2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederiz canlarımmmm...
Allah razı olsun hepinizden.
hepimizin evlatları hayırlı evlatlar olsunlar.
artık dualrımda sizler varsınız. RAbbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

herkese merhaba
inşallah sağlıkla evine geldiğini de okuruz burdan rüzgarcığın

doğum hikayeni de ancak okudum dün.
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
bundan sonra eminim çok güçlü bir çocuk olacak o

arkadaslar su geliyor derken yatagi batiracak kadar cokmu geliyorki naisl oluyor ben ic camasirimi anca batirir biter gibi dusunuyordum cahillik iste

lila valla bize dua et senin gibi sgalikli neseli pozitif donelim bizde arkadasim simdilik dualrimiz ruzgarla seninle bir an once evine gelsin senin sutune baslasin sende bize dua et masallah senin gibi olalim bir an once bitirelim donemlim eve saglikla :)

canımsınız...
iyiz çok şükür dün akşamdan beri daha bir keyifliyim kızlar.
yakında yanına girecekmişim ya :)
dularınızı esirgemeyin meleğim hep başından beri dualr ettik birbirimize hala da öyle...
sadoşum canım burdayım burdayım...
bende bişiy bilmiyorum ki şekerim yaşayınca öğreniyoruz.
süt sağma poşeti varmış bundan 1 hafta önce sorsan o ne derdim insan başına geldikçe öğreniyor.
yarın bakmışsın usta anneler olmuşuz güzelim hiiiç takma kafana o bebekler kendilerine öyle bir baktırır ki şaşarız biz...
Rüzgarımı bi kucaklıyım hepiniz için şöyle bi koklayıp öpecem tatlım bende çok öpüyorum ....

zelcanım iyi düşünmüşsün canım sonrası içinde kullanılır tabiki..
hiç bişiy olmadı bebek alt açması olur ne güzel.

aak inşallah tatlım güçlü bir insan olsun o ...
doktoru şimdide çok dirençli bir bebek diyor.
Allah yardımcımız oldu canım şükür bu günümüze...
herşey yolunda ya...

Tubilosh iyi haberlerle gelmene sevindim, daha çok erken demiştim. Sen dinlen daha zamanınız var...

hoşgeldin kuşum...
evet çok şükür daha gelmio paşam. nekadar kalsa okadar kar.
bu arada bende aynı senin gibi düşünüyordum. elbise şeklinde istemiyordum.
taa ki bugün sancı odasına girene kadar...
hemşireler kerkeze hasta önlüğü takiolar. onlar da hernakadar cırt cırtlı olsalar dahi arkadan ha bire açılıyordu. bir hasta dediki benim elbise geceliğim var onu giyebilirmiyim. hemşire dedi süper olur. kız gitti giydi. inan ötekiler oram açıldı buram açıldı diye ugraşırkan geceliğini giyen kız çok rahattı. geziniyordu öyle.
bende birtane elbise gecelik almaya karar verdim. şahsen popom açık gezmek istemem kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun.
bebişe de maaşallah.

inşallah zamanında gelsin nonniş

Sadoş doğumda yanında eşinden başka kim olucak? Türkiyeden gelen var mı?

yok bir esim olucak oda olmasada olur yani sonucta tek giricem o odaya istemiyorum benimle gelsin tek olursam daha cesaretli oluyorum yoksa naz yapiyorum annem biliyosun rahatsiz vizeye basvursa zaten 1 ayda cevap geliyor gelsede rahat edemez rahatta bir tip kizkardeismde surekli ucusta yok yani bebek gelsin ben gidicem iste biraz ele gelince :) yanlizim :)

kızlar sıcaklarda erken doğum patlaması olmuş dr um en önemli nedeni yeterince su içmemek dedi aman dikkat edin bol bol su için ki bebeğin amniyon sıvısı azalmasın

Bu da ilginç bi bilgi, hemmenn alıyorum bidenem :))

geçmiş olsun.
bebişe de maaşallah.

inşallah zamanında gelsin nonniş

inşallah hepimizin bebişleri zamanında gelir canım...
tek dileğimiz o.
hernakadar özlesekte, artık kucagımıza alalım desekte 1 gün bile çok faydalı onlar için...
canlarımız onlar

haav yine karanlik ve yagmurlu su havalar psikolojimi bozuyo gunes acsa keske

su icme konusunda en ozurlu benim valla sabahtan bu yana su gormedim dur aklima geldi iciyim bari

ben de az önce oğlumu gördüm
2450 g olmuş
şu 2 hafta geçsin 35 i bitirsin rahatlıycam
gerçi 34+2 gibi diyor dr ama ben sat a göre 35 i bitirmeden rahatlamıycam

üzülme melekcim.Yok yere stres yapıp kendini ve anneni üzüyorsun ya hu lmaz:
Eşim ve ablamla salı günü çıkmıştık.Baktık ama Pek bişey bulamadık.Olanlarda maşallah kışlık gibi içinde pişerim dedim.Bir takımım var lohusa takımı olarak almıştım.Diğerini almaya ben gidemem artık herhalde.Eksiklerimizde var ama asla beni dışarıya çıkarmazlar bizimkilerlmaz: bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…