Kızlar Tebessümle konuştum Şeker Pembemiz Dr.a gitmiş 2.600 olmuş prensesimiz-Esmamız-İlaçlar kesilmiş her an doğum başlayabilir Demiş Bu saatten sonra güzel haberler bekleyeceğiz ve tez avazda sağlıkla doğması için Dualar edeceğiz ..3.olarak kızımız geliyorr......
Off ben de onla aynı gidiyodu haftam. Sadoş dördüncü sensin demişti. Kartımı bile atmış. İiçine mi doğdu acaba, hayırlısı olsun...
saglikla gelsin insallah!!! :Saruboceq: seker pembe simdi hastanede bebeginin gelmesini mi bekleyecek?
canım sen maş. zamanına yaklaşmışsın ben acele ediyorum galiba
Hayırla gelsin inş bebiş.Rabbim bi avazda kurtarsın inşKızlar Tebessümle konuştum Şeker Pembemiz Dr.a gitmiş 2.600 olmuş prensesimiz-Esmamız-İlaçlar kesilmiş her an doğum başlayabilir Demiş Bu saatten sonra güzel haberler bekleyeceğiz ve tez avazda sağlıkla doğması için Dualar edeceğiz ..3.olarak kızımız geliyorr......
lil@ nın bebeği kapkara doğmuş.öyle demişti.
ilginccc.. niye oyle birisi kap kara, birisi bem beyaz doguyor? her ikisi de mi normal??
Siz adamı öldürürsünüz valla:roflol: :roflol: Beyaz tabakanın çok olması birazda annenin beslenmesiyle alakalı.Yengemin yengesi hamileliğinde sürekli çekirdek yemiş.Ebesi ablam olmuştu.Bebek bembeyazdı diyor.Bayağı zorlanmışlar temizlemek için kaydirigubbakcemile3 Lila da temizlendikten sonra görmüştür bebişini zaten.3 gün sonra görmüş
hepimiz sıkıldık hamilelikten artık gelsinler istiyoruz ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması o kadar önemliymişki zamanında gelsin yavrucaklar biz biraz daha sabrederiz
kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
gittik hemen usg de baktı. bi güzel sokmuş kafayı kanala.
ama daha doğmaya niyeti yok. en azından şimdilik...
nst ye bağladılar. hafif ancılar var. o yüzden dikkat etmemi söyledi dr.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
bu arada kuzum 2 kilo 700 gr ve 47,5 cm olmuşmaşallah...
kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?