üzülme melekcim.Yok yere stres yapıp kendini ve anneni üzüyorsun ya hulmaz:
Eşim ve ablamla salı günü çıkmıştık.Baktık ama Pek bişey bulamadık.Olanlarda maşallah kışlık gibi içinde pişerim dedim.Bir takımım var lohusa takımı olarak almıştım.Diğerini almaya ben gidemem artık herhalde.Eksiklerimizde var ama asla beni dışarıya çıkarmazlar bizimkilerlmaz: bilmiyorumkismile
hmm oda kullanışlı bişeye benziyor ama bulabilirmiyim bilmiyorum ki
Bana yurt dışından getirdiler, ama eczanelere bi sor bakalım belki vardır buralarda.
ben 2 tane hastane çıkışı koyarım diyordum çantaya, sayesinde bir tane daha alacağım
tubilosh seni de merak etmiştim oh rahatladım bişey olmamasına da sevindim ama lütfen dikkat et artık.
Bende düşünmüyordum ama alsak iyi olacak elbise gecelik.Şöyle biraz süslü bişey alayım bari.Ablama söyleyeyimde o iyi becerir böyle şeyleriolumunekankayizsmile
bence iki tane yeter kaç gün kalacaksınki zaten hastanede en fazla iki gün.
kızlarrrrrrrrr varmı yeni doğuran?
delikafadulden :roflol:
sana neden giydirtmediler aceba?
sezeryan olacagı içinmi ki? :uhm:
ben sordum bende alsam giyebilirmiyim diye.
tabiiki giyebilirsin daha rahat edersin dediler...
ama çok batarmış.yanımda yedek olduktan sonra sorun olacagını sanmıyorum...
bu arada wc olayı çok trajikomikmiş -tatlicadiarzu-
neden baştan sölemezlerki yaw...
ya kızlar bu kayınvalidem beni deli ediyorklava:
hastane çıkışı atlet falan bişeyler aldı vermiyor kadın yıkayayım. yan sitede oturuyor...
diyor hastane çıkışını yıkama yeniliği gider, doğum anına kadar getirmiycek onu bak görün ykamadan giydirtecek bebeğe...
rahatsız mıdır nedir ya hiç hoşlanmıyorum atıcam kafasına istemiyorum ben aldım hastane çıkışı zaten. nasıl 2 çocuk yetiştirmiş bu kadın yaa, bir de herşeyi bilir edalarındaklava:
diyor bir de ilk 6 ay su da verilr bebeğe...
ALLAH'ım ne olur bişeyime karışmasın
ben iki pjama bir gecelik almistim dun bir tane daha gordum ne olur olmaz aksama onuda aliyim canta bavul oldu zaten bir ben yokum icinde nintendo bile var yuse gulcek yine
klava:böyle kaynanalara sinir oluyorum. benimki o kadar karışmıyor ama devamlı eltimi örnek veriyor. arzu şöyle yaptı, arzu ondan almamıştı.
almadıysa almadı ba na neeee.... ben arzuya göre mi alışveriş yapıcammm???
ben burda bin tane şey okuyorum eltime göre ayarlıyacak değilim ki kendimiklava:
canım sana şunu söyliyim. ben tekstilde de çalıştım. next e zaraya benettona bile çocuk kıyafetleri dikiyorduk.(aaahhh ahhhh o zaman bekardım ne biliyiiimmmm. depolamaz mıydım hiççç)
onları diken adamlar ve kadınlar öyle pis olabiliyorlar ki... 800 tane işçinin hepsi birden insaflı olmuyor tabi. bizim diktiğimiz gömleklere pantolonlara elini yüzünü silen bile vardı. yerlere düşüyor, pis tozlu raflarda duruyor. o kadar çok el değiyor ki.... bu ellerin kimbilir %kaçı tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor???
o manzarayı gördüğümden beri hiç bir şeyi hele ki iç çamaşırı çarşaf vs yıkamadan kullanmam..
mesele bebişlerimizin kıyafetiyse AASSSSLAAAAAA
o yüzden bunu gidip kaynanana anlat. o kadar mikropla muhatap etmesin yavrunu. zaten bir çok şeyin üstünde yazıyor yıkamadan kullanmayın diye.
başlarım yeniliğine. yeniliği gitse ne olur gitmese ne olur. iki tane çaput torunundan kıymetli mi???
lütfen bak sakın sakın giydirme onları ona...
yıkayın kızgın ütü basın bebişinizin herşeyine
çok şükür iyiyim canımcım...
senin bebiş de oynamaya başlamış gözün aydın.uyyodu demekki :) yada o da sıcaktan mayıştı bizler gibi...
artık daha dikkatli olmam gerek evet...
sancılar gelip gidiyor ara ara. ama allahtan hafif sancılar.
şu sıcaklar bir azalsa rahatlardık...
hıııııı evet rüşvet istiyormuş, birkaç sandwich dayadım hemen oynadı.
Ya evet sıcağa küçükten beri tahammülüm yok ben de sonbahar çocuğuyum eylül doğumluyum sonbahar benim mevsimim, anne karnında yazın sıcaktan çektiğim için benim hiç ama hiç aram yok.
Ve büyük ihtimal bebeklerimiz de sıcaktan nefret edecekler. burçdaşlarım benim...
kızlar oğlumun ismi hala kesinleşmedi malesef
KADİR ismi olacak ama önüne yada arkasına güzel bi isim arıyoruz aklına bi isim gelen varsa LÜTFEN çekinmeden söylesin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doğurcam nerdeyse hala ismi kesinleşmedi kuzumun
evet canım heran ameliyata gireceğim için giydirmediler.(öylede oldu zaten acil ameliyata alındım)
bide aşırı kanamam vardıya kirlenir diye heralde.
tuvalet meselesi ilginç kalkıp kalkıp gidiyorum ben serumu kapatıp meğer onlar bildiğimi sanıyorlarmış ...
aaa dedi hemşirem sen söyle ben altına sürgü koyarım açılman çok sakın gitme tuvalete.
ben dedim sabahtan beri gidiyorum ki.bilmiyorumkismile
ay sakın kalkma sen yatağından bundan sonra dedi.
odada yalnızım onlar telaşlı bi nst takıyolar bi serum bi alttan muayene.
o ara söylemeyi unuttular galiba.
onalr odadan çıktıkça ben helaya ohaoldumsmile
selam kizlar
masallah kaynatmissiniz baya:=))
bugun burda hattlarda sorun var iki bir netten dusuyorum yada tlf hisir ses gelyior:=))
kafayi yemsi sistem aynen benn
lila guzelim sevindim ruzgarin iyi olmasina,
gogus icin ped evet baya saglikli ah burda migros yok ama:=)
canim tez gunde umarim ruzgarim eve gelir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?