2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saglikla gelsin insallah!!! :Saruboceq: seker pembe simdi hastanede bebeginin gelmesini mi bekleyecek?

Off ben de onla aynı gidiyodu haftam. Sadoş dördüncü sensin demişti. Kartımı bile atmış. İiçine mi doğdu acaba, hayırlısı olsun...

sana hatta ucuncusun dememismiydi? kaydirigubbakcemile3 ama simdi 1-2 hafta daha dayansa ve 38. haftada gelse dm? cok guzel olurdu.. ben de ogluma hergun soyliyorum haftaya artik cik gobusumden diye..:asigim:

Hayırla gelsin inş bebiş.Rabbim bi avazda kurtarsın inş
lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.

ilginccc.. niye oyle birisi kap kara, birisi bem beyaz doguyor? her ikisi de mi normal??

Siz adamı öldürürsünüz valla:roflol: :roflol: Beyaz tabakanın çok olması birazda annenin beslenmesiyle alakalı.Yengemin yengesi hamileliğinde sürekli çekirdek yemiş.Ebesi ablam olmuştu.Bebek bembeyazdı diyor.Bayağı zorlanmışlar temizlemek için kaydirigubbakcemile3 Lila da temizlendikten sonra görmüştür bebişini zaten.3 gün sonra görmüş

hepimiz sıkıldık hamilelikten artık gelsinler istiyoruz ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması o kadar önemliymişki zamanında gelsin yavrucaklar biz biraz daha sabrederiz

gunaydin arkadaslar :)
bende yeni uyandim ayy nasil uyumusum masallah bana gozlerim kapaniyo halen kalkiyimda bir seyler yiyim burda saat 11.22 simdi sizler nasilsnizi?

nasıl bakalım keyifler bayanlar?benim kızım hala daha uyuyor heralde pek hareket yok bugün yada sıcaktan mayıştı yavrucağım

tesskkurler saltanatcigim canim arkadasim bir sey yiyim gelirim dun esim gec geldi sonrada hafif icmis galiba konustu durdu yanagimi opup durdu bebek bebek diyip duruyo ben bu kadar heyecan yapmiyorum bu bebege alkolluyken hic cekilmiyo bu adam tum gece sussun diye dua ettim en sonunda susmus uyumus anlatiyoda anlatiyo kahvaltimi yapiyim simdi

işlerimi toparladım yemeğimi yedim geldim ne kaynatıyosunuz bakimmm
kızlar bişi sorcam gittiği hastanede suit oda hizmeti verdiğini bildiğiniz hastane varsa yazarmısınız

hepimiz sıkıldık hamilelikten artık gelsinler istiyoruz ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması o kadar önemliymişki zamanında gelsin yavrucaklar biz biraz daha sabrederiz

Arkadaşım önceleri bende istiyordum erken gelmesini bebişimin aslında.Ama hastanede o insanları gördükçe dr anlattıkça vs çok korktum.İnş zamanında gelir.Bebiş zayıf olursada problem oluyor.Tam gelişemediği için hastalanma riski çok fazla oluyor.Prematüre olursa hastanede enfeksiyon kapma riski var vs vs.Çok zormuş yaşadıkça gördükçe öğreniyor insan.Hayırlısı artık.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Ben gidip bir duş alayım...

kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
gittik hemen usg de baktı. bi güzel sokmuş kafayı kanala.
ama daha doğmaya niyeti yok. en azından şimdilik...
nst ye bağladılar. hafif ancılar var. o yüzden dikkat etmemi söyledi dr.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
bu arada kuzum 2 kilo 700 gr ve 47,5 cm olmuş maşallah...

masallah kuzuna!! aman dikkat et daha erken sizin icin! biraz daha kalsin gobusunde

Ayy maşallah canım çok sevindim herhangi bir sorun olmamasına.

Bende seni merak ediyordum.İyi olmanıza çok sevindim.İnş zamanında gelir bebişin.Kilosuna da maşallah

kızlar mrb ???
nasılsınızz??
ben bi klaç gündür çok giremiorum nete yayladaydım::):):) kaçtım sıcaklardan:):)tekrar geldim evime bu gece kocişim yine götürecek beni yaylaya 2-3 günlüğüne:):):)

herkes nasıl ?? varmı lila dan sonra doğuran?? ayyy allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…