,
made sen bu gidisle oralarda yiyenimizi doguracan:=))allah korusunda,,
Aynen öyle canım onlar sağlıklı olsunlarda, senin kötü bir tecrüben var birde riske atamassın... Ama bizim doktor bazen kayıt yaptırma diyor valla seninkide dese der yani.
sevcan guzeli gunaydin
hayirli cuma alr,,sekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…