2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maş canım inş. zamanında gelir meleğin

lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.

eheee kaydirigubbakcemile3Rüzgar öyle kapkara değil kızlar ten beyazda tüy yumağı sadece siyah siyah saçları var yüzünün yanlarında siyah siyah tüyler var ondan kapkara bişiy dedim.
o tüyler dökülecekmiş zamanla annemler öyle dedi eşimde öyle doğmuş sonra dökülmüş.

lila nasılsın canım
karnını kaçıncı gün sardın
anneme diyorum eve gelince hemen saralım dikişin acır diyor

hepimiz sıkıldık hamilelikten artık gelsinler istiyoruz ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması o kadar önemliymişki zamanında gelsin yavrucaklar biz biraz daha sabrederiz

işte tatlım doğumumdan 1 gün önce söylediğim sözler aynen şunlardı....

offf sıkıldım hamilelikten....
ben doğurmak istiyoooom....
bi doğsa artıkk.
bu sıcaklardada hamilelik hiç çekilmiyo....

saatinemi geldi ne.
pişman oldum düşünüp düşünüp sonra ne büyük laflar etmişim diye...
o gece sancılanıp sabahına doğurdum.
ama bişiy diyim mi doyamamışım ben çok özlüyorum hamileliğimi...

masallah kuzuna!! aman dikkat et daha erken sizin icin! biraz daha kalsin gobusunde

Ayy maşallah canım çok sevindim herhangi bir sorun olmamasına.

Bende seni merak ediyordum.İyi olmanıza çok sevindim.İnş zamanında gelir bebişin.Kilosuna da maşallah

maş canım inş. zamanında gelir meleğin

maşallah bebişine tubi...
sıcaklara dikkat cidden

maşallah tuba bebişine
aman dikkat et yorma kendini

teşekkürler canlarım...
çok şükür iyiyiz. arada sancılar yokluyor ama buna da şükür. şöyle 2-3 hafta daha kalsa süper olur. eşim şehir dışındaydı. apar topar atladı otobüse garibim.
2 dk da bir arıyor. aşkım sık dişini aşkım geliyorum.
dedim daha doğurmuyorum acele etme. benden panikçi yaw kaydirigubbakcemile3
dedim beni bırakıp gidersen öyle olur işte...

Nasılsın canım.Maşallahın var inş doğumdan sonra bende senin gibi rahat gezebilirim sancım falan olmaz.Bir de lila sen hangi marka göğüs pedlerinden kullanıyorsun.Bulmuşken soralım
Bu arada bebişin eve ne zaman dönecek belli mi..

tubişimmm geçmiş olsun canım.
aman aman zamanlı gelsinler doğar doğmaz sizinle olsunlar bak bizim bu gün 1 haftamız doluyo Rüzgar ayrı yerde ben ayrı yerde..
aman zamanlı gelsinler kucağınızda olsunlar...

lila nasılsın canım
karnını kaçıncı gün sardın
anneme diyorum eve gelince hemen saralım dikişin acır diyor

iyiz çok şükür tatlım Rüzgarda iyi yakında onu emzirmeye gireceğim yanına..
sanırım 36 haftayı tamamlatıp verecekler bana...

karnımı 3. gün sardık bozom biz.
çünkü ben 3. gün taburcu oldum evet geldim yemek yedim duş aldım (o an sütümde geldi)
sonra karnımı sardık.
dikiş zaten çok çok aşşağıda karnımı sarmamız onu hiç etkilemedi bile.

ipekyol canım ben migrostan acilen almıştım bambinonun göğüs pedini 40lıydı 10 u bizden hediyemi ne yazıyor üstünde.
çok memnunum gerçekten.
inşallah normal doğurursunuz ama sezeryanlada doğurursanız inşallah benim gibi kolay olur ben hiç pişman değilim sezeryan olduğuma her ne kadar normal istemiş olsamda nasip işte :)

pembeheracım canım süt için günde 2 kez gidiyorduk bize 24 saat kapılar açık .
hastanede makina var orada herkese özel aparat var gidiyoruz orada sağıp bırakıyoruz.
ama ben bu hafta söyle yaptım.
el pompası aldım onunla sağıp süt poşetine koyup dolaba atıyorum.
(çünkü sabahları acıyla uyanıyorum süt dolunca inanılmaz acıyor ve şişiyor)
akşam geç saatte tekrar doluyor bu sefer hastaneye gidip hem tekrar sağıyorum hemde sabahki sağdığım sütümü bırakıyorum.

makinaya gerek duymadım canım çalışmıyorum ya hani o yüzden hastanede sağdığım için birde pompa benim çok iyi işimi gördü çok şükür...

bebişimde iyi kızlar dün doktorla konuştu eşim 30 ccye çıkaracaklar sütümü eğer alabilirse yanına gireceğim emzireceğim...
bir süre beni emdikten sonra taburcu olacakmış.
sanırım 36 haftayı tamamlatırlar.
çünkü dün bi arkadaş vardı orda 33 haftalık doğum yapmış yarın 36. haftamız doluyo taburcu olacağız dedi.
belki bizimde öyle olur...

Son düzenleme:
saol lila cığım cevabın için
rüzgar da inşllh yakın zamanda sağlıkla evine gelir

LİLA: maşallah hayırlısı canım ne güzel yakında emzireceksin kendin kimbilir ne kadar güzel bi duygudur

kızlar bişey sorcam

hastane çantasına hasta bezi diyor herkez
nasıl bişey o
düz örtü giib bişey altına seriliyor ondan mı
yoksa kocaman gerçek bez gibi anne poposuna mı :)))

malum artık hazırlamak şart oldu çantaları

teşekkürler lilacım...
inşallah acele etmez de eylülde doğar kuzum...
maşallah rüzgarımıza da. 36 da verirlerse şurda az bişi kalmış.
2 kiloyu tamamlatıyor bazı hastaneler de.
kilosunu mu bekliyorlar acea?

bebisin saglikla zamaninda gelsin insallah...bi sorun olmamasina sevindim...zamaninda hayirlisiyla kucagimiza aliriz sende hepimizde. insallah..dikat et bari bugunlerde....

Benim bildiğim kadarıyla hastanede kaldığın sürece hastane veriyor zaten evde de az bir zaman için lazım olacak.Tabi tecrübeliler daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…