çikolata valla ne maharetlisin yahu..maşallah...sana bi akıl danışayım madem (her zamanki gibi..bıkmadın umarım benden :):):) taze fasulyeleri nasıl şokluyorsun...varmı pratik bi yöntemin...
mavi 1000 gunaydin canim
oznur sekeri gunaydin sesin cikmiyor bacim iyisiniz insallah
saltanatt sekeri gunaydinnn
iyisiniz insallah
o ne guzellik oyle masallahhhhhh:=)))
ya bizim saadet sekerini goremedim
mospy sekerinide tabiki:=)) neyse insallah iyilerdir,,,
İnşallah yapabilirsin. Hele melemenlik çok kolay oluyor ben biberleri yıkayıp robottan geçiriyorum :))) domatesleride kaynamış suda 10 dakika beklettinmi kabukları hemen çıkıyor sonrada doğra kavonozla mis gibi :))) Tembel avrat makineleri çok işe yarıyor canım.....
Canım bende 32 haftadan itibaren vardı aslında.Hep normal dedik.Kasıklarımda ve göbeğimin alt kısmında adet sancısı gibiydi.Özellikle sabahları oluyor.Öğleden sonra bazen yokluyordu.Hastaneye gittiğimde düzenli sancılar çıktı.
Hoşgeldin günaydın kısmetcim
HAMİLELİĞİN ilk aylarında on buçukda süt içtiğimde öğlene kadar yetiyodu acıkmıyodum,şimdi herşeyi yiyecek kıvamdayım:)
bende dolaba sadece bezelyeyle,barbunya koyabildim,pöfff
kizlar cok uzuldum ya... oturma odaya aldigim mobilya hic te hosuma gitmedi :çok üzgünüm: hemde kocisle 1 hafta kavga ederek almistim... dayak yicem :1no2:
Ne hamaratsınız valla.Sizleri görünce gözlerim yaşarıyor:a015: Yerimden kalkacak gücüm yok.Tebrik ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
spnra poşetleyip buzluğa di mi?
zeytin yağlı yemeğini yapsak koysak nasıl olur. çıkarınca bazı şeyler (mesela patates falan)
hoş olmuyor.
bu nasıl olur acaba?
günaydın güzel anneler hayırlı cumalar
ya iipekyolcum benimde genelde sabahları oluyor bel ağrım bazen öğleden sonra da kasıklarım ağrıyor ama günde 1 yada 2 defa oluyor bende normal diyodum gitsemmi acaba doktora sana ne verdiler ilaç olarak
canım taze fasülyeleri kırıp yıkıyorum 1 kg için, 1-2 domates rendeliyorum çok azcık yağ ile teflon tencerede kavuruyorum renginin dönmesine yakın domateside atıp 1-2 çeviriyorum sonra soğuyunca poşetliyorum pişirirken çok çabuk pişiyor. annemde haşlayıp atar bi kaç dakika kaynar suda bekletiyor, soğuyunca soğuk sudan geçirip poşetliyor, sıcakken soğuk suya tutma rengi döner
bilmem mii....
ay bu arada birileri patates kızartıyor got damn it!!!!
nasıl kokuttu anlatamam.
koklaya koklaya kim olduğunu bulup kapısına gidip istesem mi sempatiksalakcinni
ngezen gunaydin hosgeldinnn
bi fotosunu çek koy. ben seni gazlarım.
hatta eskisinden de çok beyenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?