Bir anda başlayıveriyor bazen melekcim valla insan hiç anlamıyor.Hele bizim gibi tecrübesizler.Bak lila maşallah bir gitmiş 5 cm açıklık.Bende sancım olduğu gün gitmeseydim açılma başlayacakmış.Zor duruyor şimdi zaten.Bir andasempatiksalakcinni
canım doktora görünemedimki o sancı olayından sonra bırakayımmı bırakmayayımmı diye yani bugün belli olcak inşallah ilacı bırak der...
aynen canım ben atlatım riskli dönemi 36 haftam bitti 1 haftada böyle beklerse 37 de doğarsa küveze gerek kalmaz kilosuda şuan 3 kg olmuştur sanırım....
Kısmet sen sigara da yakmışsındır zilliiiiiiiiiiiiiii :))
Kızlar 50 TL çok değilmi??? bizim hastane 7 TL ye yapıyor nst yi. Ayşecim bundan sonra her gittiğindede yapar sanırım nst.
eee ne anladım o sigortadan :) bari gebeliği karşılaymış gerisi fazlada önemli dğeil zaten
benim sigortamda doğum teminatı yok yani doğum ücretimi karşılamıyor ama onuda banka ödüyor, 2000 tl sini, benim doğumda 2100 tl, yani ben 2100 vericem hastaneye, sonraki ay banka hesabıma 2000 tl sini yatıracak, şanlıyım bu konuda
bilmemki ben seviyorum uğraşmayı, üstelik evde 1 kızım daha var :)
Günaydın hoşgeldin kısmet; benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla yok...
setup sen serbestmi çalışıyosun?
Hangi hastaneye gidiyorsun sevcan??
hoşgeldin kısmetcim valla banada öyle geliyo ya iş mahkemesi duruşma salonunda yada bi keşifte bu işi bitirecem ben:)düğünümden iki gün önce izne ayrılmıştım çünkü,gelin almaya geldiklerinde ben asliye cezada duruşmadaydım:)annem aradı insanlar geldi sen nerdesin diye:)
made bacimm gulmekten kirildim:=))hoşgeldin kısmetcim valla banada öyle geliyo ya iş mahkemesi duruşma salonunda yada bi keşifte bu işi bitirecem ben:)düğünümden iki gün önce izne ayrılmıştım çünkü,gelin almaya geldiklerinde ben asliye cezada duruşmadaydım:)annem aradı insanlar geldi sen nerdesin diye:)
Ohh ne güzel canım cebinden sadece 100 tl çıkıcak o zaman :))
yaaaa nasıl bir sancıydı?
ben üşenmem zeynepcim, çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı, dün iş çıkışı alışveriş yaptım geldim onları yerleştirdim kışlık kurutacaklarımı doğradım hazırladım oturup yemek yediğimde saat 21:30 du :)
gunaydin canim hosgeldinizSelam kızlar...
hayırlı cumalar...
ne sıcak bir gün değil mi?
herkes nasıl?
selam kızlar..
çok sıcak:gitme:
made bacimm gulmekten kirildim:=))
kaydirigubbakcemile3
sevcan canim sen kac haftan kaldi bacim,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?