2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bu elbise şeklinde gecelik nasıl bişey?ben bi gecelik bilirim başkada görmedim bişey kaçırmış olmayayım

benim kizimin ismi belli yagmur aednat ( eynit) dollard :)

saadet sekerii cok guzel masallah bence super isim ler,,

canim nintendo demissinde hahaha benim kizin elinden alip goturem deidm ama
laptop zaten benimle olacak bende bu laptopla zaman gecirecem en onemli gideceklerimde:=)))
gecen esim yattimda hastaneye diyor canini dusun laptop nerden aklina geldi aaa insan muzik dinliyor bak topige girer vs,,

saadet canim facede baktim bulamadim sana ihtiyacim vardi moralim aceyip bozuktu ama simdik kendimi azicik toparladim sanirsam,,neyse burda girdim mi kendimi iyihisediyorum zaten,,

setup bende eylul dogumluyum acayip gunes sicak severim turkiyede ikende oyleydim yagmur yagsa suratim aislir ama allah bana ceza buradan koca buldurdu yagmur ulkesi yilin 11 ayi yagmur var 1 ayi gunes sabah gunes var oglen yagmur aksam normal gece gok deliniyo sanki seklinde gidiyoruz :)

kızlar biz hala isim konusunda bi karar veremedik biliyormusunuz
oğlumuzun adı hala belli değil mafoldumben

ay o dert bizde de var.

şahsen ben 15 yaşımdan beri falan aras aras diyodum
hatta kız da olsa erkek de olsa aras olacaktı.
gel gör ki eltim şubatta doğurdu
adını ne koydular bilin bakalımm

AAARRAAAASS

ay gel de çıldırma.
annem kardeşlerim zaten rahmetli babamın adını (Aykut) koymuyorum alttan alttan laf sokuyorlar.
istemiyorum. babamın adının bana anımsattığı duygunun değişmedini istemiyorum. bu kadar basit. bebeğin verdiği mutluluğun bu hissi unutturmasını istemiyorum!!

kociş ille doğu olsun dedi. ğ var diye istemiyorum. yurtdışında zor oluyor çünkü.
neyse CAN olsun dedik en sonunda kocişle.
ısındık şimdilik.
umarım böyle de gider

saadet canim ben aralik dogumluyum ve nedense kis ayini cok sveiyorum ama kis ayini BENIM KISLARIM YAZA BENZIYOR yani simdik soguk yagmur vs,sevmiyorum yazin ama kisin tum guzell renler var agaclarda kar yagiyor ben kis cocuguyum ya kis larim bir baska guzell:=))

ya kızlar bu elbise şeklinde gecelik nasıl bişey?ben bi gecelik bilirim başkada görmedim bişey kaçırmış olmayayım

bi alt üst pijama takımı oluyor bide elbise şeklinde tek parça gecelik.
demek istediğimiz o canım...
doğum öncesi için uzun gecelik,
doğumdan sonra önü düğmeli pijma takımı bence iyi birer seçim olur...

ben ilk hamile kaldigimda iki gece hastane kaldim sancim vardi kismetcigim iki gun gecmedi saga bakiyorum hamile kaidn sola bakiyorum inleyen hamile kaidn esime deidmki nintendomu getir yatakta oyniyim ari zaman gecsin simdide dusnuyorum yani bbek yanimda bile osla her zaman olmicak sikilirim elimde cuv cuv oynairm zaman gecer :) laptop falan goturmicem sadece o yeter birde ben burda fazla kalicam sizden normal dogum 3 gun sezeryan 5 gun ilk cocukta diyorlar sezeryand eseler 5 gun gecermi heleki bana hastanenin altini ustune getiririm sikintidan yatamam zaten kurt var icimde :)
kismet dur 10 dakika sonra aciyorum facebook konusalim arkadasim bunalma ne oldu eylul annelerimizin en guzeline eism yemek yiyo gider simdi acarim hemen opt canim arkadasim..

sagolun arkadaslar yagmur burda az var hatirlatsin iyice diye koydum diger isimde babasinin atalarindan geliyormus o koydu anlami kucuk ates parcasi bana benzerse kesin :)

Zelcancım oğlum olsaydı rüyamda görmüştüm burak olacaktı.Bu arada kadir de eşimin ismi:kedi: kaydirigubbakcemile3

hiç sorma ya bizde aylardır bi isim seçemedik ikiz olsa napacaktık bilmiyorum iki isim ya daha kolay olurdu seçme derdi yok diye hhaa yada daha zor
burak da güzel demek oğlum eşinle adaş olacak hayırlısıyla

made sekeri sen han gi bolume bakiyorsun
bosanma islemlerine vs,bakiyormusun yoksa diger hukiki islemleremi bakiyorsun?

bence can çok güzel aakcım
benim oğlumun adı ogün olucak. ben bir aydan fazladır öyle hitap ediyorum.

haklısın canım, kesinlikle giydirmem zatenalkisalkisalkis

valla sonbaharın üstüne tanımam. yükselenim de öz burcum da başak. sonbahaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hadi gel ya...

saadetçiğim sen yurt dışında güneşe hasret kalıyorsun da sana güneşi seviyorsun gibi geliyordur belki de dermişim:):)

saadet canim aynen burda eskiden sezeryan 10gun normal 7gundu simdik sezeryan 6,gun eve normaldede 4.gun eve :=))

evet okumustum gecenn canin sikilmis,,,hem guldum hemde cok iyi anladim zor oluyor ,,
oky face girdin mi bende girerim ordan yazarim sana canim arkadasim saol,,,,

bence can çok güzel aakcım
benim oğlumun adı ogün olucak. ben bir aydan fazladır öyle hitap ediyorum.

kızlar bebişlere adıyla hitap etmek çok önemliymiş.
isim veren hamişler isimleriyle hitap edin. öyle sevin bebişlerimizi..
biz de can can diyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…