2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elektiriklerim kesildi aniden düştüm netten kısmetcim beni sormuşsun iyiyim tatlım hamdolsun
birazdan doktora gidicem bakalım doktorum ne dicek doğum yapacağım gün kesin belli olsun artık
bebişimin kilosunu çok merak ediyorum 1 hafta önce 2,800 dü 3 kg olmuştur heralde prensesim

bende biraz temizlik yapiyim gerçi hiç popomu kaldırasım yok ya en azımndan makine ye çekeyim birde sileyim hayden görüşürük :hulya:

ohh masallah prensesine!! benim de yarin kaynanam gelecek :1closedeyes: sozde bana yardim etmeye gelyo ama ben o gelecek diye hazirlik yapyon , onn yapacagi isin 2 katini yapmak zorunda kalyom tembel gelin olarak gorunmemek icin :jeyyar:

maşallah herkes kışlıkları atmış dolaba.ne beceriklisiniz yaw.ben mutfağa gidip yemek yapmaya üşeniyorum.bi vişne kaynattık.onada mecbur kaldım.5 kilo getirmiş bi ahbabımız.kışın ne yicezz bizzzzzzzzz:1shok:

kıszlar merhaba nasılsınız:)
yeni gelişmeler varmı liladan sonra...biz çok iyiyiz ...
kayınvalidemde kaldım geldim sıkılmadım güzel geçti...
bugunde antalyadan arkadaşım geliyor bol bol gezeriz artık alışverişmerkezlerinde fink atarız...
çok fazla takılamayabilirim kızlar merak etmeyin..misafirim olacağı için bide en yakın arkadaşım gece gündüz çene çalarız kesin....
arada gelirim tabi aklım burda kalır nevar neyok diye...

kızlar benim sancım felan yok çok şükür.her gittiğimde nstye girmek zorundamıyım.bebeğimin sağlıklı olduğunu ultrasonda görüyoruz nasılsa.daha 6-7 hafta var doğuma.kimisi 36 haftalık olmuş hala nstye girmemiş mesela

kaydirigubbakcemile2bizde kahvaltı yaptık. ben saat 6 da kalkıp bebegim kıpırdabsın diye biseyler yemiştim bu 2. kahvaltımız. saatte 12 olmus

ohh ne güzel.sen nerdesin bilmiyorum ama arkadaşında antalyanın sıcağından kurtulmuş.kavruluyoz burda.nemden buharlaşacaz yakında.keşke bende kaçabilsem biyerlere..

ben daha nts ye falan girmedim canım...
doktorumda şimdilik gerek duymadı.neye göre gerek duyuyorlar onuda bilmiyorum.....
benimde sancım yada herhangi bi şikayetim yok şimdilik....hatta sanki hiç doğmayacak gibi yerinden memnun sanki:)
ay çok sıcak ben bi duşa gireceğimmdelikafadulden
oturduğum yerde ter basıyor resmen:bbo:

bende daha nst ye girmedim dr 36 haftadan sonra alırız dedi haftaya gidicem o zaman girecekmişim.. sancım ara ara oluyor ama kısa sürelisancılar bunlar.. özelliklede yürürken kasılıp kalıyorum dün eşimle yürüyüşe çıktık site içinde dolaşalım dedik 10 kere durdum başı baskı yapıyor sanırım rahmim aşağı çekiliyor gibi oluyo fisfisfis

Ya evin altında iç giyim var, oraya gittik annemle, sinir etti beni kadın. Hiçbişey beğenmedi. Aldıklarımı da beğenmedi evde. Koskoca 2 katlı iç giyim mağazasından boş çıktık. Ne değişik huyları var yaaa....

ben de hic giremdeim nst-ye.. ne zaman gircem de bilmiyorum. hatta sancinin ne oldugunu da anlamis degilim. belim, karnim ve kasiklarimda cesitli agrilar oluyo gecyo falan hangisinin ne oldugunu anlamiyorum zaten. siz nasil anliyorsunuz tam sanci oldugunu :uhm:

bende girmek istemediğimi söylicem bu gittiğimde.boşuna para veriyomuşum gibi geliyor.sancı varmı ona bakıyorlar.yok işte.bide 20 dk.sürüyor çok sıkıcı.gerçi bebeğimin kalp atışını duyuyorum ama şükür sağlıklı olduğunu zaten biliyoruz.

yürürken bende durmak zorunda kalıyorum.bebişlerin kafası aşağıda ya mesaneye baskı yapıyor ve canyakıyor.yürümeyi çok seviyorumda o kadar çok çişim geliyoki artık dışarı çıkmak istemiyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen canım çarşıda girmediğim wc kalmıyor eşim bıkmış durumda küçük çocukları geçtim iki adım atıyorum çişim geldiiii diyorum hehehehekaydirigubbakcemile3

kızlarrr 2010 ağustos annelerinin bebişlerinin resimleri var içim bi tuhaf oldu yaaa maşallah çok tatlı yenidoğar doğmaz çekmişler bakın bi onlara

kızlarrr 2010 ağustos annelerinin bebişlerinin resimleri var içim bi tuhaf oldu yaaa maşallah çok tatlı yenidoğar doğmaz çekmişler bakın bi onlara

şimdi gördüm gözlerim doldu ya.Allah baışlasın ne tatlılar.bizde alsak hayırlısıyla kucağımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…