ben de az önce oğlumu gördüm
2450 g olmuş
şu 2 hafta geçsin 35 i bitirsin rahatlıycam
gerçi 34+2 gibi diyor dr ama ben sat a göre 35 i bitirmeden rahatlamıycam
yok bir esim olucak oda olmasada olur yani sonucta tek giricem o odaya istemiyorum benimle gelsin tek olursam daha cesaretli oluyorum yoksa naz yapiyorum annem biliyosun rahatsiz vizeye basvursa zaten 1 ayda cevap geliyor gelsede rahat edemez rahatta bir tip kizkardeismde surekli ucusta yok yani bebek gelsin ben gidicem iste biraz ele gelince :) yanlizim :)
haav yine karanlik ve yagmurlu su havalar psikolojimi bozuyo gunes acsa keske
su icme konusunda en ozurlu benim valla sabahtan bu yana su gormedim dur aklima geldi iciyim bari
ben de az önce oğlumu gördüm
2450 g olmuş
şu 2 hafta geçsin 35 i bitirsin rahatlıycam
gerçi 34+2 gibi diyor dr ama ben sat a göre 35 i bitirmeden rahatlamıycam
ben hazırladım ama benimki hasta bezi değil, kullan at kilot gibi ama kendinden bezli.
Canım benim, sana şimdiden imrendim biliyo musun? Bizim buralarda insanın her işine karışılır, büyükler yaşı gereği herşeyi sadece kendileri BİLİR ZANNEDERLER. Ama biz daha ileri görüşlüyüz, elimizde internet okuyup araştırıyoruz. Ama bunlar kulaktan dolma her bilgiyi gerçek sanıyor. Çok zor günler beni bekliyor. Senin kafan rahat olucak. Karışanın yok, görüşenin yok.. Kıymetini bil.....
küfür mü ediyon ?sempatiksalakcinni
ben az önce eve gelen kadar eriyordum resmen.
ne şanslıyım demiyor da
kız kardeşin hostes mi bu arada??
canımsınız...
iyiz çok şükür dün akşamdan beri daha bir keyifliyim kızlar.
yakında yanına girecekmişim ya :)
dularınızı esirgemeyin meleğim hep başından beri dualr ettik birbirimize hala da öyle...
sadoşum canım burdayım burdayım...
bende bişiy bilmiyorum ki şekerim yaşayınca öğreniyoruz.
süt sağma poşeti varmış bundan 1 hafta önce sorsan o ne derdim insan başına geldikçe öğreniyor.
yarın bakmışsın usta anneler olmuşuz güzelim hiiiç takma kafana o bebekler kendilerine öyle bir baktırır ki şaşarız biz...
Rüzgarımı bi kucaklıyım hepiniz için şöyle bi koklayıp öpecem tatlım bende çok öpüyorum ....
zelcanım iyi düşünmüşsün canım sonrası içinde kullanılır tabiki..
hiç bişiy olmadı bebek alt açması olur ne güzel.
aak inşallah tatlım güçlü bir insan olsun o ...
doktoru şimdide çok dirençli bir bebek diyor.
Allah yardımcımız oldu canım şükür bu günümüze...
herşey yolunda ya...
tubişşş benim popo hep fora :roflol::roflol::roflol:
hastaneye giriş yapar yapmaz giydirdiler tuvalete kalkıyorum anam popo açıkta.
bide benim tuvalete kalkmam yasakmış bişiyde demediler.
Allahtan doğurmadım klozete...eyvahedigeldismile
dedim giyeyim geceliğimi yok daha değil dediler doğumdan sonra karnımdaki batikonları falan sildiler öyle giydirdiler..
hoşgeldin kuşum...
evet çok şükür daha gelmio paşam. nekadar kalsa okadar kar.
bu arada bende aynı senin gibi düşünüyordum. elbise şeklinde istemiyordum.
taa ki bugün sancı odasına girene kadar...
hemşireler kerkeze hasta önlüğü takiolar. onlar da hernakadar cırt cırtlı olsalar dahi arkadan ha bire açılıyordu. bir hasta dediki benim elbise geceliğim var onu giyebilirmiyim. hemşire dedi süper olur. kız gitti giydi. inan ötekiler oram açıldı buram açıldı diye ugraşırkan geceliğini giyen kız çok rahattı. geziniyordu öyle.
bende birtane elbise gecelik almaya karar verdim. şahsen popom açık gezmek istemem kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu kayınvalidem beni deli ediyorklava:
hastane çıkışı atlet falan bişeyler aldı vermiyor kadın yıkayayım. yan sitede oturuyor...
diyor hastane çıkışını yıkama yeniliği gider, doğum anına kadar getirmiycek onu bak görün ykamadan giydirtecek bebeğe...
rahatsız mıdır nedir ya hiç hoşlanmıyorum atıcam kafasına istemiyorum ben aldım hastane çıkışı zaten. nasıl 2 çocuk yetiştirmiş bu kadın yaa, bir de herşeyi bilir edalarındaklava:
diyor bir de ilk 6 ay su da verilr bebeğe...
ALLAH'ım ne olur bişeyime karışmasın
E canım sen aldıysan senin aldıklarını giydir onunkileri evde giydirirsin. sen de hırsını öyle al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?