benim kizimin ismi belli yagmur aednat ( eynit) dollard :)
benim kizimin ismi belli yagmur aednat ( eynit) dollard :)
kızlar biz hala isim konusunda bi karar veremedik biliyormusunuz
oğlumuzun adı hala belli değil mafoldumben
ya kızlar bu elbise şeklinde gecelik nasıl bişey?ben bi gecelik bilirim başkada görmedim bişey kaçırmış olmayayım
saadet sekerii cok guzel masallah bence super isim ler,,
canim nintendo demissinde hahaha benim kizin elinden alip goturem deidm ama
laptop zaten benimle olacak bende bu laptopla zaman gecirecem en onemli gideceklerimde:=)))
gecen esim yattimda hastaneye diyor canini dusun laptop nerden aklina geldi aaa insan muzik dinliyor bak topige girer vs,,
saadet canim facede baktim bulamadim sana ihtiyacim vardi moralim aceyip bozuktu ama simdik kendimi azicik toparladim sanirsam,,neyse burda girdim mi kendimi iyihisediyorum zaten,,
ya kızlar bu elbise şeklinde gecelik nasıl bişey?ben bi gecelik bilirim başkada görmedim bişey kaçırmış olmayayım
Zelcancım oğlum olsaydı rüyamda görmüştüm burak olacaktı.Bu arada kadir de eşimin ismi:kedi: kaydirigubbakcemile3
ay o dert bizde de var.
şahsen ben 15 yaşımdan beri falan aras aras diyodum
hatta kız da olsa erkek de olsa aras olacaktı.
gel gör ki eltim şubatta doğurdu
adını ne koydular bilin bakalımm
AAARRAAAASS
ay gel de çıldırma.
annem kardeşlerim zaten rahmetli babamın adını (Aykut) koymuyorum alttan alttan laf sokuyorlar.
istemiyorum. babamın adının bana anımsattığı duygunun değişmedini istemiyorum. bu kadar basit. bebeğin verdiği mutluluğun bu hissi unutturmasını istemiyorum!!
kociş ille doğu olsun dedi. ğ var diye istemiyorum. yurtdışında zor oluyor çünkü.
neyse CAN olsun dedik en sonunda kocişle.
ısındık şimdilik.
umarım böyle de gider
klava:böyle kaynanalara sinir oluyorum. benimki o kadar karışmıyor ama devamlı eltimi örnek veriyor. arzu şöyle yaptı, arzu ondan almamıştı.
almadıysa almadı ba na neeee.... ben arzuya göre mi alışveriş yapıcammm???
ben burda bin tane şey okuyorum eltime göre ayarlıyacak değilim ki kendimiklava:
canım sana şunu söyliyim. ben tekstilde de çalıştım. next e zaraya benettona bile çocuk kıyafetleri dikiyorduk.(aaahhh ahhhh o zaman bekardım ne biliyiiimmmm. depolamaz mıydım hiççç)
onları diken adamlar ve kadınlar öyle pis olabiliyorlar ki... 800 tane işçinin hepsi birden insaflı olmuyor tabi. bizim diktiğimiz gömleklere pantolonlara elini yüzünü silen bile vardı. yerlere düşüyor, pis tozlu raflarda duruyor. o kadar çok el değiyor ki.... bu ellerin kimbilir %kaçı tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor???
o manzarayı gördüğümden beri hiç bir şeyi hele ki iç çamaşırı çarşaf vs yıkamadan kullanmam..
mesele bebişlerimizin kıyafetiyse AASSSSLAAAAAA
o yüzden bunu gidip kaynanana anlat. o kadar mikropla muhatap etmesin yavrunu. zaten bir çok şeyin üstünde yazıyor yıkamadan kullanmayın diye.
başlarım yeniliğine. yeniliği gitse ne olur gitmese ne olur. iki tane çaput torunundan kıymetli mi???
lütfen bak sakın sakın giydirme onları ona...
yıkayın kızgın ütü basın bebişinizin herşeyine
saadet canim ben aralik dogumluyum ve nedense kis ayini cok sveiyorum ama kis ayini BENIM KISLARIM YAZA BENZIYOR yani simdik soguk yagmur vs,sevmiyorum yazin ama kisin tum guzell renler var agaclarda kar yagiyor ben kis cocuguyum ya kis larim bir baska guzell:=))
bence can çok güzel aakcım
benim oğlumun adı ogün olucak. ben bir aydan fazladır öyle hitap ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?