ben de izne çıkınca buzluğa falan bişeyler atmak istiyorum. ne konur ki?
ne kurutabilirim?
bir domates konservesi yapmak geliyor aklıma.
Selam kızlar...
hayırlı cumalar...
ne sıcak bir gün değil mi?
herkes nasıl?
oylemi masallahh benimde 6haftam kaldi hemen hemenEn fazla 6 hafta canım :))
ya benim dudağımda uçuk çıkmıştı bir ay önce dudak değil bıyık bölgesinde deride uçuk geçti ama hasarı geçmedi hala kızarık duruyor napsam yaa bepanten sürüyorum geçmiyor cildiyeciyemi gitsem acaba??
cnm ben mevsim seblerinden buzluğa atılabilecek gibi olanları 5-10 kg aralığında alıp attım,
patlıcan ve biber kurutuyorum, ayrıca taze naneyi, domates konservesini hazırlıcam bu kadar
ben de izne çıkınca buzluğa falan bişeyler atmak istiyorum. ne konur ki?
ne kurutabilirim?
bir domates konservesi yapmak geliyor aklıma.
ya kızlar ben bu sıralar acayip acıkıyorum sizde de oluyomu?
Canım bence herşey konur. Geçen pazara gittim o kadar ucuz ki herşey bu akşam alıp bende atıcam hatta.
Örneğin. Patlıcan közleyip atıcam. Melemenlik yapıcam 10 kavanoz falan yarım kiloluk tabiki bunu konserve gibi yapıcam. Dolmalık biber atıcam dolaba. Geçenlerde vişne aldım attım ramazanda eşime kaynatırım diye. Ben sarımsakları bile soyup buzluğa atıyorum yemeklerde hazır hazır kullanıyorum öyle rahat oluyorki. Bazen yemekleri pazar gününden pişirip tencereyle buzluğa attığım bile olur :kedi: 10 gün sonra taze gibi çıkarıp yeriz.
çikolata valla ne maharetlisin yahu..maşallah...sana bi akıl danışayım madem (her zamanki gibi..bıkmadın umarım benden :):):) taze fasulyeleri nasıl şokluyorsun...varmı pratik bi yöntemin...
ya kızlar ben bu sıralar acayip acıkıyorum sizde de oluyomu?
her sene yapçam diyorum ama işten eve pert geldiğim için yapamıyorum.
bu sene kararlıyım!!!
buzluk da bomboş zaten
tavsiyeler için çok teşekkürler
Canım bence herşey konur. Geçen pazara gittim o kadar ucuz ki herşey bu akşam alıp bende atıcam hatta.
Örneğin. Patlıcan közleyip atıcam. Melemenlik yapıcam 10 kavanoz falan yarım kiloluk tabiki bunu konserve gibi yapıcam. Dolmalık biber atıcam dolaba. Geçenlerde vişne aldım attım ramazanda eşime kaynatırım diye. Ben sarımsakları bile soyup buzluğa atıyorum yemeklerde hazır hazır kullanıyorum öyle rahat oluyorki. Bazen yemekleri pazar gününden pişirip tencereyle buzluğa attığım bile olur :kedi: 10 gün sonra taze gibi çıkarıp yeriz.
Çikom bende fikrimi belirtiyim müsadenle.
Canım ben biraz kavurup az suda haşlayıp öyle koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?