2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar içim rahat biliyorum ki biz sizin dualrınızdayız...
Rüzgarım yakında dönecek :)

zelcan canım muhakkak al hasta bezi...
benim doğumdan sonra eşimden istediler biliyosun hazırlıksızdım.
aşşağıdan kantinden aldı geldi.
hasta bezi bebek bezinin büyüğü almımıza bağlıyorlar.
muhakkak al şimdiden...

iyi olduguna sevindim lilacim! oglusun simdi kac kilo oldu?

canım hasta bezi bebek bezinin büyükler için olan versiyonundan :kedi:
ben 3 tane koydum. zaten hastanede de veriyorlarmış.
ben 2 çanta yaptım. biri bebişim diğeri benim için...
bugün hastanede bizzat şahit oldum. karışık oluyor tek çanta. 2 çanta olunca bebişinkini ver bebek odasına, bebişini hazırlar getirirler. kendi çantanı da doğumhaneye alırlar, seni güzelce giydirip odana alırlar...

Benim bebişim 2450 gr idi.Ama dr şimdi doğarsa prematüre olur dedi.Daha çok solunum fonksiyonlarına falan bakıyorlar galiba.36 biterse sorun olmazmış

hmm yani bi kuzuların poposuna bez bide bizim popolara öylemi
nasıl rahat mı bari
çok şişik görünüyordur kıyafetin altında ayyyyy

tubilosh: canım sana da geçmiş olsunnnn

saol tatlım opuyorumnanaktan

bebisin saglikla zamaninda gelsin insallah...bi sorun olmamasina sevindim...zamaninda hayirlisiyla kucagimiza aliriz sende hepimizde. insallah..dikat et bari bugunlerde....

amin canım inşallah.
hepimiz dikkat etmeliyiz. öyle bir sıcak varki, hemşireler bile uyardı beni sık sık.
sıcak bastıkça ellerini ayaklarını yüzünü soğuk suyla yıka. sıcaga çok maruz kalma diye...
bu yıl erken doğum patlaması varmış zaten. aman allah korusun zamanında gelsin bizim kuzucuklar :Saruboceq:

tubişim sanırım dediğin gibi olacak kilosunu tamamlatıp verirlerse iyi olur.belkide 2 kilo olmuştur artık ...

kızlar benim sezeryan olduğu için belkide bilmiyorum.
sadece 2 adet hasta bezi kullandık.
hasta bezinin içine ped koydu hemşirem birde.
sonraki günler hep ped kullandım.
eve geldik görümceme verdim hasta bezini o hamile şimdi lazım olur diye....

ama normal doğumda daha çok gerek olur sanırım...

canım bende öyle düşünmüştüm 2 çanta karışmasın kolay olsun istediklerinde verirler diye
ayy ne gerek var filan dediler
bende benimkileri önce bi poşete sonra çantaya koyarım diyordum
yine 2 çanta gibi ama benimki poşet :)))
o zaman bu haftasonu alayım bi paket o hasta bezinden
bide ben şey almayı düşünüyorum hani kullan at alt açma bezleri gibi varya canbebe nin mi ne
onlardan altıma sermeye olurda pijamadan çıkarsa kanamam sızarsa yatağım batmasın diye eve gelince yatacağım yatağa çarşafın altına da serebilirim hem millet görmez :))

lilacim bebisinin ve senin iyi olmana cok sevindim..hayirlisiyla ruzgar bebegini kucagina alir evinize donersiniz insallah...

lilacım burda aynı anda denk geleli de yazayım diye bekledim.. çok tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat etsin oğluşunu inş.. tecrübelerinden de faydalanıyoruz, teşekkürler

zelcan pediatrik yatak koruyucu onlar hastanede var zaten canım hep serili sürekli yeniliyorlar.
hatta doktorum suyumu patlattığında hepsi onun üstüne gitti ıııgggh yivreeennnç....

evet yine ben geldim kahvaltimi yaptim evimi temizledim stres attim kisacasi tertemiz oldu yine :) dusumuda aldim ohhh rahatlaadim valla dinlenirim artik :)

teşekkür ederiz canlarımmmm...
Allah razı olsun hepinizden.
hepimizin evlatları hayırlı evlatlar olsunlar.
artık dualrımda sizler varsınız. RAbbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

Ayy kızlar uyumuşum, nasıl bi rehavet var anlatamam. Hava da hem bulutlu hem sıcak, çok boğucu yaa. Yapılacak çok iş var; annemi de küstürdüm. Mağazada çok söylendim. Gittik gecelik bakıyoruz. Satıcı kıza diyorum: "hanfendiye sor, merak ediyorum neyi beğeniyormuş" Çok fenayım, ama yemin ediyorum sinir etti. "Bu aldıkların ne ki böyle, sen yaşlı mısın" diyor. Ben alt üst aldım, elbise şeklinde gecelik rahat olmuyor. Tercih meselesi, lafı ağzında çekinmeden söylüyor. Benim zevkimi soran yok...

zelcan pediatrik yatak koruyucu onlar hastanede var zaten canım hep serili sürekli yeniliyorlar.
hatta doktorum suyumu patlattığında hepsi onun üstüne gitti ıııgggh yivreeennnç....

evet canım ben eve almayı düşündüm eğer çok lekenme olursa yatağa geçmesin diye
gerek kalmazsa o kadar kanama olmazsa da bebeğe alt değiştirme olarak kullanırım
hem şimdiden çarşafın altına sermek istiyorum ki
olaki suyum evde patlarsa ki bu çok küçük bi ihtimal yatağı kurtarmış olurum diye :)))

lilam burdamisin sen canim umarim iyisindir :) bu gun ruzgari gormeye gidecekmisin su gunelr gecsinde insallah ruzgarimiz senin sutune baslasin :) valla ne guzel sen artik tecrubelisin hasta bezid egilde ben mother care dogum pedi diye bir sey vardi hafif buyuk pedden onu aldim ne guzel 8 aydir o sorun yoktu yine baslicak bunalri liste yapiyim ben hic bir sey bilmiyorum bu konualrda basima gelince ogrenicem bebek ne yer ne icer kac mm sut icer direkt cahilim ins bebegi ac birakmam
canim kendine ruzgara cok cok iyi bak ins bir an once evede gelir cok sevindim seni burda gordugume opt arkakadasim..

melek bosver ya hastanede rahat olsun yeter valla ben bir tane gecelik iki pjama takimi aldim hepside penye oyle dantelli mantelli satenf alan degil sabahligimda penye zuerinde puantieler var renk renk her renge gitsin diye surda kac gun hastanede kalicam hem burda kimse kimseye bakmiyo bile temiz olsun yeni olsun rahat olsun yeter hastanede kaldim kaidnalri gorsen zengini fakiri hic farketmez bir tane dantelli saten pjama takimi gormedim mankenlik ajansimi normalde susluyum makyajim yuzumden gitmez ama her syein yeri var zamani var susluluk baska kokonalik baska sey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…