ben de hic giremdeim nst-ye.. ne zaman gircem de bilmiyorum. hatta sancinin ne oldugunu da anlamis degilim. belim, karnim ve kasiklarimda cesitli agrilar oluyo gecyo falan hangisinin ne oldugunu anlamiyorum zaten. siz nasil anliyorsunuz tam sanci oldugunu :uhm:
kızlarrr 2010 ağustos annelerinin bebişlerinin resimleri var içim bi tuhaf oldu yaaa maşallah çok tatlı yenidoğar doğmaz çekmişler bakın bi onlara
bakyorum coook tatlilar yaa masallahgobusumuzde oyle tatli bebisler var diye dusnunce bi tuhaf olyom... :1shok: orda bi tane bebek vardi, bem beyaz dogmus.. o neydi oyle?? hepsi mi oyle bem beyaz doguyo??
kızlar benim hiç sancım olmuyor çok mu geç gelecek benimm kızım niye başlamadı sancılarım yavaş yavaş bende alışsam :uhm:
bakyorum coook tatlilar yaa masallahgobusumuzde oyle tatli bebisler var diye dusnunce bi tuhaf olyom... :1shok: orda bi tane bebek vardi, bem beyaz dogmus.. o neydi oyle?? hepsi mi oyle bem beyaz doguyo??
benimde o dikkatimi çekti bembeyaz doğmuş bizimkiler de mi öle acaba ? fisfisfis
kızlar benim hiç sancım olmuyor çok mu geç gelecek benimm kızım niye başlamadı sancılarım yavaş yavaş bende alışsam :uhm:
Bebeklerin çoğu öyle doğar.Yağ tabakası gibi bişey adı var ama hatırlamıyorum.Bebeği koruyor o beyazımsı şey.Korktunuz mu yoksaohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
isterseniz bebişinizi temizleyip getirirler size.Bu yeni doğmuş hali
kızlar ne bilim herkez sancılanıyor bende gariplik var sandım boshayallersmile
lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.
kaydirigubbakcemile3 ben de kizlar sancilandyorum deyince heveslenyorum. bende oyle bisey varmi diye dinliyorum kendimi ama neyin ne oldugunu anlamiyorum gecyo iste.. fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?