2 kere girdim daha para vermedim yahu.
ne şanslıymışım.
muayene de 50 lira çokmuş.
bu masraflı günlerde bir de bunlar çıkıyor insanın başına. vah vah
allah güç kuvvet versin
diğer hastanelere göre daha pahalı ama ben özel sağlık sigortamdan iade alıyorum
yaaa bennde 4 saatte bir içiyorum günde 5-6 defayı buluyor çok değilmi yabilmiyorumkismile
bende dün çektirdim nst sancı hissediyodum ama nstde çıkmadı ebe gaz sancısı olabilir dedi ama ben artık 36 haftalık oldum 1 haftada önde gidiyo 37 sayılıyorum ya artık sancı çıksında alsınlar ameliyata
maş. çikulata ne marifetlisinben yemek yapmaya üşeniyorum
bebeği 5 haftalıkken aldırma maksatlı gitmiştik (şimdi çok kızıyorum kendime o ayrı)
bizi ikna etti sağolsun.
ilk aylar hep ona gittik. evimize çok uzaktı üstelik (beylikdüzünde oturuyoruz)
sonra burada kkda hakkındaki forumu buldum. kendim de yazdım sonra. ama diğer okuduklarım hiç hoşuma gitmedi. eşime de okuttum.
o kadar seviyodum halbuki. (hatta süpanç bab diyoduk ona hehehe)
birden bire ister istemez öyle soğudum ki. eşim de kararı bana bıraktı ama belli ki o da baya soğudu.üzüldük çünkü yazılanlara.
yazılanlar kadar ciddi olmasada benzer bir şey bizim de başımıza geldi.
seni hekiminden soğutma istemiyorum. kötü tesadüfler de olabilir bunlar.
aslında okuduğum şeyler her hekim hakkında yazılabilecek şeylerdi belki bilemiyorum. ama hamilelik psikolojisi heralde gidemedim bir daha.
insan olarak hala çok seviyorum kendisini. hatta yolda görsem sarılır öperim o derece.
şimdi evimizin yakınlarındaki bir hastaneye gidiyoruz. doktorumuzdan da süphan bey kadar memnunuz neyseki.
Sana hala kullandırıyor mu dr un ilacı.Benim dr 10 gün daha sabretsin sonra doğarsa doğsun dedi.Pzt bırakacağım ilacı.Şimdi doğarsa %60-70 prematüre olur dedi.Gerçi biz ciğer geliştirici iğneyide yaptık ama yinede solunum sıkıntısı çekebilirmiş.Sen geçmişsin o evreyi.Ben 36 yı bitirsem çok rahatlıyacağım
sorma bide sancım çıktı dşye gecen hafta yatırdılar serum ilaç falan verdiler tahliller yaptılar 300 tl para gitti kazıkkkk ya
ben üşenmem zeynepcim, çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı, dün iş çıkışı alışveriş yaptım geldim onları yerleştirdim kışlık kurutacaklarımı doğradım hazırladım oturup yemek yediğimde saat 21:30 du :)
Doğurmak kolay mı öyle kaydirigubbakcemile3
Bana kalırsa hergün doğuracam sanıyorum kıs ne bileyim daha önce yaşamadım ki kih kih kih....
gunaydin kizlar,,,,,
hayirli cuma lar:=))
yeni uyandim kahve iciyorum ,umarim dogum yapanimiz yoktur,,,,
Evet sizin öyle bir şansınız var ne güzel :)) Benimde var şirketten sağlık sigortam ama gebeliği karşılamıyor.... sempatiksalakcinni Üfürükten benimki yani....
yanlış anlamadıysam medical park a gidiyorsun sen de.
sağolsunlar iliğini kemiğini sömürüyorlar :)
400liralık fiyat çıkarmışlardı teslere. başka hastanede 200 civarına yaptırmıştık.
bir de çok kalabalık oluyordu kadın doğum ne biliyim. bekle bekle bir hal oluyordum muayenelere devamlı 1-1,5 saat sonra giriyorduk
cnm kk daki linki atarmısın bende bakayım
canimmm gunaydin bacimm:=))Doğurmak kolay mı öyle kaydirigubbakcemile3
made sekeri gunaydinçikom alcam inşallah bir memur olarak ayın 15ini bekliyorum:)ya nasıl üşengeçim anlatamam aslında bi ton işim var hem işte hem evde ben hiçbirine dokunmuyorum:)
sevcan guzeli gunaydinAynen öyle canım onlar sağlıklı olsunlarda, senin kötü bir tecrüben var birde riske atamassın... Ama bizim doktor bazen kayıt yaptırma diyor valla seninkide dese der yani.
gunaydin kizlar,,,,,
hayirli cuma lar:=))
yeni uyandim kahve iciyorum ,umarim dogum yapanimiz yoktur,,,,
Allah allah nerden buluyorsunuz bu enerjiyi maşallah... ben bir bardak kaldırana kadar canım çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?