elektiriklerim kesildi aniden düştüm netten kısmetcim beni sormuşsun iyiyim tatlım hamdolsun
birazdan doktora gidicem bakalım doktorum ne dicek doğum yapacağım gün kesin belli olsun artık
bebişimin kilosunu çok merak ediyorum 1 hafta önce 2,800 dü 3 kg olmuştur heralde prensesim
kıszlar merhaba nasılsınız:)
yeni gelişmeler varmı liladan sonra...biz çok iyiyiz ...
kayınvalidemde kaldım geldim sıkılmadım güzel geçti...
bugunde antalyadan arkadaşım geliyor bol bol gezeriz artık alışverişmerkezlerinde fink atarız...
çok fazla takılamayabilirim kızlar merak etmeyin..misafirim olacağı için bide en yakın arkadaşım gece gündüz çene çalarız kesin....
arada gelirim tabi aklım burda kalır nevar neyok diye...
kızlar benim sancım felan yok çok şükür.her gittiğimde nstye girmek zorundamıyım.bebeğimin sağlıklı olduğunu ultrasonda görüyoruz nasılsa.daha 6-7 hafta var doğuma.kimisi 36 haftalık olmuş hala nstye girmemiş mesela
kızlar benim sancım felan yok çok şükür.her gittiğimde nstye girmek zorundamıyım.bebeğimin sağlıklı olduğunu ultrasonda görüyoruz nasılsa.daha 6-7 hafta var doğuma.kimisi 36 haftalık olmuş hala nstye girmemiş mesela
bende daha nst ye girmedim dr 36 haftadan sonra alırız dedi haftaya gidicem o zaman girecekmişim.. sancım ara ara oluyor ama kısa sürelisancılar bunlar.. özelliklede yürürken kasılıp kalıyorum dün eşimle yürüyüşe çıktık site içinde dolaşalım dedik 10 kere durdum başı baskı yapıyor sanırım rahmim aşağı çekiliyor gibi oluyo fisfisfis
kızlarrr 2010 ağustos annelerinin bebişlerinin resimleri var içim bi tuhaf oldu yaaa maşallah çok tatlı yenidoğar doğmaz çekmişler bakın bi onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?