teşekkür ederiz canlarımmmm...
Allah razı olsun hepinizden.
hepimizin evlatları hayırlı evlatlar olsunlar.
artık dualrımda sizler varsınız. RAbbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
Ayy kızlar uyumuşum, nasıl bi rehavet var anlatamam. Hava da hem bulutlu hem sıcak, çok boğucu yaa. Yapılacak çok iş var; annemi de küstürdüm. Mağazada çok söylendim. Gittik gecelik bakıyoruz. Satıcı kıza diyorum: "hanfendiye sor, merak ediyorum neyi beğeniyormuş" Çok fenayım, ama yemin ediyorum sinir etti. "Bu aldıkların ne ki böyle, sen yaşlı mısın" diyor. Ben alt üst aldım, elbise şeklinde gecelik rahat olmuyor. Tercih meselesi, lafı ağzında çekinmeden söylüyor. Benim zevkimi soran yok...
Tubilosh iyi haberlerle gelmene sevindim, daha çok erken demiştim. Sen dinlen daha zamanınız var...
tubilosh gecmis olsun canim iyi haberleirne sevindim :)
kzlar selam biz geldik... lekelenmem olunca sabah hemen dr umu aradım. gel dedi.
gittik hemen usg de baktı. bi güzel sokmuş kafayı kanala.
ama daha doğmaya niyeti yok. en azından şimdilik...
nst ye bağladılar. hafif ancılar var. o yüzden dikkat etmemi söyledi dr.
kanama da herşeyden olabilir dedi.özellikle de sıcaktan. ama şu an için korkulacak bişey yok.kendini yorma dedi.sancılar artar veya kanaman çok olursa durma gel dedi.
sancı odasında hep 36-37 haftalarında olanlar vardı. millet çatır çatır doğuruyo. aman ha sıcaklara dikkat...
bu arada kuzum 2 kilo 700 gr ve 47,5 cm olmuşmaşallah...
Sadoş doğumda yanında eşinden başka kim olucak? Türkiyeden gelen var mı?
hoşgeldin kuşum...
evet çok şükür daha gelmio paşam. nekadar kalsa okadar kar.
bu arada bende aynı senin gibi düşünüyordum. elbise şeklinde istemiyordum.
taa ki bugün sancı odasına girene kadar...
hemşireler kerkeze hasta önlüğü takiolar. onlar da hernakadar cırt cırtlı olsalar dahi arkadan ha bire açılıyordu. bir hasta dediki benim elbise geceliğim var onu giyebilirmiyim. hemşire dedi süper olur. kız gitti giydi. inan ötekiler oram açıldı buram açıldı diye ugraşırkan geceliğini giyen kız çok rahattı. geziniyordu öyle.
bende birtane elbise gecelik almaya karar verdim. şahsen popom açık gezmek istemem kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun.
bebişe de maaşallah.
inşallah zamanında gelsin nonniş
Bu da ilginç bi bilgi, hemmenn alıyorum bidenem :))
peki nasıl bişey o 'hasta bezi' ???
Ayy kızlar uyumuşum, nasıl bi rehavet var anlatamam. Hava da hem bulutlu hem sıcak, çok boğucu yaa. Yapılacak çok iş var; annemi de küstürdüm. Mağazada çok söylendim. Gittik gecelik bakıyoruz. Satıcı kıza diyorum: "hanfendiye sor, merak ediyorum neyi beğeniyormuş" Çok fenayım, ama yemin ediyorum sinir etti. "Bu aldıkların ne ki böyle, sen yaşlı mısın" diyor. Ben alt üst aldım, elbise şeklinde gecelik rahat olmuyor. Tercih meselesi, lafı ağzında çekinmeden söylüyor. Benim zevkimi soran yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?