2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HAMİLELİĞİN ilk aylarında on buçukda süt içtiğimde öğlene kadar yetiyodu acıkmıyodum,şimdi herşeyi yiyecek kıvamdayım:)
bende dolaba sadece bezelyeyle,barbunya koyabildim,pöfff

çikolata valla ne maharetlisin yahu..maşallah...sana bi akıl danışayım madem (her zamanki gibi..bıkmadın umarım benden :):):) taze fasulyeleri nasıl şokluyorsun...varmı pratik bi yöntemin...

canım taze fasülyeleri kırıp yıkıyorum 1 kg için, 1-2 domates rendeliyorum çok azcık yağ ile teflon tencerede kavuruyorum renginin dönmesine yakın domateside atıp 1-2 çeviriyorum sonra soğuyunca poşetliyorum pişirirken çok çabuk pişiyor. annemde haşlayıp atar bi kaç dakika kaynar suda bekletiyor, soğuyunca soğuk sudan geçirip poşetliyor, sıcakken soğuk suya tutma rengi döner

gunaydin kismetcim!! sagol ya canim o senin guzelligin!! opuyorumnanaktan

bilmem mii....

ay bu arada birileri patates kızartıyor got damn it!!!!
nasıl kokuttu anlatamam.
koklaya koklaya kim olduğunu bulup kapısına gidip istesem mi sempatiksalakcinni

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar

ya iipekyolcum benimde genelde sabahları oluyor bel ağrım bazen öğleden sonra da kasıklarım ağrıyor ama günde 1 yada 2 defa oluyor bende normal diyodum gitsemmi acaba doktora sana ne verdiler ilaç olarak

HAMİLELİĞİN ilk aylarında on buçukda süt içtiğimde öğlene kadar yetiyodu acıkmıyodum,şimdi herşeyi yiyecek kıvamdayım:)
bende dolaba sadece bezelyeyle,barbunya koyabildim,pöfff

Söyleye söyleye acıktırdınız beni.Gidip kahvaltı yapayım artıkın

kizlar cok uzuldum ya... oturma odaya aldigim mobilya hic te hosuma gitmedi :çok üzgünüm: hemde kocisle 1 hafta kavga ederek almistim... dayak yicem :1no2:

Ne hamaratsınız valla.Sizleri görünce gözlerim yaşarıyor:a015: Yerimden kalkacak gücüm yok.Tebrik ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Banada çok zevkli geliyor. Misafir falan geleceği zaman hemen çıkarıp onları yedirebiliyorum en azından ne yedircem derdim olmuyor bi kere sende denesen hep yaparsın. Hatta bi kere nohutları pişirip bile attım :)))

spnra poşetleyip buzluğa di mi?
zeytin yağlı yemeğini yapsak koysak nasıl olur. çıkarınca bazı şeyler (mesela patates falan)
hoş olmuyor.
bu nasıl olur acaba?

Canım çiğ sebzeleri koyunca dayanmıyor ama hafit haslayıp yada kavurup koyunca sorun olmuyor taze gibi oluyor. Fasülyenin yemeğini yaparsın ama saklama kabında koyman gerekir yer kaplar. Onun yerine benim dediğim gibi yaparsan poşetlersin sonrasında zeytin yağında soğannı patatesini salçasını kavurursun üstünede fasülyeleri sarımsakları atarsın olur...

Nst çektik canım.Düzenli sancılar çıkınca 3 tane serum yedim bir güzel.Sonra tekrar nst çektik.Yine sancı çıktı.Akşam nidilata başladık.Birde doğum başlayabilir diye ciğer geliştirici iğne yapıldı 4 doz.Sonra hergün gidip nst çektik.

Canım sen başka neler koyacaksın dolaba biraz kopya çekeyim :))

ben oğluşumu görmeye gidiyorum.
erimeden dönerim inşallah.
hepinize sağlıklı günler yerimseniben

Çikolata, aak güle güle...
Kısmetcim afiyet olsun bende öğle yemeğine gidicem :)))
Saltanat üzülme canım yaa beyenerek aldıysan güzeldir yerini falan değiştirirsiniz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…