2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim dudağımda uçuk çıkmıştı bir ay önce dudak değil bıyık bölgesinde deride uçuk geçti ama hasarı geçmedi hala kızarık duruyor napsam yaa bepanten sürüyorum geçmiyor cildiyeciyemi gitsem acaba??

ben de izne çıkınca buzluğa falan bişeyler atmak istiyorum. ne konur ki?
ne kurutabilirim?
bir domates konservesi yapmak geliyor aklıma.

cnm ben mevsim seblerinden buzluğa atılabilecek gibi olanları 5-10 kg aralığında alıp attım,
patlıcan ve biber kurutuyorum, ayrıca taze naneyi, domates konservesini hazırlıcam bu kadar

mavi 1000 gunaydin canim

oznur sekeri gunaydin sesin cikmiyor bacim iyisiniz insallah

saltanatt sekeri gunaydinnn
iyisiniz insallah
o ne guzellik oyle masallahhhhhh:=)))

ya bizim saadet sekerini goremedim
mospy sekerinide tabiki:=)) neyse insallah iyilerdir,,,

kısmetcim uyanırsın şimdi kahve etkisini gösterir :) bende iyiyim koşturmaca devam ediyo

aak cnm linki inceliyorum teşekkürler

En fazla 6 hafta canım :))
oylemi masallahh benimde 6haftam kaldi hemen hemen

gunaydin canim
gecmis olsun,,,

ben de izne çıkınca buzluğa falan bişeyler atmak istiyorum. ne konur ki?
ne kurutabilirim?
bir domates konservesi yapmak geliyor aklıma.

Canım bence herşey konur. Geçen pazara gittim o kadar ucuz ki herşey bu akşam alıp bende atıcam hatta.
Örneğin. Patlıcan közleyip atıcam. Melemenlik yapıcam 10 kavanoz falan yarım kiloluk tabiki bunu konserve gibi yapıcam. Dolmalık biber atıcam dolaba. Geçenlerde vişne aldım attım ramazanda eşime kaynatırım diye. Ben sarımsakları bile soyup buzluğa atıyorum yemeklerde hazır hazır kullanıyorum öyle rahat oluyorki. Bazen yemekleri pazar gününden pişirip tencereyle buzluğa attığım bile olur :kedi: 10 gün sonra taze gibi çıkarıp yeriz.

Son düzenleme:
çikolata valla ne maharetlisin yahu..maşallah...sana bi akıl danışayım madem (her zamanki gibi..bıkmadın umarım benden :):):) taze fasulyeleri nasıl şokluyorsun...varmı pratik bi yöntemin...

made canim vallahi bende oyle cok yiyorum ama az yiyorum
cok acikiyorum aman dikkat bebek 20 ile 30grm aliyor

bozo canim bende gormedim haberim yok vallahi,,

her sene yapçam diyorum ama işten eve pert geldiğim için yapamıyorum.
bu sene kararlıyım!!!
buzluk da bomboş zaten

tavsiyeler için çok teşekkürler

çikolata valla ne maharetlisin yahu..maşallah...sana bi akıl danışayım madem (her zamanki gibi..bıkmadın umarım benden :):):) taze fasulyeleri nasıl şokluyorsun...varmı pratik bi yöntemin...

Çikom bende fikrimi belirtiyim müsadenle.
Canım ben biraz kavurup az suda haşlayıp öyle koyuyorum.

her sene yapçam diyorum ama işten eve pert geldiğim için yapamıyorum.
bu sene kararlıyım!!!
buzluk da bomboş zaten

tavsiyeler için çok teşekkürler

İnşallah yapabilirsin. Hele melemenlik çok kolay oluyor ben biberleri yıkayıp robottan geçiriyorum :))) domatesleride kaynamış suda 10 dakika beklettinmi kabukları hemen çıkıyor sonrada doğra kavonozla mis gibi :))) Tembel avrat makineleri çok işe yarıyor canım.....

Ne hamaratsınız valla.Sizleri görünce gözlerim yaşarıyor:a015: Yerimden kalkacak gücüm yok.Tebrik ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Çikom bende fikrimi belirtiyim müsadenle.
Canım ben biraz kavurup az suda haşlayıp öyle koyuyorum.

spnra poşetleyip buzluğa di mi?
zeytin yağlı yemeğini yapsak koysak nasıl olur. çıkarınca bazı şeyler (mesela patates falan)
hoş olmuyor.
bu nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…