2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubişşş benim popo hep fora :roflol::roflol::roflol:
hastaneye giriş yapar yapmaz giydirdiler tuvalete kalkıyorum anam popo açıkta.
bide benim tuvalete kalkmam yasakmış bişiyde demediler.
Allahtan doğurmadım klozete...eyvahedigeldismile

dedim giyeyim geceliğimi yok daha değil dediler doğumdan sonra karnımdaki batikonları falan sildiler öyle giydirdiler..

ben de az önce oğlumu gördüm
2450 g olmuş
şu 2 hafta geçsin 35 i bitirsin rahatlıycam
gerçi 34+2 gibi diyor dr ama ben sat a göre 35 i bitirmeden rahatlamıycam

maşallah bebişine tatlım.
rabbim nazarlardan saklasın...
2 hafta daha geçse süper olucak efet eyvahedigeldismile

melek annem markete gidiyo belim koptu diye bel fitigi var iki gun yatiyo gerci cok genc yani 47 yasinda var yok ama cok nazlidir simdi git vizeye basvur desem oooo olme esegim olme pasaportu bile yok o ona ne yuk ameliyat olcam diyo bana kim bakicak diyo gecen dedimki sen ol gelir ben bakarim ufff soylenip durma nezle olsa 7 gun aglar iyilesene kadar o kadar yani o bile gelip bana bakicak nazindan kalkar ben bakarim yine ona yatagindan baskada hanimimhic bir yerde uyuyamaz mecbur olsa istesem tabi gelir bakar ama sesi cikmaz tabi sonucta annem ama o kadar benim agir olucagimi sanmiyorum hayatimda hic agir olmadim o kadar gogsumden ameliyat oldum onu ahstaneden atmistim iki gun kendim oldum ciktim eve kendim donmustum korkagim ama heleki tek olunca daha fazla cesur oluyorum biri olursa naz yaparim

Canım benim, sana şimdiden imrendim biliyo musun? Bizim buralarda insanın her işine karışılır, büyükler yaşı gereği herşeyi sadece kendileri BİLİR ZANNEDERLER. Ama biz daha ileri görüşlüyüz, elimizde internet okuyup araştırıyoruz. Ama bunlar kulaktan dolma her bilgiyi gerçek sanıyor. Çok zor günler beni bekliyor. Senin kafan rahat olucak. Karışanın yok, görüşenin yok.. Kıymetini bil.....

haav yine karanlik ve yagmurlu su havalar psikolojimi bozuyo gunes acsa keske

su icme konusunda en ozurlu benim valla sabahtan bu yana su gormedim dur aklima geldi iciyim bari

küfür mü ediyon ?sempatiksalakcinni
ben az önce eve gelen kadar eriyordum resmen.
ne şanslıyım demiyor da

kız kardeşin hostes mi bu arada??

ben de az önce oğlumu gördüm
2450 g olmuş
şu 2 hafta geçsin 35 i bitirsin rahatlıycam
gerçi 34+2 gibi diyor dr ama ben sat a göre 35 i bitirmeden rahatlamıycam

ayyy inşallah canımın içi inşallahhhh...
zamanında gelsinler doğurunca yanınızda olsunlar.
kilosu maşallah güzel ...
sağlıkla gelsin paşamız canım...

melek benim annem cok bir sey demez cunku benim neyi nasil istiyosam yapicagimi kimseyi dinlemicegimi iyi bilir bir kere soyler o kadar bakar ben dinlemiyorum bir daha yorum dahi yapmaz ben biraz asiyimdir ne biliyosam onu yaparim kadinda biliyo huyumu cenemi ne bosa yorucam kafana eseni yapican sonucta yine diyo :) o yuzden her seye tamam kizim der.

KESİNLİKLLEEEE!!

bu anneler kaynanalar hiç bir şeyin 25-30 yıl önceki gibi olmadığını idrak edemiyorlar.
hatta 5 sene önceki gibi bile değil.

küfür mü ediyon ?sempatiksalakcinni
ben az önce eve gelen kadar eriyordum resmen.
ne şanslıyım demiyor da

kız kardeşin hostes mi bu arada??

ama her gunde yagmur kara hava bayiyo insani

evet hostes gecen gun adanaya ucmustu sonrada aramadim bayramdan sonrada umree icin gelip gider bu tarafa gelse keske :)

Allahım hadi çabucak versinler kucağına Rüzgarı senin gözüne baka baka göğsünle oynaya oynaya emzir bebişimizi.

ya kızlar bu kayınvalidem beni deli ediyorklava:
hastane çıkışı atlet falan bişeyler aldı vermiyor kadın yıkayayım. yan sitede oturuyor...
diyor hastane çıkışını yıkama yeniliği gider, doğum anına kadar getirmiycek onu bak görün ykamadan giydirtecek bebeğe...
rahatsız mıdır nedir ya hiç hoşlanmıyorum atıcam kafasına istemiyorum ben aldım hastane çıkışı zaten. nasıl 2 çocuk yetiştirmiş bu kadın yaa, bir de herşeyi bilir edalarında klava:
diyor bir de ilk 6 ay su da verilr bebeğe...
ALLAH'ım ne olur bişeyime karışmasın

delikafadulden :roflol:
sana neden giydirtmediler aceba?
sezeryan olacagı içinmi ki? :uhm:
ben sordum bende alsam giyebilirmiyim diye.
tabiiki giyebilirsin daha rahat edersin dediler...
ama çok batarmış.yanımda yedek olduktan sonra sorun olacagını sanmıyorum...

bu arada wc olayı çok trajikomikmiş -tatlicadiarzu-
neden baştan sölemezlerki yaw...

kızlar biz hala isim konusunda bi karar veremedik biliyormusunuz
oğlumuzun adı hala belli değil mafoldumben

tubilosh seni de merak etmiştim oh rahatladım bişey olmamasına da sevindim ama lütfen dikkat et artık.

Bende düşünmüyordum ama alsak iyi olacak elbise gecelik.Şöyle biraz süslü bişey alayım bari.Ablama söyleyeyimde o iyi becerir böyle şeyleriolumunekankayizsmile

cahil de değil bu kadın osmanbeyde senelerce gelinlikçi dükkanı vardı ya asosyal bir kadın değilklava:
nasıl bilmez yıkamak gerektiğini hastane çıkışını

E canım sen aldıysan senin aldıklarını giydir onunkileri evde giydirirsin. sen de hırsını öyle al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…