2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla tam anlayamıyoruz saltanatcım..Ben sancım olduğunda sadece kasık ve göbeğimin alt kısmında ağrı var diye gittim düzenli sancılar çıktı.Dr a diyoruz tam hissetmiyorum sadece hafif ağrı oluyor diye.Dr dedi ki şimdi öğrenmişsindir.Herkeste farklı oluyor herhalde.Hastanede sancım var diye geliyorlardı ama nst de sancı çıkmıyordu

kızlarrr 2010 ağustos annelerinin bebişlerinin resimleri var içim bi tuhaf oldu yaaa maşallah çok tatlı yenidoğar doğmaz çekmişler bakın bi onlara

bakyorum coook tatlilar yaa masallah gobusumuzde oyle tatli bebisler var diye dusnunce bi tuhaf olyom... :1shok: orda bi tane bebek vardi, bem beyaz dogmus.. o neydi oyle?? hepsi mi oyle bem beyaz doguyo??

kızlar benim hiç sancım olmuyor çok mu geç gelecek benimm kızım niye başlamadı sancılarım yavaş yavaş bende alışsam :uhm:

bakyorum coook tatlilar yaa masallah gobusumuzde oyle tatli bebisler var diye dusnunce bi tuhaf olyom... :1shok: orda bi tane bebek vardi, bem beyaz dogmus.. o neydi oyle?? hepsi mi oyle bem beyaz doguyo??

benimde o dikkatimi çekti bembeyaz doğmuş bizimkiler de mi öle acaba ? fisfisfis

kızlar benim hiç sancım olmuyor çok mu geç gelecek benimm kızım niye başlamadı sancılarım yavaş yavaş bende alışsam :uhm:

canım olmasın zaten boşver daha iyi nasıl olsa son dönemlerde sık sık olacak bebişler ne kadar geç gelirse o kadar iyi karnımızda geçirdikleri 1 gün bile önemli :))kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

benimde o dikkatimi çekti bembeyaz doğmuş bizimkiler de mi öle acaba ? fisfisfis

Bebeklerin çoğu öyle doğar.Yağ tabakası gibi bişey adı var ama hatırlamıyorum.Bebeği koruyor o beyazımsı şey.Korktunuz mu yoksaohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
isterseniz bebişinizi temizleyip getirirler size.Bu yeni doğmuş hali

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni benim prensesimi getirsinlerde hiç sorun deil ... :)) sabırsızlıkla bekliyorum

daha once gordugum yeni dogmus bebekler oyle degildi yaw. biraz orasi burasi falan beyaz oluyordu bu da resmen vanilyali puding-den dogmus gibi bemm beyaz.. kaydirigubbakcemile3

Eylülün En aceleci AnneleriopuyorumnanaktanTebessümle konuştum Şeker Pembemiz:CüvCüv: Dr.a gitmiş 2.600 olmuş prensesimiz-Esmamız-İlaçlar kesilmiş her an doğum başlayabilir Demiş Bu saatten sonra güzel haberler bekleyeceğiz ve tez avazda sağlıkla doğması için Dualar edeceğiz ..3.olarak kızımız geliyorr.....-Netinde sorun olduğu için sizlerle paylaşmamı istedi ..

Kızlar Tebessümle konuştum Şeker Pembemiz Dr.a gitmiş 2.600 olmuş prensesimiz-Esmamız-İlaçlar kesilmiş her an doğum başlayabilir Demiş Bu saatten sonra güzel haberler bekleyeceğiz ve tez avazda sağlıkla doğması için Dualar edeceğiz ..3.olarak kızımız geliyorr......

lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.

Off ben de onla aynı gidiyodu haftam. Sadoş dördüncü sensin demişti. Kartımı bile atmış. İiçine mi doğdu acaba, hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…