kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
gittik hemen usg de baktı. bi güzel sokmuş kafayı kanala.
ama daha doğmaya niyeti yok. en azından şimdilik...
nst ye bağladılar. hafif ancılar var. o yüzden dikkat etmemi söyledi dr.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
bu arada kuzum 2 kilo 700 gr ve 47,5 cm olmuşmaşallah...
lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.
hepimiz sıkıldık hamilelikten artık gelsinler istiyoruz ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması o kadar önemliymişki zamanında gelsin yavrucaklar biz biraz daha sabrederiz
masallah kuzuna!! aman dikkat et daha erken sizin icin! biraz daha kalsin gobusunde
Ayy maşallah canım çok sevindim herhangi bir sorun olmamasına.
Bende seni merak ediyordum.İyi olmanıza çok sevindim.İnş zamanında gelir bebişin.Kilosuna da maşallah
maş canım inş. zamanında gelir meleğin
maşallah bebişine tubi...
sıcaklara dikkat cidden
maşallah tuba bebişine
aman dikkat et yorma kendini
eheee kaydirigubbakcemile3Rüzgar öyle kapkara değil kızlar ten beyazda tüy yumağı sadece siyah siyah saçları var yüzünün yanlarında siyah siyah tüyler var ondan kapkara bişiy dedim.
o tüyler dökülecekmiş zamanla annemler öyle dedi eşimde öyle doğmuş sonra dökülmüş.
lila nasılsın canım
karnını kaçıncı gün sardın
anneme diyorum eve gelince hemen saralım dikişin acır diyor
kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
gittik hemen usg de baktı. bi güzel sokmuş kafayı kanala.
ama daha doğmaya niyeti yok. en azından şimdilik...
nst ye bağladılar. hafif ancılar var. o yüzden dikkat etmemi söyledi dr.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
bu arada kuzum 2 kilo 700 gr ve 47,5 cm olmuşmaşallah...
kızlar bişey sorcam
hastane çantasına hasta bezi diyor herkez
nasıl bişey o
düz örtü giib bişey altına seriliyor ondan mı
yoksa kocaman gerçek bez gibi anne poposuna mı :)))
malum artık hazırlamak şart oldu çantaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?